Odvtedy už uplynuli desiatky tisíc najazdených km s jednou jedinou dopravnou nehodou na parkovisku a na konte nemám zatiaľ žiadnu pokutu, aj keď je to len "nepozornosť a lenivosť polície".
Kolko ste dali za vodicak?
Ak sa dobre pamätám, tak to bolo 8.000 Sk, k tomu nejaké kolky, takže cca. 9.000 Sk. Existovali už aj splátky, firma vtedy slúbila aj nové autá, reálne ale boli až po skončení nášho kurzu, lebo k dispozícii boli až v deň testov a už to nechceli riskovať, lebo sme neboli zvyknutí na také autá.
Odvtedy už uplynuli desiatky tisíc najazdených km s jednou jedinou dopravnou nehodou na parkovisku a na konte nemám zatiaľ žiadnu pokutu, aj keď je to len "nepozornosť a lenivosť polície".
-
Old Dirty Bastard
Guru
heh no je to "individualne" kamoš neplatil u lekarky nič, dalsi platil 200SK a ja som platil 500SKROKI49 napísal:robim teraz a dal som 8010Sk + 1000Sk bude kolok. no a neviem kolko dam u lekarky ale snad nic.
nosiš okuliare? nie. vyborne, tu ti dam pečiatku a podpis, možeš isť. lol..
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
8500+ kolok + lekar asi spolu 10tisic v presove... robil som na mercedese A taze spoko..
asi za 3 tyzdne
alebo menej? pred 2 rokmi este mesiac a mam po skusobnej
spravil som na prvy krat, naj je ked clovek ide posledny aspon u mna tak bolo fizel si siel vybavit veci tak som siel par minut v podstate stale rovno
spravil som na prvy krat, naj je ked clovek ide posledny aspon u mna tak bolo fizel si siel vybavit veci tak som siel par minut v podstate stale rovno
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
El Bastardo
Light Star
hej u mna to bolo tak ze iba oci.. ci nejsom farboslepy a ci vidim do dialky na neake mensie pismena som nevidel a farboslepy som nebol a dala mi peciatku..bola to moja prakticka doktorka.. autoskola nema svoje.. ale vacsinou to ide na ten system aa DALSI..boha ale dost to stoji za 5 minuti roboti..El Bastardo napísal:ty lekary a lekarky aj robia vloku kontrolu ci len daju razitko a DALSIIIIIIIIIIIIII ???............a tu kontrolu vykonava obvodny lekar alebo autoskoly maju svojich?? hmm??
-
El Bastardo
Light Star
takze to platis len za pecatkuMurphY napísal:hej u mna to bolo tak ze iba oci.. ci nejsom farboslepy a ci vidim do dialky na neake mensie pismena som nevidel a farboslepy som nebol a dala mi peciatku..bola to moja prakticka doktorka.. autoskola nema svoje.. ale vacsinou to ide na ten system aa DALSI..boha ale dost to stoji za 5 minuti roboti..
aj ta mozajka?erytrocyt napísal:Pýta sa ťa na farbu rôznych predmetov v tvojom okolí, resp. ti dá knižku s mozajkou, v ktorej budeš musieť uhádnuť písmeno, ktoré sa tam nachádza.
mne vraveli ze len farby lebo mam nejaky syndrom ze tie mozajky nevidim niektore a vrvela ze ak farby osobitne vidim ze vodicak v pohode
komu davali mozajky z vas?
ehm doktori vacsinou v ordinaciach moc tej farby nemaju jedine bielu..no da ti knizku vacsinou su tam dvojciferne cislice..erytrocyt napísal:Pýta sa ťa na farbu rôznych predmetov v tvojom okolí, resp. ti dá knižku s mozajkou, v ktorej budeš musieť uhádnuť písmeno, ktoré sa tam nachádza.
neviem ci sa to vola akurat ta mozaika ale vyzera to asi takto
http://www.omega-optix.cz/omega/images/test_45.jpg