Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no kardinal si zavola celu petrzalku proti ds.. aj tak co pocuvam od tipkom z petrzalky.. vacsinou kde sa maju tyto raperi bitke zucastnit tak utekaju.. ani sa necudujem ked v trakoch maju plne huby a potom ked sa schuluje k bitke tak vsetci posrani idu dom hrat nintendo..
geoge046
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

okonenipica napísal:A Kardinal si dohodol s niekym (teraz si neviem spomenut kto) ferovku
Podla mojich informaci isiel na ferovku s Agresorom Lotrom :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Ozajstný Hip-Hop
Group Home - Supa Star (Prod. by DJ Premier)

Marco Polo feat. Masta Ace - Nostalgia

Masta Ace Inc - Sittin On Chrome

Nas - World is yours
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

mam otazocku inak kto je najlepsi ?? 2 pac alebo niekto iny
nieje nejaky rebricek ? :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

R1k1nko napísal:mam otazocku inak kto je najlepsi ?? 2 pac alebo niekto iny
Raperi majú odlišné štýly takže neda sa vybrať najlepší ... ale no tak tý žijúci určite -gangstarr,masta ace,reakwon,x-clan,Chubb Rock,Keith Murray,Afu-ra....taky underground.... s tých komerčnejších Nas,Fat Joe,Busta Rhymes,Cypress Hill,Mobb Deep,.S tvrdšieho rapu Necro,Ill Bill,Gorotex,Army Of The Pharaohs
...A z nežijúcic Easy,Big Pun , a aj ten 2Pac.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

R1k1nko napísal:mam otazocku inak kto je najlepsi ?? 2 pac alebo niekto iny
Je napr. rebricek naj. albumov, alebo naj songov :wink:
http://rap.about.com/od/toppicks/ss/Top ... ums_10.htm
http://rap.about.com/od/top10songs/ss/T ... pSongs.htm
Ale je to strasne individualne...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

sirmisoturbo napísal:rap pocuvam preto, ze sa mi dost paci, nepocuvam slovenske skupiny, len niekedy. obliekam sa tak preto, pretoze nerad nosim tesne - uzke veci. vcera som isiel po meste a nejakemu 8 (?) rocnemu decku hral v mobile Temeraf.
To su pi*ov***. Ja tiez nemam rad uzke veci, ale kvoli tomu nemusim chodit ovesany XXL vecami. To by si potom mal nosit suknu :-P Staci najst spravny strih, mas vssade dost priestoru a napriek tomu nezametas chodniky.
Ja osobne ako hip hoperov respektujem jedine tych, co tym ziju cely den a aspon kazdy vikend maju nejaky freestyle alebo koncert. Totiz freestyle battle patri k hip hopu tak ako tanec k tanecnej hudbe. Neznasam deticky co si rano navlecu roztahane gate a tricka, v skole struhaju format a potom idu spat k mamicke, tito robia hiphopu iba hanbu. Hip hop je silna kultura, ktora vznikla v ghette, nepatri k detickam bohatych rodicov a podobne.

PS: rap beriem ako umenie, ale znechucuju ma vsetky tie deti, co sa snazia rapovat a obliekat sa podla svojich "vzorov", ten detsky rap znie ako keby niekto chcel hrat na husliach pravitkom.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

GothaR napísal:To su pi*ov***. Ja tiez nemam rad uzke veci, ale kvoli tomu nemusim chodit ovesany XXL vecami. To by si potom mal nosit suknu :-P Staci najst spravny strih, mas vssade dost priestoru a napriek tomu nezametas chodniky.
Ja osobne ako hip hoperov respektujem jedine tych, co tym ziju cely den a aspon kazdy vikend maju nejaky freestyle alebo koncert. Totiz freestyle battle patri k hip hopu tak ako tanec k tanecnej hudbe. Neznasam deticky co si rano navlecu roztahane gate a tricka, v skole struhaju format a potom idu spat k mamicke, tito robia hiphopu iba hanbu. Hip hop je silna kultura, ktora vznikla v ghette, nepatri k detickam bohatych rodicov a podobne.

PS: rap beriem ako umenie, ale znechucuju ma vsetky tie deti, co sa snazia rapovat a obliekat sa podla svojich "vzorov", ten detsky rap znie ako keby niekto chcel hrat na husliach pravitkom.
no clothing je mensia sucast hip hopu lenze teraz je to ako moda a ne element..mozno tie decka prejdu "normalizaciou" a omrzi ich to sekat tvrde formy a nosit veci 4XL tricka tatove 42 gate a podobne.. hovorim z vlastnej skusenosti.. tiez som nosil siroke veci ale ze by az 4XL to ne isel som maximalne XL a gate 36 teraz.. som "slusnak" :) pekny elegantny svetrik phat farm gate tak akurat a podobne.. proste tim deckam nevydrzia tie formy roky..o pat rokov bude zasa nova moda neviem co ale uz hip hop nebude hip hop sa ocisti od spiny a ostanu ti skutocny a pribudni ti skutocny
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

GothaR napísal:To su pi*ov***. Ja tiez nemam rad uzke veci, ale kvoli tomu nemusim chodit ovesany XXL vecami. To by si potom mal nosit suknu :-P Staci najst spravny strih, mas vssade dost priestoru a napriek tomu nezametas chodniky.

rad by som ti dal otazku: bol by si profesor naprikald na strednej skole....
dosli by ti na hodinu 2 chalani: jeden obleceny "hiphopovo" a druhy "metalovo" (takze boty, cierne vsetko, na hrudi napis metallica...)
"kto by ti menej vadil?"

moj subjektivny nazor je, ze ten "hiphoper"

btw. obliekam sa tak a nosim tricka Large
a rifle 33 :)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Tomasko napísal:rad by som ti dal otazku: bol by si profesor naprikald na strednej skole....
dosli by ti na hodinu 2 chalani: jeden obleceny "hiphopovo" a druhy "metalovo" (takze boty, cierne vsetko, na hrudi napis metallica...)
"kto by ti menej vadil?"

Viem ze niektori ludia odsudia daneho cloveka, len preto ze sa oblieka "inak." Co je podla mna uplna hlupost. Tomu profakovi to ma byt jedno, co ma kto na sebe, ak je to ciste, nesmrdi to...
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Ono obliekanie by mi nevadilo, mne vadí to, že sa tak obliekajú tí, čo o tom hovno vedia a hrajú sa na niekoho kým nie sú.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

presne taq, toto si uplne vystihol. k+
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nErD. ' z napísal:Ono obliekanie by mi nevadilo, mne vadí to, že sa tak obliekajú tí, čo o tom hovno vedia a hrajú sa na niekoho kým nie sú.
a napr. vadi ti to, ze ja rapovat neviem, ale pocuvam to a tak sa obliekam...?

proste nemam na to, tak to nerobim... ale paci sa mi to
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Tomasko napísal:rad by som ti dal otazku: bol by si profesor naprikald na strednej skole....
"kto by ti menej vadil?"
akonahle by metlak otvoril usta tak by profak otocil vnimanie o 180°
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

"kto by ti menej vadil?"

To je zaujimavo povedane, ale keby si bol profesor a prisiel by ti jeden obleceny "hiphopovo" a druhy "diskofilne" (uzsie tricko, uzsie rifle, botasky), ktory by ti menej vadil?
Menej asi ten diskofil... Takto mozeme ist do nekonecna az by to vyhral nejaky ministrant v obleku.
Mne vobec nevadi styl obliekania, ale to ako tu uz niekto vyssie napisal, ze niekto sa tak oblieka a pritom to ma na sebe iba kvoli mode, nie preto, ze by hip hopom zil...
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

nErD. ' z napísal:Ono obliekanie by mi nevadilo, mne vadí to, že sa tak obliekajú tí, čo o tom hovno vedia a hrajú sa na niekoho kým nie sú.
GothaR napísal:To je zaujimavo povedane, ale keby si bol profesor a prisiel by ti jeden obleceny "hiphopovo" a druhy "diskofilne" (uzsie tricko, uzsie rifle, botasky), ktory by ti menej vadil?
Menej asi ten diskofil... Takto mozeme ist do nekonecna az by to vyhral nejaky ministrant v obleku.
Mne vobec nevadi styl obliekania, ale to ako tu uz niekto vyssie napisal, ze niekto sa tak oblieka a pritom to ma na sebe iba kvoli mode, nie preto, ze by hip hopom zil...
Ved to je tu napisane uz asi stokrat... Kazdemu je to jasne a kazdy s tym suhlasi. Naco to kazdy opakuje?
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Tomasko napísal:a napr. vadi ti to, ze ja rapovat neviem, ale pocuvam to a tak sa obliekam...?
proste nemam na to, tak to nerobim... ale paci sa mi to
Zjavne si nepochopil, mam na mysli ludí ktorí sa do tej hudby vôbec nerozumejú, predstavujú si pod slovom hip hop uplne čosi iné, čo to v skutočnosti je.
piton napísal:Ved to je tu napisane uz asi stokrat... Kazdemu je to jasne a kazdy s tym suhlasi. Naco to kazdy opakuje?
Ano, ale vždy príde niekto komu sa to nechce čítať a napíše otázku ktorá tu bola 100x zodpovedaná
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

"kto by ti menej vadil?"

beres to akosi divne nie ? ? ? .. myslis ze sa potrebuju odlisovat od druhych ludi ? obliekat sa tak povediac diskomformne ? ? ?... ani nie .. metlaci su aj velmi vzdelani ludia, ktori chodia v sakach .. proste hip a ciapka do seba pasuju absolutne .. zatym co cierne veci boty a metalk len okrajovo .. nosia to len ti co pocuvaju death, black a tvrde odnoze metal, dalej si ludia casto mylia metlakov s protankovanymi emakmi a cucopunkacmi a nackami .. coz je zle :-( ...

... napr aj myslim ze ten co moderoval sito, ked s nim bol rozhovor tak povedal ze pocuva vacsinou metal - heavy metal - iron maiden a podobne ... velmi vzdelany clovek, vzdy slusne upraveny rozumne nazory ... naproti tomu co sme poculi od hipackych moderatorov ? same debilne recicky so silnym bratislavksym prizvukom ... :-D ...

ale o to az tak nejde .. poznam aj vzdelanych hipakov, ale musim prioznat ze je ich o moc menej ako tych vymetenych fetakov :-( ...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:beres to akosi divne nie ? ? ? .. myslis ze sa potrebuju odlisovat od druhych ludi ? obliekat sa tak povediac diskomformne ? ? ?... ani nie .. metlaci su aj velmi vzdelani ludia, ktori chodia v sakach .. proste hip a ciapka do seba pasuju absolutne .. zatym co cierne veci boty a metalk len okrajovo .. nosia to len ti co pocuvaju death, black a tvrde odnoze metal, dalej si ludia casto mylia metlakov s protankovanymi emakmi a cucopunkacmi a nackami .. coz je zle :-( ...

... napr aj myslim ze ten co moderoval sito, ked s nim bol rozhovor tak povedal ze pocuva vacsinou metal - heavy metal - iron maiden a podobne ... velmi vzdelany clovek, vzdy slusne upraveny rozumne nazory ... naproti tomu co sme poculi od hipackych moderatorov ? same debilne recicky so silnym bratislavksym prizvukom ... :-D ...

ale o to az tak nejde .. poznam aj vzdelanych hipakov, ale musim prioznat ze je ich o moc menej ako tych vymetenych fetakov :-( ...
jj podla mna to je kazdeho osobna vec co pocuva, ja pocuvam hiphop, ale netrha mi usi ani ked pustim v aute radio alebo nejaky ten makksi metal...
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

nordkapp_pb napísal:beres to akosi divne nie ? ? ? .. myslis ze sa potrebuju odlisovat od druhych ludi ? obliekat sa tak povediac diskomformne ? ? ?... ani nie .. metlaci su aj velmi vzdelani ludia, ktori chodia v sakach .. proste hip a ciapka do seba pasuju absolutne .. zatym co cierne veci boty a metalk len okrajovo .. nosia to len ti co pocuvaju death, black a tvrde odnoze metal, dalej si ludia casto mylia metlakov s protankovanymi emakmi a cucopunkacmi a nackami .. coz je zle :-( ...

kto su ti hipaci a napr. v tv co moderuju ?
Napísať odpoveď