SPV M 3100 (HTC P4350) alebo SPV M 700 (HTC P3600)

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Waper
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

SPV M 3100 (HTC P4350) alebo SPV M 700 (HTC P3600)

Príspevok od používateľa Waper »

Ahojte chcem sa vas spytat na nazor ktory z tychto dvoch mobilov je podla vas lepsi a oplatil by sa kupit v ponuke orange su cenovo porovnatelne a chcel by som sa spytat ci ma niekto skusenost s icq klientmi na nich ze ci funguju optimalne a ci na M 700 ke nie je problem s pisanim kedze je k dispozicii len virtualna klavesnica diky . . .
jufo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jufo »

ja mam spv m700 a som s nim spokojny. icq nepouzivam na mobile ale skype mi fungoval cez wifi celkom v pohode. co sa tyka pisania - ak si nainstalujes full screen keyboard tak sa da celkom pohodlne pisat aj bez stylusu. a gps modul s tomtom celkom v pohode.
Waper
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waper »

cize nemas s tym ziadne problemi? ci to nie je niekedy otravne alebo tazke pisat len za pomocou stylusu kedze klavesnica je klavesnica a este to gps funguje dobre? lebo niekde som cital ze nan treba volaku antenu este plus co sa da dokupit
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

ja mám zas M3100 a som spokojný až na samsung processor a absenciu GPS (i keď to nevadí) ... som vážne spokojný , i keď display nie je s rozlíšením VGA , ale pohoda ... a čo , že len virtuálna klávesnica na M700?!u mňa keď vysunieš z boku tak máš normálnu krásne namodro podsvietenú QWERTY klávesničku , na ktorej sa mimochodom krásne píše , ja som si radšej zvolil M3100 ako M700 lebo GPS mi netreba , klávesničky škoda a môj je lacnejší pre GPS...a icq funguje fajn , až na to , že qipko mi občasne vypne , ale inak pohodička ak si nejak spojazdníš net ako ja cez USB doma.ja radšej moje M3100 ak nepotrebuješ mať vstavané GPS a chceš dobre písať a mať panoramatický pohľad po vysunutí klávesnice a samozrejme ak chceš nejakú tú korunku dve ušetriť
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Ja mam m700 a som spokojny.icq mam 1.0 a funguje supr.na klesnicu si trba zvyknut .a este by som sa chcel opytat ci da nejako najst v tom m700 kolko minut som prevolal lebo tam som nasiel iba RECENT CALLS A ALL CALLS.a este ci sa da prihlasit na icq cez 3g?
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

ja osobne 3G nemám lebo chcem ostať verný kreditu , takže.. ale malo by to ísť ,kedže keď chcem ísť na net a nie som niekde pripojený chce sa pripojiť na orange 3G a ľudia čo poznám tiež asi cez to fičia niektorí noo a hovory sú u mňa v settings/device information/call duration .. tam mám potom príchodzie a odchádzajúce hovory ;-) skús to
Napísať odpoveď