zacinanie vztahov
zacinanie vztahov
moj problem sa tyka zacinania novych vztahov. vzdy ked sa naskytne nieco z mojej alebo druhej strany, co by mohlo prerast do vztahu, uz na zaciatku sa nieco pokazi a ja sa tym potom len trapim..... uz pomaly aj stracam chut o nieco sa snazit, lebo vzdy to je horsie a horsie. ten prvotny smutok po nejakom case prejde, ale tie smutne spomienky zostavaju a len sa to hromadi....
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Už som to tu raz napísal, ale predsa..."Pokiaľ nájdeš svoju princeznú, pobozkáš mnoho žiab." Bohužiaľ život je taký a nie všetko ti vyjde tak ako si naplánuješ či vysnívaš.
Nesmieš strácať nádej, na takýto postoj zabudni. Zlú spomienku neber zle, ber ju ako skúsenosť ktorá ťa posunie ďalej a urobí z teba väčšieho človeka
Nesmieš strácať nádej, na takýto postoj zabudni. Zlú spomienku neber zle, ber ju ako skúsenosť ktorá ťa posunie ďalej a urobí z teba väčšieho človeka
-
zuzkazuzka
VIP
Ja si myslím - a teraz to môže znieť príliš rozprávkovo - že každý raz nájde toho pravého. Keď začínaš s niekym chodiť a po pár dňoch sa začnú veci kaziť, tak to znamená, že tá pravá osoba ešte len príde... jednoducho - ak to má fungovať nadlho, tak si tí dvaja musia sadnúť, veľmi dobre si spolu rozumieť a vzájomne sa na seba tešiť už od samého začiatku.
Preto nezúfaj a skús sa na tej chybe poučiť. Možno to bude pár chvíľ bolieť, ale nabudúce už tú istú situáciu vyriešiš inak a vzťah sa posunie ďalej...
Preto nezúfaj a skús sa na tej chybe poučiť. Možno to bude pár chvíľ bolieť, ale nabudúce už tú istú situáciu vyriešiš inak a vzťah sa posunie ďalej...
-
midnight_man
Guru
jumper...pocuj...hm...bolo to tu vela krat spominane..vies...v kazde teme to mas
ide skratka asi o to ze to nemozes hladat..nasilu.. vieeees? ono to prijde samo..vtedy ked to budes najmenej cakat..a ked to bude nahanat nasilu..tak jedine co dosiahnes je to ze stale budes nadavat ze to nechyvadza ver mi 
-
midnight_man
Guru
-
zuzkazuzka
VIP
-
Enduro3333
Medium Professional
Presne toto iste čo ty vravíš sa mi stavalo, čokolvek som robil snažil/nesnažil .... proste čokolvek vzdy to skončilo neuspechom a takto sa to tiahlo roky!!!! ani nevies ako ma to privadzalo do šialenstva....
ale ako čas šiel zmieril som sa s tym ...občas proti tomu bojujem .. ale často sa tomu poddam ..tak radsej využijem tej chvilky čo mam to štastie a užijem si života čo to da .....a nerozmýšlam nad tým....
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
a vies ze sa da zit aj bez toho? neries to tak nasilu, je, nieje, to je uplne jedno. tiez som si myslel ze musim dakoho mat ale nakoniec som zistil ze kam sa ja mam ponahlat, sice ked spoznam tu pravu tak ju prefackam, ze kde sa tak dlho flakala ale nic ti neujde, kazde obdobie zivota ma svoje caro a uzivaj si kym nemas zavazky, potom pride zena budes rad ked budes moct raz za cas vybehnut s kamaratmi von. tak si to vaz. ked som mal plnovela rocny vztah tak som nezazil tolko zazitkov ako teraz za posledny polrok az rok. zmenil sa moj zivot od zakladov a to su tie etapy. je sice fasa ked mas druheho cloveka ktory ta miluje ale ked nemas tak to vobec nevadi. ked sa teraz bavim s dievcatami, tak rozmyslam, chcel by som ju? nechcel? kua, dobre mi je jak je.(daktore si takeho fasa chlapa ako ja ani nezasluzia) a az sa tato etapa bude mat skoncit tak sa skonci a zacne nova. este lepsia.

-
Enduro3333
Medium Professional
Hehzelovoc napísal:kua, dobre mi je jak je.(daktore si takeho fasa chlapa ako ja ani nezasluzia)
-
jin
VIP
Proti tomu sa zrejme nedá, no nauč sa tie city až tak silno neprejavovať, aspoň v začiatkoch nie. To zvykne baby vystrašiť / odradiť.l Buď namotaný, no zatiaľ si to nechaj pre seba a prejav to až v ten pravý okamih. Nie je vždy ľahké odhadnúť ho, no keď to neuponáhľaš, tak príde neočakávane, no rozpoznáš ho. A bude to paráda, to mi verJumperAL napísal:to prave nedokazem, ja sa hned na zaciatku hrozne namotam pokial z toho nieco moze byt
-
Enduro3333
Medium Professional
Presne tak ... ja som tiež bal sa povedat jednej mojej ex(vtedy som s nou chodil) že ju lubim no jedneho večera som ju pozval ku mne domov v izbe bola tma vrčal iba počitač a tak som pustil nejaku prijemnu hudbu z PC a držali sme sa v tej jemnej tme v naruči a spolu sme tak jemne pomaly tancovali a pocit to bol ohromny užasny a neprekonatelny a jedine čo zo mna vyhrklo bolo že ju lubim a na to sa na mna ona zahladela a od srdca tiež mi povedala že ma lubi .... to proste pocitiš kedy fakt to maš povedat i ked vnutri v tebe to bude každy den kričat že jej chces vyrozpravat ako velmi ju lubis ....jin napísal: Nie je vždy ľahké odhadnúť ho, no keď to neuponáhľaš, tak príde neočakávane, no rozpoznáš ho. A bude to paráda, to mi ver
-
Sagittarius
Guru
Sagittarius napísal:No aj ja mam taky problem.No nic s tym nespravime, musime vydrzat a ono to raz pride...