Hip-Hop - všeobecne
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
a to je presne ta chaba uroven o ktorej hovorim .. vzdealny clovek by si to nedovolil pred celym narodom poveadt ... normalny nesfeteny clovek ma este aspon stipku sudnostiR1k1nko napísal:ale to je mecoch ....
ten sa hra ale niekedy fakt nieco dobre je*** !! to sa mi paci otvorene povie ze ty P I C A
-
okonenipica
Zablokovaný
mecoch je pozer, takze cez neho si nerob obraz o slovenskej scene. to je ako keby som sa pozrel na napr. sum41 a podla toho robyl nazor na punk (vymislam si, uz sa v tej hudbe moc nevyznam!). Neni to tak davno, co mal Mecoch klip v Deke ci kde, a mal boy band, nieco ako Lunetic. Videl som to na vlastne oci, takze viem o com hovorim !nordkapp_pb napísal:napr niektore tie hitparady urcity cas moderovali, nepoznam ich po mene, lebo som musel prepinat ..a napr mecoch co kdesi cosi moderoval .tak to som nemohol vystat ..
Vsetci co v tejto teme nadavate na "hiphop" ste len videli v telke/radii 50centa, Eminema, Rytmusa a to vam staci. Ste len prikladom konzumu, je to uplne to iste ako ked sa niekomu dostane jeden album Zona A, a uz vykrikuje aky to je punker, jak to ma v srdci, a aky to je velky anarchista.
Viem ze nemozme mat vsetci radi jeden styl hudby, ale ked nadavam na niaky styl, tak si o tom aspon nieco pozistim, a nie len z medii alebo kliknut na youtube a napisat"hiphop". To su kvanta textov, ktoru maju hlboku myslienku, pri ktorich ked pocuvam mam az zimomriavky.
Keby ste niekto z vas metlakov alebo co to vlastne ste, co v tejto teme nadavate na "hiphop" tak by som vam poctivo natukal do klavesnice niaky text zo Slovenskej, Ceskej, alebo Americkej skupiny, ale o to nestojite ze ?
A inak, raz som pocul cele 2 albumy Iron Maiden (co sa o tich co kritizuju "hiphop" povedat vobec neda") a podla mna to je nieco strasne, nedalo sa to absolutne pocuvat, atd., atd., a vobec nemam potrebu lozit na net, a "diskutovat" o tom.
Ano ano ano jasne jasne, toto je diskusia a ma sa tu diskutovat, ale co tu pozeram, tak vy tu nechcete diskutovat, vy len napisete vasu pravdu ktora je ta spravna a jedina, a tim to konci.
-
R1k1nko
Darca
nordkapp_pb tak ano deci budu hlupe a budu opakovat ... ale ved stym sa uz vela spravit neda... je to horsie a horsie ... sfetovany asi nebol ked bol na ostrove kde su palmy ( mozno ze mu nejaky saman nieco namiesal
) ale nehor ze sa nezasmejes ked niekto spravi nieco co je zakazane ( zakazane ovocie chuti najviac )
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
okoneniubabymedzinohamy ty co tu prezivas .. jake texty ? .. omg jedna lastovicka leto nerobi .. vsetci hipaci su napichani z nejakeho tupáka, ktory stejne spieva proti nim ..ale YO YO .. on je legenda, tak hadam musi mat pravdu, aj ked jeho textu nerozumiem .. no nie ? ? ? ... a pokial som si vsimol, tak tema je taka ze vseobecne, a ked je raz nieco vseobecne, tak to nebudem delit na mainstream a underground
... a povedz mi kto robi ten vseobecny hiphaphop ? ? ? ti undergroundovi ? nenechaj sa vysmiat please
... chap ze sa tu bavime o tom ako kazdeho bavi hrat sa na farebneho gangsta ... you ? bro' ? ...
... noo a o tom Irone si ma zas raz dorazil .. ved ty ani nevis co ti natomva dilo .. ved si napisal ze su to skrekoty a tak dalej .. ale co je to atak dalej ... skrekoty sme uz poculi milion krat a nieje to ziadny dovod, pretoze napr. operni spevaci urcitym sposobom skriekaju
...
... velmi dakujem tomuto svojmu postu, pretoze iba vdaka nemu mozem sledovat zbabelost vsetkych hip-hap-hopovych bratov ... ked nechcete hodnotit, tak nehodnotte, ked chcete, tak sa podpiste .. ale nato uz vasa hustota nestaci papaci .. hlavne ze milion nadavok napisete do komentara
..ste nasmiech ..
...
... noo a o tom Irone si ma zas raz dorazil .. ved ty ani nevis co ti natomva dilo .. ved si napisal ze su to skrekoty a tak dalej .. ale co je to atak dalej ... skrekoty sme uz poculi milion krat a nieje to ziadny dovod, pretoze napr. operni spevaci urcitym sposobom skriekaju
... velmi dakujem tomuto svojmu postu, pretoze iba vdaka nemu mozem sledovat zbabelost vsetkych hip-hap-hopovych bratov ... ked nechcete hodnotit, tak nehodnotte, ked chcete, tak sa podpiste .. ale nato uz vasa hustota nestaci papaci .. hlavne ze milion nadavok napisete do komentara
njj,tie texty su fakt bonusokonenipica napísal:Keby ste niekto z vas metlakov alebo co to vlastne ste, co v tejto teme nadavate na "hiphop" tak by som vam poctivo natukal do klavesnice niaky text zo Slovenskej, Ceskej, alebo Americkej skupiny, ale o to nestojite ze ?
Ale ja som si jeden natukal Drvivá Menšina - V centre diania .. dokonca som to videl aj v TV... tu je cast textu s antisemitistickou poznamkou: ) "...nech rozprava si svojim, ked si za tym stoji, za chrbtom debil nenaklada- taki su mnohi. Bratislava je taka sedlacka, zebracka, k bratom nebratska, zidacka, semracka, nervacka, tym co ju taku tvoria zisla by sa facka. A tak ma bozaj rit, mi bozkaj....blablabla"
-
okonenipica
Zablokovaný
-
peterkozel
Medium Professional
-
tomexx
King
Mozem sa opytat aky hudobny styl pocuvas ty? Potom nadviazem.peterkozel napísal:vie mi niekto vysvetlit co to vlastne ten hip-hop je hlavne v ramci slovenska lebo zatial mam z toho len taky pocit - lacne texty napisane za 5.minut, lacne hudobne spracovanie, plno ku*iev a chlapcekov co pri repovani sa snazia menit hlas aby sa to podobalo hlasu magorov z nejakeho gangu v usa
-
peterkozel
Medium Professional
nyrvana, polemic, drumnbass, prodigy, fatboyslim...je toho strasne vela a mnohych interpretov neviem do akeho stylu zaradit, no ale aj tak skus mi odpovedat hlavne na toto - a chlapcekov co pri repovani sa snazia menit hlas aby sa to podobalo hlasu magorov z nejakeho gangu v usatomexx napísal:Mozem sa opytat aky hudobny styl pocuvas ty? Potom nadviazem.
-
nErD. ' z
Medium Star
Mne zase môžeš napísať z čoho vychádzaš - z akých interpretov, umelcov a podobne, lebo mám pocit, že zase vychádzaš z jednej skupiny.peterkozel napísal:lacne texty napisane za 5.minut, lacne hudobne spracovanie, plno ku*iev a chlapcekov co pri repovani sa snazia menit hlas aby sa to podobalo hlasu magorov z nejakeho gangu v usa
-
peterkozel
Medium Professional
mam este velmi rad sebana, lucenica, filipa, mullera, grigorova, kapelu bez ladu a skladu...ono je toho na mraky, sakra ved ja som vam polozil otazku a odpoved som dostal formou otazky tak neviem, takze posledny pokus - vie mi niekto vysvetlit co to vlastne ten hip-hop je hlavne v ramci slovenska lebo zatial mam z toho len taky pocit - lacne texty napisane za 5.minut, lacne hudobne spracovanie, plno ku*iev a chlapcekov co pri repovani sa snazia menit hlas aby sa to podobalo hlasu magorov z nejakeho gangu v usa
-
tomexx
King
Ja uz dlhsi cas hip-hop nepocuvam, ked tak si pustim starsich Penerov Strycka Homeboye, alebo Wicha. To len tak pre info. Zastavim sa napr. pri tom Polemicu, to je bohovska sranda naozaj, ked na koncerte do teba strkaju a kopu, co sa hudby tyka, nie je to o nic lepsie.peterkozel napísal:nyrvana, polemic, drumnbass, prodigy, fatboyslim...je toho strasne vela a mnohych interpretov neviem do akeho stylu zaradit, no ale aj tak skus mi odpovedat hlavne na toto - a chlapcekov co pri repovani sa snazia menit hlas aby sa to podobalo hlasu magorov z nejakeho gangu v usa
Vsetci co tu kritizujete hip-hop vidite asi len tu komercnu skrupinku co hraju v tv alebo v radiach. Vascina z toho sa naozaj neda pocuvat (Rytmus & spol). Ale podla tohto sa neda riadit. Ked sa vam nepacia tito komercni interpreti tak to kludne napiste, ale nehadzte do jedneho vreca vsetkych interpretov.
Takto isto by som mohol zacat kydat napr. na metal. Napisal by som, ze proste je to sracka cely metal, ze su to satanisti, sama krv, temnota vo videoklipoch, ze cele je to na<|>... Nastastie nie som taky prizemny, ze by som nieco taketo napisal...
Jednoducho kazdemu sa paci nieco ine, ale naco kydat na druhych? Mne sa napr. nepaci metal alebo punk, ako aj hudobny, aj zivotny styl tohto druhu. Ale nebudem kvoli tomu sa tuto rozkrikovat a nadavat na to.
Zi a nechaj zit, to je asi vsetko..
-
peterkozel
Medium Professional
-
tomexx
King
Vsak si precitaj tuto temu napriklad. Okonenipica to tu uz spisal dost jasne a ja v poslednom prispevku tiez, proste vypocuj si nieco ine ako mainstream.. Viac ti poradit nemozem..peterkozel napísal:ale ja neutocim na nic, chcel som len vysvetlenie co sa tyka hip-hopu na slovensku...jeeem na to bo o chvilu sem aj tak pride nejaky 14.rocny fanda a bez odpovede na moju otazku ma posle do pce
Btw, tak preco sa bavis so 14-rocnymi?
-
nErD. ' z
Medium Star
Prečo to chceš stále vysvetlovať ked je to v tejto téme napísané milión krát ? HipHop nieje poučka ktorú si prečítaš a vieš ju. Velakrát tu už ludia písali že to je hovadina lebo počuli jednu skupinu. Boha ! Nebud lenivy a skus si zistiť nejaké info o kapelách ich tvorbu (samozrejme nie zase mainstream) a z toho skús vydedukovať čo to je hiphop. A (možno) zistíš, že to nie sú klipy. kur*y, gate xxl, vulgarizmy, násilie(lol) a podobne.
Mimochodom aj toto je tu uz napisane asi desiaty raz.
Mimochodom aj toto je tu uz napisane asi desiaty raz.