Mate radi Schranz?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mate radi Schranz?
mate radi? a akeho DJa popripade? ja zeriem Maria Ranieriho

-
nordkapp_pb
Hardcore addict
raz mi kamaratka poslal nejaku schranzovu pesnicku, odtedy uz od nej moc veci neprijimam .. mal som nastaveny eq a hlasitost na taky pohodovy ročík ..a potom mi tam zacal valit jakysi ramus, zlakol som sa a skoro som spadol pod stol
... takze mam na cely svoj zivot napocuvaneho schranzu viac ako dost .. bolo to ca. okolo 20 sekund, no viac nehcem
... je to iba zhluk nahodne usporiadanych nemelodickych zvukov .. tot vsjo
..
-
mirak2
Hardcore addict
Re: mate radi Schranz?
nie..SchYzo napísal:mate radi?
-
jamess
Light Professional
Re: Mate radi Schranz?
stiahol som si jeho lajfku zo sofie, lebo som envedel co to je shranz...zacalo to "hardkorom" s umelo zvyesnymi zenskymi vokalmi, ale som si povedal ze prekusnem, a po asi polhodke uz zacala tazka psychedelika a zacalo sa mi to pacit...no vidim ze vsetko ma svoje muchy, este pozrem dake vecicky, ale totok sa mi pacilo hodneSchYzo napísal:ja zeriem Maria Ranieriho![]()
![]()
-
axxis
Addict
Kibo napísal:ja zrovna tuto "hudbu" nemusim, nemusim ani techno, to uz nepovazujem za hudbu ale skor za zvuky a pazvuky, bez urazky
ledenaster napísal:jj su to blbosti
ZmrD napísal:nemam, ved to ani neje hudba, to je drist ... je to pre tych co hulia a droguju kazdy vikend, pre normalneho cloveka nie
Tak toto by ste si mali nejako obhajit. Podla mna je elektronika normalne pocuvatelna a rovnocenna s akymkolvek inym hduobnym stylom.Fortune napísal:"hudba" bez myslienky
Schranz mi skôr pripadá ako totálny chaos a takisto pri počutí tohto slova si predstavím besne skákajúceho spoteného chlapíka s ružovým čírom, veľkými pol hlavy zakrývajúcimi okuliarmi, brmbolcami a strapcami na ligotavých gatiach, s vejárom v ruke, píšťaľkou v hube a pod značnou dávkou drogy. Ak by som vlastnil psychiatriu a chcel si udržať klientelu toto by som pacientom pravidelne púšťal.
Inak nič proti tomuto štýlu nemám, tanečnú hudbu mám rád, ale toto je už podľa mňa dosť extrém. Kľudne si to počúvajte, ale pri takejto hudbe ja radšej prchám. Dovi, dopo...
Inak nič proti tomuto štýlu nemám, tanečnú hudbu mám rád, ale toto je už podľa mňa dosť extrém. Kľudne si to počúvajte, ale pri takejto hudbe ja radšej prchám. Dovi, dopo...
Konecne niekto, kto normalne vyjadril svoj nazor a pritom nikoho neurazil...pinco napísal:Schranz mi skôr pripadá ako totálny chaos a takisto pri počutí tohto slova si predstavím besne skákajúceho spoteného chlapíka s ružovým čírom, veľkými pol hlavy zakrývajúcimi okuliarmi, brmbolcami a strapcami na ligotavých gatiach, s vejárom v ruke, píšťaľkou v hube a pod značnou dávkou drogy. Ak by som vlastnil psychiatriu a chcel si udržať klientelu toto by som pacientom pravidelne púšťal.
-
Hotwire
Addict
Re: Mate radi Schranz?
mysis black box sofja bulgaria? to je asi jeho najlepsi set, treti track (schwarzende - who is elvis) je totalne super moj oblubenyjamess napísal:stiahol som si jeho lajfku zo sofie, lebo som envedel co to je shranz...zacalo to "hardkorom" s umelo zvyesnymi zenskymi vokalmi, ale som si povedal ze prekusnem, a po asi polhodke uz zacala tazka psychedelika a zacalo sa mi to pacit...no vidim ze vsetko ma svoje muchy, este pozrem dake vecicky, ale totok sa mi pacilo hodne
EDIT schranz aj tusim znamena "rachot", ale hlavne ze nikto nenadava na typkov v ciernom, s dlhymi vlasmi, ovesanych krizami apod co pocuvaju kadejaky metal....a na Techno nepotrebujes drogy...ak mas dobre audio tak ta to dostane do extazy aj tak