IMHO satanistov sa ludia boja,ako aj ja,aj ked vam nic nespravili proste neviem,
Slobodomurari, Illuminati + New World Order
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Skusali ste ten text citat odzadu?pishta napísal:
Tu mas aj s textom
UOY ETAH UOY ETAH
TAHT ROF OUY ETAH...nejak do zmysel nedava v smere, ktory by mal byt spravny
Edit: satanistov/paganistov by ste sa aj bat mali, bo ti ortodoxni maju vo zvyku robit veci, za ktore potom idu do chladku. Burzum, chalpici z Gorgoroth...verai, ze satan existuje a robia kraviny koli tomu.
Slavo: mozes mi verit, Slipknot ani Nirvana zmluvu s diablom nemaju. Tu ma len Tokio Hotel
presne a ani ja som do nedavna ani netusil nic o tom ale po tom co som sa vratil dnes z chaty sa na mna toho vela nalepilo kedze kamarat sa o take veci plus nadprirodzene javy dost zaujima ... ja som zlepeny este aj terazpishta napísal:Vidis,pred tym nez si vytvoril tuto temu ma ani nenapadlo ze tie pesnicky od zadu nieco znamenaju...a satanista niesom![]()
IMHO satanistov sa ludia boja,ako aj ja,aj ked vam nic nespravili proste neviem,
musim dat kamarato typ na hojko nech sa tu zaregistruje ten o tom tolko vedal
a otazka tie cisla 666 ci pentagram ci co to vlastne je ?? co su to za cisla co to znamena ?? aky maju vyznam ?.........alebo obrateny kriz to je antikrist ci co ?? jeden kamarat ma take tricko a ho stale nosi a neni satanista len metalista a po dnesku jak sme boli na chate ta ze uz nikdy neda na seba povedal
-
axxis
Addict
Pentagram
Diabolizovany, nic viacVenuša vytvára každých osem rokov na svojej dráhe po oblohe dokonalú hviezdu keď sa uberá direktívnym smerom ale aj menej dokonalú hviezdu, keď sa uberá retrográdnym smerom. Staroveké národy (ich kňazov-astrológov) tento úkaz natoľko prekvapoval, že Venušu a jej pentagram povýšili na symbol dokonalosti, krásy, harmónie a kult tela i cyklických vlastností pohlavnej lásky. Zároveň znázorňuje vládu človeka nad prírodou prostredníctvom piatich zmyslov. Napríklad Gréci na počesť čarovnej Venuše a jej osemročného cyklu začali organizovať olympijské hry. Dnes si už len málokto uvedomuje, že aj novoveké olympijské hry sa konajú každé štyri roky a riadia sa dodnes polovičným cyklom planéty Venuše. A ešte menej ľudí vie, že päť cípa hviezda sa takmer stala oficiálnym olympijským znakom, ktorý bol zmenený na poslednú chvíľu. Hviezdu nahradilo päť prelínajúcich sa kruhov, ktoré lepšie vystihujú celistvosť, dokonalosť a harmóniu ako hlavné vlastnosti športových hier z piatich kontinentov.
Pentagram však súvisí aj so symbolom diabla – a to práve v obdobiach, keď je Venuša retrográdna. Ide o zvrátený symbol, keď človek nevládne svojim zmyslom, ale jeho zmysly sú pudovo ovládané satanom (päť cípe hviezdy boľševikov-komunistov a ich vyčíňanie od roku 1917... V období retrográdnej Venuše tiež nastávajú celosvetové problémy v diplomacii).
Pôvodný ženský význam tohto symbolu sa síce zachoval, no výklad samotného symbolu bol v priebehu tisícročí prekrútený na základe biblického príbehu, resp. hriechu, ktorého sa dopustila Eva s hadom a s Adamom.
Pentagram Venuše je predkresťanský symbol, ktorý súvisí s uctievaním prírody. Staré národy rozdeľovali svet na dve polovice - mužskú a ženskú. Ich bohovia a bohyne udržiavali rovnováhu moci, ktorú tvorí Jin a Jang. Keď boli muži a ženy v rovnováhe, na svete vraj vládol súlad a keď neboli v rovnováhe, vládol chaos. Venuša predstavuje ženskú polovicu všetkého jestvujúceho, ktorú náboženskí historici nazývajú aj posvätné ženstvo alebo jednoducho božská bohyňa.
Pentagram symbolizuje bohyňu ženskej pohlavnej lásky a krásy. Prvé náboženstvá boli založené na tomto božskom poriadku prírody. Bohyňa Venuša a planéta Venuša boli jedno a to isté. Táto bohyňa mala svoje miesto na nočnej oblohe a bola známa pod rozličnými menami - Východná hviezda, Ištara, Astarte, Afrodita, Venuša..., všetky jej prívlastky mien súviseli vždy so ženstvom, prírodou a matkou Zemou.
Predstava ženy ako nositeľky života bola teda základom starovekého náboženstva a narodenie dieťaťa bolo mystickou a silnou skutočnosťou. Moc ženy a jej schopnosť plodiť život sa kedysi považovala za posvätnú, no stala sa hrozbou pre nastupujúcu, z prevažnej časti mužskú cirkev. Kresťanská filozofia sa bohužiaľ, rozhodla ignorovať biologické pravdy. Jediným tvorcom urobila muža a spreneverila sa tak voči ženskej tvorivej moci. Kult bohýň a ženy zanikol po víťazstve kresťanstva, až na jedinú výnimku – „nepoškvrnenú“ Pannu Máriu - matku Ježiša Krista...
Symboly sú veľmi odolné. Raná kresťanská cirkev pozostávajúca takmer výlučne z pokrstených Židov, nahradila pentagram Venuše najskôr záhadným znamením Ryby (symbol veľkej plodnosti), ale aj preto, že ryby vo zverokruhu a v astrológii symbolizujú svet okolo človeka ohraničený nielen spoločenstvom, ale aj ako časť celého kozmu. Ryby zároveň inklinujú k mystike, k niečomu vzdialenému, tajomnému a hoci to nevidieť, i napriek tomu to existuje. Celá židovská história je obrazom vykúpenia. Mnohé veci sa nestali tak, ako to opisuje Starý zákon. Ide skôr o symbolizmus, ale z toho však ešte nevyplýva, že židovskej histórii nebolo a Židov niet.
pinacolada napísal:led zeppelin - stairway to heaven je od zadu nejaka satanska modlitba ..
neberem to tragicky.take sracky npocuvam
Led Zepelin odzadu
Vzdy mal satan tvár inkvizicie, vid casy temna, stredovek a ich neobmedzena moc, moc nad hlupymi masami sfanatizovaného davu, ktorá pretrvava dodnes.slavo120 napísal:takze som mal pravdu... i ked ono ma to moc nepotesilo bol by som radsej keby som sa mylil predsa len ked je tolko satanistickych skupin a maju miliony fanusikov tak je to riadne vsetko v pi.i
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
axxis
Addict
O RLY?Old Dirty Bastard napísal:pretože to nie je anglicky
http://www.stlyrics.com/songs/n/nirvana ... 44378.html
-
pinacolada
Guru wannabe
-
axxis
Addict
To som tak mimochodom spomenul ja. A je to asi tym, ze borci sedia za vrazdy, napichovanie koz pred barakom na koly, znasilnenie s tym, ze sa zenskej vyhrazaju kompletnym vypitim jej krvi...pinacolada napísal:no dakto spomenul ze by sme sa ich mali batkok**** ako gorgoroth
neberiem vazne a seriozny paganisti (v prekalde do slovenciny "pohani") by mali byt a aj su uplne neskodny.skor predsudky ich robia nebezpecnymi
Slavo- taketo myty a podobne famy a hluposti sa budu sirit dovtedy kym tomu bdue niekto verit, keby ti ktomu neprilozili aj text tak ti to bude pripadat ako zhluk hlasok bez vyznamu, vies, internet je miesto kde moze dat kazdy kto chce, co chce a netreba verit vzdy vsetkemu co si pocul naposledy, ak chces dokaz o tom, ze led zeppelin, abba, beatles, nirvana a ja neviem kto este boli satanisti, najdem ti na internete kopu stranok a zdrojov ktore budu tvrdit ze su ak chces aby neboli najdem ti tolko isto zdrojov a stranok ktore to vyvratia, uprimne sa nad tym zamysli, nezda sa ti trosku ... akoby som to povedal slusne ... pritiahnute za vlasy, ze kazdy kto ma uspech sa zapredal diablovy? nie si nato uz trochu stary? sranda je sranda, ale niektore tvoje prispevky o "satanistickych srackach" a "ovladnuti sveta satanizmom" boli moc aj na mna, nic v zlom, netreba verit vzdy tomu co si sa dozvedel ako posledne, ale treba aj pouzit hlavu na vyselektovanie toho co je a co nie je obycajny bullshit
poviem ti tak.. kapelky neuctievaju satana ako osobu alebo bozstvo.. ide len o rebeliu, vysmech krestanstvu, a chcu byt husti samozrejme.. nechcem to tu rozoberat.. ani satanizmus samotny vobec neuctieva satana ako osobu.. satanizmus je ciste ateisticky smer ktory so satanom ako takym nema nic spolocne.. a upisanie duse diablovi to je pekna hovadina.. a tie texty odzadu tomu sa hovori ze backmask a vecssinou to robili iba z pasie a rebelie.. a niesu to iba vylucne satanisticke texty.. v textoch "odzadu" mozes najst posolstva najrozmanitejsich druhov...
ano mozem len suhlasitFall napísal:Slavo- taketo myty a podobne famy a hluposti sa budu sirit dovtedy kym tomu bdue niekto verit, keby ti ktomu neprilozili aj text tak ti to bude pripadat ako zhluk hlasok bez vyznamu, vies, internet je miesto kde moze dat kazdy kto chce, co chce a netreba verit vzdy vsetkemu co si pocul naposledy, ak chces dokaz o tom, ze led zeppelin, abba, beatles, nirvana a ja neviem kto este boli satanisti, najdem ti na internete kopu stranok a zdrojov ktore budu tvrdit ze su ak chces aby neboli najdem ti tolko isto zdrojov a stranok ktore to vyvratia, uprimne sa nad tym zamysli, nezda sa ti trosku ... akoby som to povedal slusne ... pritiahnute za vlasy, ze kazdy kto ma uspech sa zapredal diablovy? nie si nato uz trochu stary? sranda je sranda, ale niektore tvoje prispevky o "satanistickych srackach" a "ovladnuti sveta satanizmom" boli moc aj na mna, nic v zlom, netreba verit vzdy tomu co si sa dozvedel ako posledne, ale treba aj pouzit hlavu na vyselektovanie toho co je a co nie je obycajny bullshit
jasne chapem ... asi to je dost pritiahnute za vlasyFall napísal:Slavo- taketo myty a podobne famy a hluposti sa budu sirit dovtedy kym tomu bdue niekto verit, keby ti ktomu neprilozili aj text tak ti to bude pripadat ako zhluk hlasok bez vyznamu, vies, internet je miesto kde moze dat kazdy kto chce, co chce a netreba verit vzdy vsetkemu co si pocul naposledy, ak chces dokaz o tom, ze led zeppelin, abba, beatles, nirvana a ja neviem kto este boli satanisti, najdem ti na internete kopu stranok a zdrojov ktore budu tvrdit ze su ak chces aby neboli najdem ti tolko isto zdrojov a stranok ktore to vyvratia, uprimne sa nad tym zamysli, nezda sa ti trosku ... akoby som to povedal slusne ... pritiahnute za vlasy, ze kazdy kto ma uspech sa zapredal diablovy? nie si nato uz trochu stary? sranda je sranda, ale niektore tvoje prispevky o "satanistickych srackach" a "ovladnuti sveta satanizmom" boli moc aj na mna, nic v zlom, netreba verit vzdy tomu co si sa dozvedel ako posledne, ale treba aj pouzit hlavu na vyselektovanie toho co je a co nie je obycajny bullshit
-
axxis
Addict
Nemal si vypite nahodou?slavo120 napísal:jasne chapem ... asi to je dost pritiahnute za vlasy.....ta ja len tak som sa chcel poinformovat kolko je na tom pravdy noo asi to bude vzdy tak ako pises ty plno ludi a faktov bude za plno proti ... ono je to v podstate asi i tak jedno ... to asi ma vzal ten vecer z chaty
celu noc sme to rozoberali tak asi toho bolo na mna vela na raz
-
qwerty-xyz
-
Enduro3333
Medium Professional
ono sa to odborne volá aj sublimačné posolstvá, keď sa pieseň, ktorá takéto posolstvo nesie prehráva normálne vy to nevnímate, ale ak sa potom prehrá odzadu, dáva to satanistický význam. Čiže ak sa to prehráva normálne, vy to sluchom nezachytíte, iba ak sa to prehrá odzadu, lenže vaše podvedomie to dokáže zachytiť aj Keď sa to prehráva normálne taktže pozor na takéto pesničky.
Neviem teďka že presne ktorý song ale bolo v ňom zamontované sublimačné posolstvo, v ktorom sa stále opakovalo že spáchaj samovraždu, spáchaj samovraždu a práve túto hudbu počúval jeden mladý človek, ktorého samovraždu prešetrovali a zistili, že tento song bol jeho obľúbený.
Poznám stránku, kde sa nachádzajú všetky doteraz odkryté sublimačné posolstvá tak vám ju sem hodím keď ju nájdem.
Neviem teďka že presne ktorý song ale bolo v ňom zamontované sublimačné posolstvo, v ktorom sa stále opakovalo že spáchaj samovraždu, spáchaj samovraždu a práve túto hudbu počúval jeden mladý človek, ktorého samovraždu prešetrovali a zistili, že tento song bol jeho obľúbený.
Poznám stránku, kde sa nachádzajú všetky doteraz odkryté sublimačné posolstvá tak vám ju sem hodím keď ju nájdem.
Tiez pocuvam metal ale nei black ani death...ja som vecny fanusik Ironov...o takychto temach sme sa bavili s kamosmi tiez...o tych textoch odzadu...je to skor Image...niekto dostal napad ze chce byt textovy genius a ze chce aby jeho text nieco znamenal aj odzadu a aby bol drsny dal tomu takyto vyznam...osobne si myslim ze satanisticke skupiny v pravom zmysle su uplne nezname
a k tomu satanizmu...satanizmus v dnesnej dobe je znacne degenrovany a prisposobeny tvrdemu image. Ale ten povodny vlastne vznikol z bylinkarstva...aspon take mam ja info...
a k tomu satanizmu...satanizmus v dnesnej dobe je znacne degenrovany a prisposobeny tvrdemu image. Ale ten povodny vlastne vznikol z bylinkarstva...aspon take mam ja info...