Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

Enduro3333 napísal:JA som ohladom vstahov nikdy nehladal rady ... ja som sa nikdy nepital na nazory inych urobil som si ako som ja uznal za vhodne a za tym som si stal a nie to stale oplakaval....
Siel som ako vojak po mínovom poli bey detektora....styl pokus omyl ale som na to hrdy ...obavam sa ye ludska natura vravi poučis sa iba v tedy až sa popališ ...
Taký sme taký asi budeme ....
Amen :D .......
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ale to najzabavnejsie na tom celom je že vačšinou starši kamoši chodili za mnou a pytali radu :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Enduro3333 napísal:Ale to najzabavnejsie na tom celom je že vačšinou starši kamoši chodili za mnou a pytali radu :lol:
kukaj starsi neznamena skusenejsi a "mudrejsi" ;)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:kukaj starsi neznamena skusenejsi a "mudrejsi" ;)
to ja viem ..... mam kamoša s ktorym som chodil na ZS cize obaja mame 20 a on on ani ešte pobozkany nebol i ked je nadrzany jaq svina tak si moc z babou nezačne.... čaka na tu pravu a jedinú .....
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ten plan som myslel viac menej zo srandy . :-) Teraz tu nemame co riesit . Napisal som jej co som napisal , teraz je 1000 km prec cize fakt sa neda nic riesit . Ked sa vrati tak uvidim jak bude reagovat a podla toho sa zariadim . A ak je troska fer tak dodrzi co slubila a pojde so mnou na ten bike a ja ju pozvem na pizzu :wink: .
A este nieco . Nehovorte ze si nenecham poradit , ale rady tipu ze vykasli sa nato , si akurat tak precitam ale nad nimi ani neuvazujem .

Josifek : Spravi ti to radost ked sa to lockne ? ked nechces tak si tuto temu ani necitaj a ani ziadnu temu co zalozim . Nehraj sa na moda ked nim niesi :x
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Na nic sa nehram, len je fakt trapne aby 15 rocne "decko"(nie tuna neide o vek, ale sposob ako sa vyjadrujes, aj 10 rocne deti sa mozu spravat normalne, tuna presne sedi tvoj nick) riesilo taketo problemy: "aha usmiala sa na mna 12 rocna baba, ako ju zbalim ? " Taketo "zalubenosti" som riesil v piatej triede, co aj zodpoveda veku dievcat ktore chces "zbalit" Ako sa hovori: Vrana k vrane sada, rovny rovneho si hlada.

Skor to vidim na Hall of infantility.

EDIT: Jo a tema ja preto nema zmysel, ze si aj tak co ti tuna napisu nevezmes k srdcu a spravis si po svojom, ako uz bolo spomenute.

EDIT 2: Nemam proti tebe nic, ale podla mna si si nic z toho co sa pisalo v prvej 37 stranovej teme a aj v tejto nevzal k srdcu, cize dalsie rady su ako hadzat hrach o stenu.

EDIT3: Jo, a keby som sa "hral" na moda respektive nim bol, tak vsetky tieto neplodne diskusie likvidujem uz v zarodku :D

2jin asi tak 20stran neuzitocneho spamu, nasledne 10stran vyplakavania, a potom lock :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Mno baby sak nech si kazdy spravi ako chce ;) je predsa demokracia :) ....ak chces riesit 12 tku ries...nebudem ta od toho odhovarat..je to predsa len tvoja volba..a ked varvis ze je pekna(co si neviem sice zivo predstavit) ale budis ;) tak len vela stastia a nervov..lebo ma 12 a este s tebou "zatoci" neboj....potom daj vedet ked sa vrati ze co a ako hh
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal: Nehovorte ze si nenecham poradit , ale rady tipu ze vykasli sa nato , si akurat tak precitam ale nad nimi ani neuvazujem .
A toto je presne tvoj zrejme najväčší problém - skús sa nad nimi niekedy aj zamyslieť, radia Ti to totiž starší, skúsenejší a aj "múdrejší" ľudia :wink: Aj keď neverím, že si z tejto rady niečo zoberieš, skús to zohľadniť a uvudíš, že v budúcnosti uznáš váhu týchto rád :wink:
Inak pripájam sa k návrhu na :lock: do tej doby, kým sa tá baba nevráti z dovolenky.
BTW: Na koľko strán diskusie to vidíte tentokrát?? :P
midnight_man
Guru
Guru

ludia berte to tak..aspon sa nenudime :) aspon mame o com kecat :D :D :D
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:a ked varvis ze je pekna(co si neviem sice zivo predstavit) ale budis ;)
No kamaratovi sa podarilo jedno take čislo boli sme na kupalisku minuli rok a strasne sexi baba mi že ma 18 alebo tak nejaq... kamoš ju uplne brutalne balil ju pozival na pitie a podobne a potom ze ona alko nemoze on ze prečo ,že nema 18 a on že kolko ma .Nakoniec vysvitlo ze ma 13 rokov ale baba jaq hrom ... kamoš sa išiel obesit ked mu to povedala :lol: :lol: :lol: a my sme sa chechtali ešte mesiace na tom a ripali do neho za pedofila :lol: :lol: 8) :wink: pre inafo kamoš mal vtedy 22 :lol:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

jin napísal:A toto je presne tvoj zrejme najväčší problém - skús sa nad nimi niekedy aj zamyslieť, radia Ti to totiž starší, skúsenejší a aj "múdrejší" ľudia :wink: Aj keď neverím, že si z tejto rady niečo zoberieš, skús to zohľadniť a uvudíš, že v budúcnosti uznáš váhu týchto rád :wink:
Inak pripájam sa k návrhu na :lock: do tej doby, kým sa tá baba nevráti z dovolenky.
Vies len kamarat Josifek este aj hall of ..... :) .

Josifek akoze ja si cenim kazdy nazor aj negativny . Ale to co tu pises je uplne bez opodstatnenia . A este , ze je natomto prosim ta chore ??? Si pozri ine temy (niektore) a potom nieco hovor .

Nasiel by sa nejaky ochotny moderator ktory by tuto temu lockol kym sa dievca nevrati z dovolenky a potom ju otvoril :?:
slavo120
Professional
Professional

BabySHAQ napísal: Nasiel by sa nejaky ochotny moderator ktory by tuto temu lockol kym sa dievca nevrati z dovolenky a potom ju otvoril :?:
myslim ze vsetci na tomto fore budeme upenlivo cakat kym sa dievcina nevrati z dovolenky :D .... inac rozbehlo sa to dobre kolko je tu tato tema tyzden a uz 7 stran ...hmm mozno sa trofne i rekord v pocte stran v teme dievca z kostola :D
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Sak to, ze ak by si si precital ostatne temy, zistil by si ze 12 rocne baby na to este nemaju rozum, my ti nechceme zle, tak to konecne pochop. (este aj 14 nemaju rozum, nevedia, co chcu, 12 nemaju rozum vobec)

Hlavne PEACE, koncim s OT, sry vsetkym zucastnenym :oops:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Na požiadanie autora témy, je téma dočasne uzavretá :smt006
slavo120
Professional
Professional

Josifek napísal:Sak to, ze ak by si si precital ostatne temy, zistil by si ze 12 rocne baby na to este nemaju rozum, my ti nechceme zle, tak to konecne pochop. )este aj 14 nemaju rozum, nevedia, co chcu, 12 nemaju rozum vobec)
hej hej toto je pravda ... proste ona ma 12 neber to v zlom ale ona este nemoze vediet co chce od zivota a niejaky dlhodoby vazny vztah z toho nikdy nebude .... sorry ale podla mna je to jednoznacne tak ved ledva este do puberty skocila teraz najskor ani sama nevie co so sebou a nie to viazat sa a hladat si dlhodobu znamost ... chlape ved zalov inde :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Josifek napísal:Sak to, ze ak by si si precital ostatne temy, zistil by si ze 12 rocne baby na to este nemaju rozum, my ti nechceme zle, tak to konecne pochop. )este aj 14 nemaju rozum, nevedia, co chcu, 12 nemaju rozum vobec)
ves co ? ja mam taku moju malu teoriu...ze baby maju rozum pred pubertou a potom neeeskoro po nej (cest vynimkam) cize ak ma baba 12-13-14 tak este ma troska rozumu..samozrejme ze je to individualne ale tak som sa presvedcil par krat ze baba este do 14 tich mala roumu a potom konec akoze :D :D strach a hroza...cize teoreticky by to mohlo byt OK ale co potom ked pride puberta? dalsia 20 stranova tema ....
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Ahojte , tak nam skoro ubehli tie dva tyzdne ( zajtra sa vracia )

Dnes jak som len tak z nudy isiel na pokec a nasiel som si 3 RP kde mi kazdy den pisala - :( Ja som samozrejme ani raz tam nebol . Cize nebol som jej uplne lahostajny co hodnotim pozitivne .
Ale predsa je tu jedno negativum a to , ze ako zareaguje na tu moju spravu z toho vecera ked ma nechala cakat 3 hodiny na icq .
Neviem ako bude reagovat a ako ja nato budem reagovat .
Potom napisem.
midnight_man
Guru
Guru

BabySHAQ napísal:Ahojte , tak nam skoro ubehli tie dva tyzdne ( zajtra sa vracia )

Dnes jak som len tak z nudy isiel na pokec a nasiel som si 3 RP kde mi kazdy den pisala - :( Ja som samozrejme ani raz tam nebol . Cize nebol som jej uplne lahostajny co hodnotim pozitivne .
Ale predsa je tu jedno negativum a to , ze ako zareaguje na tu moju spravu z toho vecera ked ma nechala cakat 3 hodiny na icq .
Neviem ako bude reagovat a ako ja nato budem reagovat .
Potom napisem.
jeeeeej baby :D :D uz som si chcel mysliet ze si na nas zabudol :D :D hh no som zvedavy co to ides poriesit :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

midnight_man napísal:jeeeeej baby :D :D uz som si chcel mysliet ze si na nas zabudol :D :D hh no som zvedavy co to ides poriesit :D
hh aj ja pozeram akurat....no pocuvaj co ti ludia na to maju napisat? odkial maju vediet ako zareaguje? to si musis pockat na nu ty
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

A čo ti takeho mileho napisala ?
Zamknuté