RainbowSix napísal:chalani neviete mi poradit ked sa prihlasim na travian a ked nahocico kliknem tak ma to hadze le prihlasenie tam kde je meno a heslo pouzivam fireflox ale na exploreri to nerobi neviete v com je problem ?
zdravicko,zacal som hrat traviana a vsetko mi ide v pohode len neviem sa vysomarit z toho urcovania poctu surovin
ako zistim aky presny pocet urcitej suroviny mam ked napr. pri dreve mi pise 116/1200
ja sa chcem spytat.....mal som obilie 5 za hodinu(len zacinam)
vylepsil som si jedno obilne pole na druhu uroven a teraz mam este stale 5 za hodinu...ako to je mozne som z toho v p***
je tu niekto taký čo má viac ako 856 ludí v dedine a asi 3 dediny hm ja to hrám na dvoch českých a jednom slovenskom je to super snažím sa čo najviac rozvíjať . videl som nejaké tie dediny hm dobre sa vám vedie na českom mám na prvom serveri rimanov najviac rozvinuté a potom na čskom druhom mám galov tam je to trošku menej je tam jedna blbosť nemože sa naraz stavať dve veci no naj mám rimanov aj na slovenskom ale tam zas chodí ku mne nakupovať jeden blbeček začal skorej a je v tej dobrej aliancii tak mu je. je to nevýhoda mali by to tak urobiť že na jednu dedinu by mohol raz týždene útočiť to by bolo super no nie ako útočiť to hej ale lúpež iba raz do týždna
Matej18 napísal:... aj na slovenskom ale tam zas chodí ku mne nakupovať jeden blbeček začal skorej a je v tej dobrej aliancii tak mu je. je to nevýhoda mali by to tak urobiť že na jednu dedinu by mohol raz týždene útočiť to by bolo super no nie ako útočiť to hej ale lúpež iba raz do týždna
je*e?nakupujem u chlapcov aj 2x denne...z coho mam zit?z produkcie?
Ja tiez zijem z produkcie ... vsetko mi vytvara 700Surovin/h
Nakupovat som bol asi iba 4x za celu hru ... lebo viem o jednom co sa na to vysral a ma nejak 400Obyv ... cize jeho produkcia je cca 500/h
a po dvoch dnoch sa mu tam nazbiera tak 10000 z kazdeho ...