MT na filmy
-
hottenttott
Light Expert
MT na filmy
Potreboval by som poradit nejaky MT na pozeranie filmov tak do 6 000sk
rozmyslal som nad SIEMENS SGX75 ale aj N70 nevypada spatne.......
hlavne velky dysplay rozlisko dobre a nech to neseka.........osobne skusenosti teze nejsu zle.........
plsporadte
p.s: mozete davat aj kapku drahsie telefony viem si ich zhonit lacnejsie
rozmyslal som nad SIEMENS SGX75 ale aj N70 nevypada spatne.......
hlavne velky dysplay rozlisko dobre a nech to neseka.........osobne skusenosti teze nejsu zle.........
plsporadte
p.s: mozete davat aj kapku drahsie telefony viem si ich zhonit lacnejsie
-
hottenttott
Light Expert
-
hottenttott
Light Expert
-
hottenttott
Light Expert
no jo dik za info..smejo napísal:na N70 som filmy pozeral jedna radost ... aj na 6630
ale na filmy pozeraj iba s OS (teda nieco, na com rozbehas Divx), pretoze 3gp je nepozeratelna, respektive nepocuvatelna kvalita
a pocuj neseka to tam?
mal som N6600 a tam to sekalo jak hovno z riti ked leze........
-
hottenttott
Light Expert
na N70 ani na 6630 neseka (vlastna skusenost)... tie 9-kove nokie by to podla mna teoreticky aj mohli zvladnut, tam by to fakt bola tutovka pozerat filmik (skor by som sa bal ci to potiahne 9210i, toto by podla mna aj malo)
ohladom 3gp - tak samozrejme, keby som si to doma "na kolene" sam konvertoval, tak to si uz rovno pozrem film na PC - ak by to malo byt kvalitne tak by s tym bolo vela roboty (aspon na moje pomery) - najprv zmenit rozlisenie, az potom do 3gp-cka
nuz a pozerat na PDA-cku 3gp filmy, tak to sa radsej ani nevyjadrujem, ved nainstalujes kodeky, das divx a ides jedna radost
ohladom 3gp - tak samozrejme, keby som si to doma "na kolene" sam konvertoval, tak to si uz rovno pozrem film na PC - ak by to malo byt kvalitne tak by s tym bolo vela roboty (aspon na moje pomery) - najprv zmenit rozlisenie, az potom do 3gp-cka
nuz a pozerat na PDA-cku 3gp filmy, tak to sa radsej ani nevyjadrujem, ved nainstalujes kodeky, das divx a ides jedna radost
-
hottenttott
Light Expert
max taketo cosi
a aj to za 8k takze...........ale rozmyslam nad tymje do dobre? jako to PDA. aj ked to neni Mt ale neva........
a aj to za 8k takze...........ale rozmyslam nad tymje do dobre? jako to PDA. aj ked to neni Mt ale neva........
-
hottenttott
Light Expert
Ak teda môžem, pridám svoj skromný názor. Ak si uvažoval o N70, tak to boli podľa mňa správne úvahy. Tento telefón nie je drahý, je dobre vybavený a na filmy je moc fajn. , ak teda nechceš nejakú profesionálnu projekciu
Hovorím z vlastnej skúsenosti. N70 som nosil vo vačku
Stačí len väčšia karta, odporúčam aspoň 1Gb, Nejaký ten Smartmovie, správny kodek a sleduj, ono to hrá ...

Hovorím z vlastnej skúsenosti. N70 som nosil vo vačku
Stačí len väčšia karta, odporúčam aspoň 1Gb, Nejaký ten Smartmovie, správny kodek a sleduj, ono to hrá ...