Zdielany NET - problemiK

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
NumBer_One
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zdielany NET - problemiK

Príspevok od používateľa NumBer_One »

Zdravim mam doma zdielany net...a je to len 512 Kbps...a ked je sestra na nete je to horor..nic nemozem robit lebo mi stiahne vsetku speed :( pls nieje nejaky soft, ktory mi to rozdeli ze napr tam by som pustil len 100Kbps a sebe nechal 412 kbps? :oops: :D
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Máš nejaký smerovač pod svojou správou? Ak áno, tam by sa mohlo niečo vyskytovať, ako pridelenie pásma pre rôzne IP adresy.

Nauč sestru chodiť na IRC, nie na Pokec - výrazne tým znížiš premávku. Predsa len tie naťahovania reklamných bannerov vo flashi znova a znova je slušná páka.
camper111
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa camper111 »

ja mam zas doma napojeny pc na net, a v pc je druha sietovka cez ktou mozem zdielat net z pc do booku. Samozrejme musi byt zapnuty aj pc. Ale nejde mi AOE hrat cez book nenajde siet.. Teda skusal som to cez hamachi..
NumBer_One
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NumBer_One »

fikus-kukis napísal:Máš nejaký smerovač pod svojou správou? Ak áno, tam by sa mohlo niečo vyskytovať, ako pridelenie pásma pre rôzne IP adresy.

Nauč sestru chodiť na IRC, nie na Pokec - výrazne tým znížiš premávku. Predsa len tie naťahovania reklamných bannerov vo flashi znova a znova je slušná páka.
Nemam ziadny smerovac, teda aspon myslim :D som klasicky WiFi uzivatel...

Sestra je uz natom zavisla :lol: jej uz nepomoze ani patolog :? ...vies len keby som jej obmedzil speed :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

NumBer_One napísal:Sestra je uz natom zavisla :lol: jej uz nepomoze ani patolog :? ...vies len keby som jej obmedzil speed :wink:
Ako vyzerá sieť u Vás doma?

Závislosť sa dá liečiť iba trvalou abstinenciou :) - zakázanie vyrieši mnoho problémov (a jej mnoho sĺz, mindrákov a citových rozpoložení; hoci sa to na prvý pohľad nezdá, ako milosrdnosť :wink: ).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak mas router, tak pouzi QoS (ak ponuka). Ak mas pripojenie cez tvoj PC, tak si nainstaluj program na proxy a na druhom PC nastavis, aby sa pripajal cez proxy tvojho PC.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

tie flashove bannery zablokuj, bude mensia prevadzka :wink:
Napísať odpoveď