VISTA-restart systemu pri pozerani filmov

Informácie o software, ankety...
Marty22
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

VISTA-restart systemu pri pozerani filmov

Príspevok od používateľa Marty22 »

v poslednej dobe sa mi stava ze ked pozeram film na notebooku s OS vista ci uz cez BS playeri alebo windows media playeri sa po par minutach vypne obazovka a vyhodi sa bluescreen a potom restart. ale predtym to nerobilo. nestalo sa to uz niekomu?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Microsoft ma perfektnu politiku. Aby usetrili na betatesteroch, tak vydaju nedokonceny system aby ludia vyplnali tabulky s error logmi, nabalia sa na tomto odpade, ktory teraz pouziva 90% najivnych, alebo menej rozhladenych ludi a potom sa znovu nabalia na "finalnej" verzii...proste microsoft su ciste <censored>, ale sikovne. Este som tusim nevidel takto moc zarabat na ludskej "nevedomosti" [hluposti]. K teme Ti asi neporadim a pochybujem ze vobec niekto...ak, tak budu len tipovat a hadat. Proste ten srotny OS nesedi presne na Tvoju konfiguraciu notebooku, jednoducho povedane mozno mas smolu a mozno nie.

K teme [vystrel do tmy]: Btw. pusti si tento program pred bootovanim systemu a napis ci Ti presiel test, respektive hod sem spodnu cast BSOD [modra "tabulka"], tak Ti budeme mozno aj naozaj vediet pomoct.

http://www.memtest86.com/

http://www.memtest.org/

[ten memtest ma napadol preto, lebo ked Ti to pred tym nerobilo, je dost mozne ze to aplikacia, ktora sposobuje crash [cize asi nejaka kniznica, alebo cokolvek co rendruje filmy, kedze to robi aj buzna player, aj wmv] nevyplnalo tu cast pamate, ktora je chybna, vtedy sa zvykne vyhodit BSOD, ale ak mas znackovy notas [Dell, HP/Compaq, iBM, Alienware...] tak je to malopravdepodobne. Ak mas Acer, Toshibu, alebo daco im podobne, je to viac pravdepodobnejsie. Tiez by nebolo na skodu keby si hodil znacku, model a konfig. Tvojho notasu]

2all: Vzdy ked dostanete BSOD [blue screen of death [nie dead] - modra obrazovka smrti [nie mrtveho]] na Vasom PC a postnete to na forum, tak si dajte tu namahu a odpiste spodny riadok tejto chyby na papier, alebo odfotte a postnite na forum. Ta chyba je na 95% na googli a s nou aj riesenie.

P.S.: Skus aj VLC player, ci bude padat...
Prílohy
co_treba.jpg
Andik8
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andik8 »

myslím že to budú na kkt kodeky , použi CCCP alebo FFDSHOW pack
Marty22
Light Star
Light Star

no mam asus a konfiguracia je takato: intel core2 duo T7100, 1024 ram, 160HDD, grafika nvidia 8400M a OS je vista premium.
no tiez ma napadlo ze sa asi biju nejake ovladace a kvoli tomu to pada.. neexistuje nejaky program ktory by mi preskenoval cely pocitac a zistil ci sa nieco take nedeje?
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

uplink napísal:Microsoft ma perfektnu politiku. Aby usetrili na betatesteroch, tak vydaju nedokonceny system aby ludia vyplnali tabulky s error logmi, nabalia sa na tomto odpade, ktory teraz pouziva 90% najivnych, alebo menej rozhladenych ludi a potom sa znovu nabalia na "finalnej" verzii...proste microsoft su ciste <censored>, ale sikovne. Este som tusim nevidel takto moc zarabat na ludskej "nevedomosti" [hluposti]. K teme Ti asi neporadim a pochybujem ze vobec niekto...ak, tak budu len tipovat a hadat. Proste ten srotny OS nesedi presne na Tvoju konfiguraciu notebooku, jednoducho povedane mozno mas smolu a mozno nie.
Trochu OT ale k tvojmu prispevku sa to hodi: skoro vsetci moji spoluziaci alebo aspon ti co maju trochu lepsi comp si teraz davju win visty lebo si myslia ze maju nieco viac a budu cool. Proste kazdy na tom teraz fici :lol:
Marty22
Light Star
Light Star

tak ti poviem ja som si vistu nechcel dat...ale kedze som ju dostal spolu s notebookom tak som si ju nechcal. nebudem predsa mazat originalny windows
Marty22
Light Star
Light Star

no skusil som dat nove kodeky a aj som sa trochu pohral v Nvidia control panel a zmenil par nastaveni a chvilu to uz vyzeralo ze vsetko je v poriadku. ale potom som odpojil notebook od nabijacky a zacalo to zas.
inak ako mam odfotit tu blue screen? lebo ked mi nabehne tak sa nacitaju precenta od jedna do sto a hned to zmizne..takze nic nestihnem
Marty22
Light Star
Light Star

dost mozne ze som nasiel preco to robi

Kód: Vybrať všetko

http://dsl.sk/article.php?id=4111&hot=6
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

reno23 napísal:Trochu OT ale k tvojmu prispevku sa to hodi: skoro vsetci moji spoluziaci alebo aspon ti co maju trochu lepsi comp si teraz davju win visty lebo si myslia ze maju nieco viac a budu cool. Proste kazdy na tom teraz fici :lol:
Nechcem urazit beznych uzivatelov, ale v tomto su ako stadne zvierata. Ked im das do valova zhnite zradlo s napisom cerstva a lepsia potrava, namiesto normalnej cerstvej potravy, tak ho spasu s este vacsou chutou, ako normalne zradlo, ako keby sa nic nedialo...

...len potom grcaju a boli ich brucho, ale to nevadi, lebo sme zozrali novu a lepsiu potravu.

k teme: nemozes sem hodit log z tej BSOD?
Marty22
Light Star
Light Star

no ked sa mi to stane nabuduce tak to sem dam...ale dufam ze som to uz vyriesil tak snad sa to nestane[/list]
Marty22
Light Star
Light Star

no bohuzial stalo sa..ale vyzera to tak ze to robi iba vtedy ked nemam zapojene napajanie. a tu mas ten log
Prílohy
1.jpg
2.jpg
Napísať odpoveď