NOKIA 6288
NOKIA 6288
chcel by som sa opytat ludi co maju skusenosti s tymto mobilom ci sa im pacil alebo nie,lebo ja som pocul ze sa kazi a pod. Este by som potreboval niaky online obchod na mobily diki
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
temu na mobily mas tu
http://www.hojko.com/mobilne-telefony-p ... e-f29.html
aaa, niekto ma predbehol
//erytrocyt: Téma presunutá.
http://www.hojko.com/mobilne-telefony-p ... e-f29.html
aaa, niekto ma predbehol
//erytrocyt: Téma presunutá.
ale ja nevem ani aky je mobil 6280 ves a pytal som sa na ten typ lebo som pocul ze sa kazi fest ale ako aj ine mibily ale haluz presne dnes som pocul jedneho typka siel popri mne a mal nokiu 6288 a hovoril ze uz ho je*e ten mobil a sa ho musi zbavitSmoake napísal:boze ved ten mobil je to iste ako 6280 len vyzera inak a ma v baleni 512MB kartu
-
Mrk
Professional
ja ho mam vyse mesiaca som spokojny...akurat ten slider je taky "nepevny" trochu sa trasie..so softom som problem ete nemal...akurat ma tam svte ze ten telefon nevie posuvat video
a ete ma bateriu s 1100 mAh a 6280 ma len s 970mAhSmoake napísal:boze ved ten mobil je to iste ako 6280 len vyzera inak a ma v baleni 512MB kartu
-
erytrocyt
VIP
Prečítajte si toto páni http://www.hojko.com/porovnavanie-mobilov-t52153.html
-
Rammer
Light Professional
6288 na mobilmanii este nie je.erytrocyt napísal:Prečítajte si toto páni http://www.hojko.com/porovnavanie-mobilov-t52153.html
chcel by som sa opytat nekoho co ma s tym skusenosti ze ako mam otvorit na tomto mobile kryt zadny na baterku a sim lebo mi to nejde taky pri*ebany povrch to ma ze sa mi to smyka a nechcem to moc silou lebo ten mobil je taky "jemny" diki za odpovede ak sa da tak co najskor
edit: uz nic aj tak dik za snahu
-
Traktorista
Guru
-
nejakymarko
Addict
ono to podla toho postu ze jak ma dat dole zadny kryt vyzera uz taq ze ho kupil
:
puls napísal:chcel by som sa opytat nekoho co ma s tym skusenosti ze ako mam otvorit na tomto mobile kryt zadny na baterku a sim lebo mi to nejde taky pri*ebany povrch to ma ze sa mi to smyka a nechcem to moc silou lebo ten mobil je taky "jemny" diki za odpovede ak sa da tak co najskor
ne nekupil som ho ale akurat ho dali fotrovi vo forme som sa cudoval ze taky mobil uvidim ako pojde a podla toho sa rorzodnem ci ho kupimSkolacik napísal:ono to podla toho postu ze jak ma dat dole zadny kryt vyzera uz taq ze ho kupil:
TRAKTORISTA: k tomu ze kazdemu sa kazi aj ja som pocul ze sa niekomu kazi a niekto bol zasa s nim spokojny tak to to zalezi od typu a to je jasne ze sa kazia je tam tolko funkcii ze je ovela vecsia pravdepodobnost ze sa ti pokazi ako ked mas niaky stary mobil s kotrym sa da len telefonovat a napr. viacerym kamaratom i sa pokazil SE ktory som tiez chcel. Podla mna to strasne zalezi od typu
Veru aj mne by sa taka aplikacia zislaMrk napísal:no niaka chyba bo ten telefon mi lezi na stole a je na baterii napisane 1100mAh
edit: nepoznate naiku aplikaciu ktora by dokazala spustit len diodu ? lebo ako obcasne prisvetlenie by sa to hodilo
lebo mas nastavenu tu rychlu spravu...to je problem treba si zvolit normalna textovka....ak sa nepodari tak FW treba zmenit...mal som 6280---hroza,ale je to iba od kusu,no ale zasa by som pozeral aj na to,ze ak z 10 kusov je 8 poruchovych tak asi dost velka pravdepodobnost,ze akurat ten tvoj bude v tej vacsej casti...kazdopadne na mobil mas zaruku 24 mesiacov cize ak sa aj pokazi tak ti to zadara opravia,ale budes mozno tyzden, mozno dva a mozno mesiac bez neho...ale pozor na to aby si ho nedal do nejakeho fake servisu len autorizovany