mne taketo "vystrelky" vobec nesedia..ale keby aj hej neviem ci by mi to stalo za to zbavit sa ich odfajcenim vsetkych vlasov
Dredy
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
A co znamenaju ? vysvetli mi lebo som asi lamaFrankie napísal:...a ani netusia, co znamenaju....
Mne sa pacia dredy ale nedal by som si ich a to z dovodu ze mam svoje vlasy velmi rad nato aby som ich znicil... a naviac ked to bude vyzerat blbo a ostrihat moje drahe vlasy ?... ani nahodov
mozes si s vlasmi robit co chces, ale musis sa zmierit s tym, ze to je presne vyznam dreadov (teda mal by byt, dnes je to ine.. napr. prispevok geoga046: "je to cool"Cicatrix napísal:To akože podla teba môže mať dredy iba rastafarián?
Môžem si nechať spraviť dredy a nemusím byť zhulený nasledovník Boba Marleyho, ktorého jediným snom je ísť na Jamajku....
preco potom chces mat nieco, s cim budes vyzerat, ako "zhuleny nasledovnik B.M.", ked tak nechces vyzerat a byt tak oznacovany? to som nejak moc nepochopil, no.. heh
ale samozrejme dready nemusi mat iba rastafarian (a kedze rastafarianom nemoze byt ziadny beloch, tak by boli vysadou vylucne afromericanov), ale dready by v ziadnom pripade nemali sluzit ako modny doplnok v snahe byt "cool"
dalo by sa povedat ze su urcene pre vsetkych ludi zijucich free mind stylom
peace
nemam rad ked ma niekto nieco len pre to ze je to cool.a od kedy patria dredy k hip-hopovej kulture?nikdy by som nespravil taku vec len pre to ze je to cool pre niekoho.pre mna je to tiez isty znak slobodneho myslenia ako bolo pisane horegeoge046 napísal:Náhodou preco nie???? Ja uznávam Hip-hop tak preco nie??? Je to cool
eh ... 
dredy su podla mna typicky znak hinduistickych pustovníkov. ked si niekto pár rokov neumýva vlasy (ani keď spadne do bahna) tak dredy sa spravia same. dredy su vraj znakom ponizenie, odstúpenia od starosti o pozemské telo ...
... az potom to je znak rastafarianov.
(ked som bol maly videl film o zivote budhu, tam ta vec s dredmi bola vysvetlena, odvtedy sa mi to takto asociuje)
... no a potom KoRn. Ti mali dredy
kvoli nim som chcel mat kedysi tiez dredy, vlastne stale niekde v kute dusicky mi drieme ta tuzba po dredoch.
hm, ale vlasy rednu, geny plesatosti sa hlasia, asi sa mi to nepslni, veru nie
dredy su podla mna typicky znak hinduistickych pustovníkov. ked si niekto pár rokov neumýva vlasy (ani keď spadne do bahna) tak dredy sa spravia same. dredy su vraj znakom ponizenie, odstúpenia od starosti o pozemské telo ...
... az potom to je znak rastafarianov.
(ked som bol maly videl film o zivote budhu, tam ta vec s dredmi bola vysvetlena, odvtedy sa mi to takto asociuje)
... no a potom KoRn. Ti mali dredy
hm, ale vlasy rednu, geny plesatosti sa hlasia, asi sa mi to nepslni, veru nie
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa: