potebujem program na stahovanie z rapidu
potebujem program na stahovanie z rapidu
mam kupeny premium accont na rapide a chcem dajaky program aby som nemusel vzdycky ssediet pri pc a davat do prehladavaca linky ale potrebjem program nato ze tam nahadzem linky a mi to zacne stahovat zaradom dajte link ak nieaky taky je
Flashget jednoznacne, nastavis si vychodzi profil s prihlasovacim menom a heslom, kam ukladat, pocet spojení a uz len nahadzes linky a je to. Ak je tych linkov viacej, tak si otvor poznamkový blok, nahadz tam linky a daj ulozit ako subor s koncovkou *.LST a das vo flashgete importovat zoznam. Skutocne jednoduchy program a linku ti vytazi na maximum. Len jeho jedina chyba je /alebo moja/, ze sa neintegruje priamo do opery, uz by nemal chybu vobec. Flashget: http://down6.flashget.com/flashget188en.exe
p.s.: Inak ak to niekto vie, ako to zakomponovat do Opery, tak aby sa nevyuzival downloader od opery, tak by som ho pochvalil
p.s.: Inak ak to niekto vie, ako to zakomponovat do Opery, tak aby sa nevyuzival downloader od opery, tak by som ho pochvalil
ja som doteraz s flashgetom nemal ziadny problem a to ho uz pouzivam pol roka..
Len teraz sa mi stala taka vec, ze mi niekedy skratka nestahuje...
Nahadzem tam linky a ono to nestahuje, obcas zacne samo od seba stahovat nieco stiahne a potom zasa nic....
Moze to byt kvoli tomu, ze som si nainstaloval Mozzilu Firefox ?? Lebo donedavna som pouzival len IE 6...
Neviem dost ma to stve
Nahadzem tam linky a ono to nestahuje, obcas zacne samo od seba stahovat nieco stiahne a potom zasa nic....
Moze to byt kvoli tomu, ze som si nainstaloval Mozzilu Firefox ?? Lebo donedavna som pouzival len IE 6...
Neviem dost ma to stve
tento problem mam ja teraz, nahadzem tam rapid linky, mam premium konto. a stiahne len 6 kb subor. tvari sa to akoby linky boli zmazane a pritom tam su...surfista napísal:ja som doteraz s flashgetom nemal ziadny problem a to ho uz pouzivam pol roka..
Neviem dost ma to stve
to iste robi aj mne donedavna fachčil jak divy teraz použivam rapget alebo rapidshare manager a mam pokoj len v poslednej dobe ma rapid nejake problemy stahujem 946kb/s apotom pri tretom alebo5 parte spadne na nejakych 324/shezo napísal:tento problem mam ja teraz, nahadzem tam rapid linky, mam premium konto. a stiahne len 6 kb subor. tvari sa to akoby linky boli zmazane a pritom tam su...
-
mandarinka
Novice
-
JanikEskimacik
Amateur
Osobne som skusal FlashGet, ale aj ked nie som lama, je tak zlozity, ze som ho nedokazal nastavit-na kazdy link pytal nanovo zadat login a heslo na RapidShare (aj ked som mu ho v nastaveniach zadal) a potom stiahol iba 5 Kb subor
. Pouzivam RapGet v. 1.40 (v.1.41 je chybna), je malicky (200 Kb), ziadna instalacia,neskutocne jednoduchy a spolahlivy. Vrelo odporucam vsetkym s Premium account-om.