Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

nErD. ' z napísal:Prečo to chceš stále vysvetlovať ked je to v tejto téme napísané milión krát ? HipHop nieje poučka ktorú si prečítaš a vieš ju. Velakrát tu už ludia písali že to je hovadina lebo počuli jednu skupinu. Boha ! Nebud lenivy a skus si zistiť nejaké info o kapelách ich tvorbu (samozrejme nie zase mainstream) a z toho skús vydedukovať čo to je hiphop. A (možno) zistíš, že to nie sú klipy. kur*y, gate xxl, vulgarizmy, násilie(lol) a podobne.
Mimochodom aj toto je tu uz napisane asi desiaty raz.
To mas pravdu, ale naucte sa aj vy hiphoperi takto reagovat na ostatne styly. Ja ako fanusik elektroniky tiez neznasam ked sa do nej niekto navaza s tym, ze je to iba tuc tuc, hovno o tom viete a hned to zhadzujete pod ciernu zem.
Naucte sa konecne tolerancii, uz som to tu aj niekde pisal, nedokazete prijimat NIC INE ako hip-hop a ak kritizujete tak skoro vzdy vulgarne.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

no po pravde som tuto temu vobec necital tak mas pravdu bo hip-hop mi nic nehovori, vratme sa k tej vasej komercii a kapelam ktore su v telke a k tym ktere si mam vyhladat a potom hodnotit - nemam rad, vlastne nechapem ked niekto tvrdi ze hejj ty nevies o co ide bo ty pocuvas komercne sracky, co vlastne chapete pod pojmom komercia?, co je na tom zlehe ak niekto chce aby ludia poznali jeho tvorbu, chce sa ukazat, presadit sa, ako mozte tvrdit ze toto je komercna sracka len na zaklade toho ze to bezi v radiu a v telke, hmm lebo poznam plno takychto frajerov co nadavaju na vsetko a kazde druhe slovo je blaa to je komercna sracka a pritom sami niekde sedia a cumia v nejakej garazi akoze skusobni a tu ich tvorbu poznaju najviac po piatu chalupu od skusobne a to nehovorim o hip-hope ale vseobecne, takze vysvetlujte budem rad ked napisete aky rozdiel medzi nejakou tou hip-hop kapelkou z telky a tou vasou extra co si mam najst a potom hodnotit
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

peterkozel napísal:no po pravde som tuto temu vobec necital tak mas pravdu bo hip-hop mi nic nehovori, vratme sa k tej vasej komercii a kapelam ktore su v telke a k tym ktere si mam vyhladat a potom hodnotit - nemam rad, vlastne nechapem ked niekto tvrdi ze hejj ty nevies o co ide bo ty pocuvas komercne sracky, co vlastne chapete pod pojmom komercia?, co je na tom zlehe ak niekto chce aby ludia poznali jeho tvorbu, chce sa ukazat, presadit sa, ako mozte tvrdit ze toto je komercna sracka len na zaklade toho ze to bezi v radiu a v telke, hmm lebo poznam plno takychto frajerov co nadavaju na vsetko a kazde druhe slovo je blaa to je komercna sracka a pritom sami niekde sedia a cumia v nejakej garazi akoze skusobni a tu ich tvorbu poznaju najviac po piatu chalupu od skusobne a to nehovorim o hip-hope ale vseobecne, takze vysvetlujte budem rad ked napisete aky rozdiel medzi nejakou tou hip-hop kapelkou z telky a tou vasou extra co si mam najst a potom hodnotit
No tak neviem ci si sedis na usiach alebo co.. teraz fakt.. Tak si vypocuj nejaky song od Rytmusa a potom si pust nieco od Rapresie a mozes porovnat...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Preco sa komercne presadia vacsinou tie (textovo) "horsie" skupiny teda? :P
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Preco sa komercne presadia vacsinou tie (textovo) "horsie" skupiny teda? :P
Lebo tie texty zvacsa drazdia pudy a materialisticke chutky cloveka, a to je teraz "in". A netyka sa to len hip-hopu...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

tomexx napísal:No tak neviem ci si sedis na usiach alebo co.. teraz fakt.. Tak si vypocuj nejaky song od Rytmusa a potom si pust nieco od Rapresie a mozes porovnat...
na usiach si sedis skor ty, ja o hip-hope neviem nic a ak si precitas moj predposledny prispevok tak som pisal o komercii a o tom ako to kto vnima tak sa tu do mna neser s nejakymi textami od neviem koho a citaj pozornejsie a mysli
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

tomexx napísal:Lebo tie texty zvacsa drazdia pudy a materialisticke chutky cloveka, a to je teraz "in". A netyka sa to len hip-hopu...
skor drazdia deti ktorym da mam penize na album a ine :)

//okoé: mas nejaky problem s tym ze mam na tuto vec svoj nazor?
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

SRneC napísal:skor drazdia deti ktorym da mam penize na album a ine :)
tiez si myslim ze to drazdi decka co si myslia ked je pesnicka plna nadavok a urazok je to to spravne a frajerske
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

peterkozel napísal:na usiach si sedis skor ty, ja o hip-hope neviem nic a ak si precitas moj predposledny prispevok tak som pisal o komercii a o tom ako to kto vnima tak sa tu do mna neser s nejakymi textami od neviem koho a citaj pozornejsie a mysli
Tak teraz uz fakt neviem co chces pocut.. Jednoducho rozdiel je v textoch, v textoch od mainstreamovych skupin sa omielaju temy ako peniaze, drogy, alkohol atd. V tvorbe undergroundovych alebo nekomercnych umelcov su temami skor duchovnejsie veci.. Mam ti sem hodit texty aby si to mohol porovnat? (kedze si to nechces vypocut)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

a sranda je ked maju koncert ti "hiphopery" ... ze taky smiesni skladatelia sa tam vobec dostanu ...
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

GothaR napísal:To mas pravdu, ale naucte sa aj vy hiphoperi takto reagovat na ostatne styly. Ja ako fanusik elektroniky tiez neznasam ked sa do nej niekto navaza s tym, ze je to iba tuc tuc, hovno o tom viete a hned to zhadzujete pod ciernu zem.
Ak narážaš na to, čo som spomenul na 37. strane
To nieje vyhováranie, niekto počúva nové tuc tuc sračky...
Vtedy som nenarážal na žiadny elektronicky styl (pretože sa do toho nevyznám) ale narážal som že novodobý (teda hlavne slovenský) obsahuje v hudbe tuc tuc, čo sa mi absolutne nepáči, ale samozrejme to neovplyvnim :(
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

vsetci sa tu ohanate hodnotov textov ..ja ich nepoznam ale priznavam najdu sa aj texty z ktorych si moze nejeden z nas nieco zobrat ..lenze kto pocuva HUDBU kvoli TEXTOM? priorita je aspon u mna vzdy hudba a ked je v nej text na zamyslenie (u mna vacsinou ano lebo si vyberam) tak to je EXTAZA ...

aj elektronicku hudbu treba vediet takze hadky su tu zbytocne..
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

neviete mi poradit ktory z HIPHOPerov "spieva" o sebe ze ked mu poskrabu lambordziny ze si vytiahne z garaze svoje nove ferari a ze na nakupy na diamanty chodi s furikom? :roll:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

ZHNiLa_KaCHNa napísal:neviete mi poradit ktory z HIPHOPerov "spieva" o sebe ze ked mu poskrabu lambordziny ze si vytiahne z garaze svoje nove ferari a ze na nakupy na diamanty chodi s furikom? :roll:
Nie spieva, ale rapuje. A rapuje to Zverina a to je prave parodia na takych tych "mainstreamovych" umelcov...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

tomexx napísal:Nie spieva, ale rapuje. A rapuje to Zverina a to je prave parodia na takych tych "mainstreamovych" umelcov...
a zverina je cisty underground?
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

ZHNiLa_KaCHNa napísal:a zverina je cisty underground?
Teraz uz asi nie.. neviem..
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

tomexx napísal:Mam ti sem hodit texty aby si to mohol porovnat? (kedze si to nechces vypocut)
ja by som bral ... aspon niejake useky .. ze porovnam ... a monzo umlcis i niejakych tych kritikov :D
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

okonenipica napísal:Ludia co hovorite na Davidov diss na Rytmusa ? :wink: :D
nepocul som posli mi SS ak tu pesnicku mas :wink: