Vitamin B12
-
LacoTT
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Vitamin B12
je pravda ze sa z toho pribera ?
-
P3Bo
Guru wannabe
Re: vitamin B12
Zvyšuje chuť do jedla ...v nepriamom dôsledku teda ánoLacoTT napísal:je pravda ze sa z toho pribera ?
-
ledenaster
Medium Professional
Re: Vitamin B12
ne, pravidelnym uzivanim B12 budes chrdy jak vesiak. Preboha, to si nemozes odpovedat par sekundami stravenymi na googli?LacoTT napísal:je pravda ze sa z toho pribera ?
-
ledenaster
Medium Professional
Tak mne chybaP3Bo napísal:Zdroj
ak sa snazis pribrat musis jest jest jest...spojuje sa to s vitaminom B12 pretoze ten zvysuje chut do jedla...Lekarka ti ho moze predpisat v injekcnej forme ked si dokonca podvyziveny. Ale samozrejme aj tabletky su ucinne.
cez jeden netovy obchod kde sa vyrabaju priame suroviny do proteinov, gainerov...atd sa daju zohnat celkom lacno :
B 12 vitamín 50 mcg - 100 tbl - za 82 SK
B 12 vitamín 50 mcg - 500 tbl - za 326 SK
treba vyskusat ja nepoznam sice cloveka co by po tom nejak extra pribral...ale chutit jest by ti malo..
ozaj aby som nezabudol necakaj ze budes mat z toho svaly
cez jeden netovy obchod kde sa vyrabaju priame suroviny do proteinov, gainerov...atd sa daju zohnat celkom lacno :
treba vyskusat ja nepoznam sice cloveka co by po tom nejak extra pribral...ale chutit jest by ti malo..
-
LacoTT
Medium Star
ja som volade cital ze tablenky nemaju ziadny ucinok . ze ked tak radsej inekcieToxikoman napísal:ak sa snazis pribrat musis jest jest jest...spojuje sa to s vitaminom B12 pretoze ten zvysuje chut do jedla...Lekarka ti ho moze predpisat v injekcnej forme ked si dokonca podvyziveny. Ale samozrejme aj tabletky su ucinne.
to si zle cital kamo potom...vit b12 ma okrem ineho aj mnohe ine funkcie v tele...a je to aj dokazane preto je nazvany vitamin a patri do skupiny B ....nevidim rozdiel v tabletkovej a injekcnej forme...len jedna ma rychli nastup a druha pomaly...ucinok je rovnaky.
somozrejme nemozes cakat zazraky ak si to aj pichas....myslis ze jedna ihla tyzdenne a priberes znicoho nic ? aj tak tak su lepsie sposoby ako pribrat a nespoliehat sa na nejake lieky
moj tip na rychle pribratie: nesportuj casto, konzumuj pred spanim hlavne mastne jedla, nezabudni na hranolky, slop vela piva a sedavaj pred telkou...kamo nepriberes vratim ti penaze
somozrejme nemozes cakat zazraky ak si to aj pichas....myslis ze jedna ihla tyzdenne a priberes znicoho nic ? aj tak tak su lepsie sposoby ako pribrat a nespoliehat sa na nejake lieky
moj tip na rychle pribratie: nesportuj casto, konzumuj pred spanim hlavne mastne jedla, nezabudni na hranolky, slop vela piva a sedavaj pred telkou...kamo nepriberes vratim ti penaze