Chyby na hojko.com
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
pHysIQ: Status nema nic spolocne s forom, je to zalezitost ICQ servera. Ked sa pozries na obrazok, tak jeho odkaz je: http://web.icq.com/whitepages/online?ic ... 6997&img=5
-
uplink
VIP
mno, neviem sice kto Ti ho zmazal, ale na fore su zakazane avatary so sexualnou tematikou no a ten hnus co si tam mal pripominalo daco medzi velmi tucnym a skaredym muzom, zmutovanym s nejakou velmi skaredou zenou, ktory je obnazeny...schw33k napísal:Už druhý krát mi niekto zmazal môj avatar , ktorý nijako neporušuje pravidlá ...
Má snáď toto fórum ešte akú takú kvalitu a profesionalitu , že by mi to bol dotyčný aspon cez SS oznámil ?
Na mna osobne posobila ta fotka ako keby si tam mal odfotenu odtrhnutu predkozku...
nj , dozvedel som sa , že avatar prekážal niektorým ľudom , ktorí to ako inak nenapísali mne ... nabudúce mi kľudne napíšte , že Vám obrázok ničí detstvo , nedá spávať , ja Vás za to nepohryziem
uplink sexuálna tématika ? lol
// odkaz : ee moje avatary , ty sám si na pitchu
// odkaz 2 : však sa aspoň podpíš ty hrdina , lol
// odkaz : ee moje avatary , ty sám si na pitchu
// odkaz 2 : však sa aspoň podpíš ty hrdina , lol
-
krupica_dnb
Medium Professional
akože pozerať si pitvu ani humusnejšie obrázky mi nevadí ale pri tomto sa mi nejedlo dáko dobre.... daj niečo kde sa dá stopercentne určiť pohlavieschw33k napísal:nj , dozvedel som sa , že avatar prekážal niektorým ľudom , ktorí to ako inak nenapísali mne ... nabudúce mi kľudne napíšte , že Vám obrázok ničí detstvo , nedá spávať , ja Vás za to nepohryziem
-
okonenipica
Zablokovaný
-
uplink
VIP
a postlo to prazdny prispevok, alebo ziadny? Ako zmizol? Najskor bude chyba v prehliadaci, alebo niekde medzi klavesnicou a stolickouokonenipica napísal:Divna vec sa mi stala, pisal som prispevok a ked som klikol na pridanie prispevku tak text zmizol.
Cim to moze byt ?
-
krija
VIP
pri citacii, http://www.hojko.com/post629796.html#629796 .
ak si dobre spominam, tak mne to robi vzdy, ak chcem citovat starsi prispevok, po ktorom este nasledoval/li jeden alebo niekolko novsích prispevkov.
ak si dobre spominam, tak mne to robi vzdy, ak chcem citovat starsi prispevok, po ktorom este nasledoval/li jeden alebo niekolko novsích prispevkov.
Pri citovaní toho príspevku to píše chybu aj mne:Príspevky ktoré sú pred alebo za týmto príspevkom fungujú normálne.
Kód: Vybrať všetko
Pri načítavaní http://www.hojko.com/posting.php?mode=quote&p=629796 nastala chyba:
Spojenie na hostiteľa www.hojko.com je prerušené.