Aký máte názor na internetový obchod???

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Aký máte názor na internetový obchod???

Je dobrý
51
75%
Keď nemám čas na nakupovanie, je dobrý
7
10%
Neuznávam
5
7%
Je na veĺké hovno!:)
5
7%

Celkom hlasov: 68

atlox
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atlox »

Osobne sa mi stala taká vec, že som si cez net objednal knihu (PHP a MySQL). Kniha mi síce došla, ale v strede bola prelomená... držala len na tej bočnej obálke knihy... to viazanie bolo dosrané :x Tak odvtedy radšej chodievam po literatúru do normálneho kníhkupectva, kde si stav knihy aj pozriem... :!:
BigSnake353

Príspevok od používateľa BigSnake353 »

nevim neskusal som este nakupovat cez NET a neverim moc tomu :x
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

tak toto naozaj neuznavam, objednas si povedzme webcameru a poslu ti ju s puknutim sklickom, radej si zajst do obchodu a kupit si to tam...btw skusenosti este nemam ale ani mat nechcem
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Ja si idem objednavat player a sluchadla z kolibrik.sk
.
mimochodom co hovirite na ten web mohlo by to byt spolahlive? :roll:
Adozv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Adozv »

ako je to s reklamaciami??
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ja využívam kombináciu.. ;)

Objednávka ide cez Internet, ale odber už riešim osobne. Zatiaľ spokojnosť s obchodmi v mojom okolí, nebola nutnosť inak riešiť.

V podstate využívam lepšie ceny (pri objednávke cez net zvyčajne ide nejaká zľava navyše), zbytočne nechodím do obchodu, keď to nemajú na sklade.. a potom osobný odber umožní jednak základnú obhliadku, či to nie je poškodené a tak.. a potom sa nemusím dohadovať s kuriérom o dodávke resp. s poštou.. ;)

Ale najbližšie už budem musieť využiť aj full internetový obchod, pretože jeden komponent na bike je na Čechách o 6000sk lacnejší než na Slovensku (vrátane poštovného). Cenový rozdiel určite stojí za prípadné opletačky s reklamáciou.. ;)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja uz dlhsiu dobu nakupujem kadeco z alza.sk a som naozaj plne spokojny :wink:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

nakupujem cez net knihy a elektroniku. absolutna spokojnost :)
jedine som pocul zle reakcie na karman.sk tak tam nevkrocim :-P
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

podla mna su inernetove obchody super, super ceny, velky vyber a vedia ti to dopravit priamo domov... staci len sediet na zadku a klikat "kúpiť" alebo "buy"
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

No mne raz neprisla vec za 100 Sk a raz som mal tovar za 1000sk poskriabany a kamosovi tiez raz nedosiel tovar za 60 sk...........
Asi tak...........ale da sa.......
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

noo nechapem tu ALZA.Sk

kedze som z vychodu a nemohol by som si to vybrat .. tak by som nechcel to navysenie o +300sk k tovaru :D hlavne ak by som chcel nejaku vec do tisicky :)

ja osobne nakupujem z onetwosold :) toho roku som si dvd napalku za 7stovak a dvdromku za 60sk zohnal :D vsetko funguje :P
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

kupil som tam uz toho hodne, zatial ziaden problem, akurat nemam rad ked neposielaju na dobierku aj ked asi viem preco ale davat niekolko stovak za kuriera je pre mna uplne zbytocne,
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ja mam na I obchody dobry nazor az na niektore druhy tovaru
ako si niekto moze kupit napr. hudobny nastroj cez net to len cisty dement co neve co s peniazmi .. :o takychto tovarov je viac .
ale elektronika alebo odevy su dobre ; )
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Kupujem cez net dost casto a nemal som zatial ziaden problem,len treba objednavat z overenych shopov...
Aj ked,objednaval som dost veci aj z obchodov ktore nikto nepozna a su to iba take "bytovkové" internetove shopy,vzdy to bolo OK

//ale ako pise SRneC niektore veci sa cez net proste kupit nedaju respektive je to blbost,napriklad tie hudobne nastroje
qwerty-xyz

Re: Aký máte názor na internetový obchod???

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

geoge046 napísal:Aký máte názor na internetový obchod??? Ja obchodu po internete vôbec neverím, lebo to kupujete MAČKU vo VRECI... No je to tak, radšej si zbehnem niečo kúpiť pár metrov ďalej a ODSKÚŠAM SI TO --> POZRIEM DIZAJN --> KÚPIM IHNEĎ...
dal som moznost ze na hovno pretoze ked som si cez pixmaniu objednal vec pri ktorej stalo ze dodame do troch dni a dni sa premenili na mesiace tak to bolo fakt dost blbe,ale nakoniec prislo co malo a je to aj plne funkcne...
:oops:
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Tato tema sa mi akurat celkom hodi. Chcem si objednat autoradio cez pixmaniu, lebo to moje uz akosi dosluhuje a neviem sa rozhodnut ci je to dobry napad. Poslem im peniaze a oni ma budu mesiac natahovat.... Objednaval niekto v poslednej dobre nejaky tovar z pixmanie??
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Aký máte názor na internetový obchod???

qwerty-xyz napísal:dal som moznost ze na hovno pretoze ked som si cez pixmaniu objednal vec pri ktorej stalo ze dodame do troch dni a dni sa premenili na mesiace tak to bolo fakt dost blbe,ale nakoniec prislo co malo a je to aj plne funkcne...
:oops:
Pixmania je trosku ina salka,pretoze to vozia priamo z Pariza,ta firma u nas nema sidlo preto nieco moze trvat dlhsie,ale u mna vzdy dodali tak do 7 dni...Na pixmanii je lepsie si nejako najprv overit ci je vec fyzicky na sklade potom to pojde v pohode;)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Ja som max. spokojny s Pixmaniou / otrasne farby na stranke :D/, taktiez mi do dakych 5 ci 7ich dni prislo, co malo. Cely cas som vedel, kde tovar je, to je sice len na paradu skor :) no bola sranda, lebo mi poslali dve veci co som si objednal a tie mi prisli v piatok a dalsie dve v pondelok, lebo po objednavke mi poslali mail, ze zial tovar nie je na sklade, ze za take dva dni bude, tak jeden z tých dvoch uz bol na ceste cez mesto, neviem ako sa volalo, napr. mesto A odtial odislo do B, zatial dosiel do A aj ten posledny kus, tak sa ponho vratil z B do A a o dva dni som to mal doma :) Ja som spokojni, no a vyslo ma to v mojom pripade asi o tri tisicky /neviem uz presne/ lacnejsie. Takze obchod je super a podporu maju aj na slovensku. Aj ked pri cene zalezi na danom tovare, ci sa to oplati alebo nie. Nieco maju drahsie a nieco lacnejsie.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ono v pripade pixmanie sa nejakeho podvodu bat urcite nemusite,v Parizi bol jeden cas kazdych 5m v metre velke plagaty pixmanie,proste mali reklamu po celom Parizi,billboardy a ine.Ale ked som tam siel osobne sa pozriet tak som zistil ze to je iba maly pajzel ako napriklad Alzasoft na SK :D :D :D :D :?
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

cez net kupujem veci, ktoré sa v našom úžasnom zapadákove inak zohnať nedajú. (metalshop.sk, funshirt.sk, 666.cz a pod.)
Napísať odpoveď