nevim cim to je, ale kedysi to raz spravilo aj mne ... niekedy stacilo na to kliknut .. resp restartnut mafiu .. niekedy nie .. ked som ju reinstaloval celu, tak to uz islo .. tak skus ... ta hra si to zasluzi !
mne sa to robilo vzdy. Ved nic to nie je, iba pri spusteni hry sa ti zminimalizuje. Staci aby si nato klikol a zase to ide jak ma. Nie je to az taka velka chyba
no nie ale furt klikat dole hore....zdlhave....ja chcem nech to ide normalne ja som uz raz mal nainstalovanu mafiu a slapala uplne v poriadku a teraz takto nechapem
proste asi zblbol win , je to minimalizovane a to zzz znamena ze hra je v tomto stadiu stopnuta v nastaveniach sa to da zapnut a aj vy pnut ak sa s tym neches serkat preinstaluj win naonovo
Este za cias som ked som sa hraval hry, som mal podobne problemy. Riesil som to velmi jednoducho.
ak sa ti hra minimalizuje, po kliknuti na min. ti to stale nejde, stlac ctrl+alt+delete najdi si v liste app ktora ti zostala minimalizovana, (v tvojom pripade Mafia) a daj si switch to.
ahojte..mam taky zavazny problem.. idem akurat na tu misiu kde idete do nejakeho dvora po nakladiaky s chlastom..a ked idem prechadzat cez tu brano samozrejme sa zacina nacitavanie animacie ale asi tak za polkou nacitavania ma to je*ne do windowsu a toto sa mi stava stale takze nemozem ist dalej..reinstall som skusal aj znizil som detaily a tak..neviete poradit??suuurnee
mam problem ked zapnem mafiu pyta to cd dam ho tam a po chvyli mi napise ze mam vlozit spravne cd a opakovat to nechapem to skusal som uz aj ine cd okrem mojho a stale to iste
keepsake napísal:mam problem ked zapnem mafiu pyta to cd dam ho tam a po chvyli mi napise ze mam vlozit spravne cd a opakovat to nechapem to skusal som uz aj ine cd okrem mojho a stale to iste
keepsake napísal:mam problem ked zapnem mafiu pyta to cd dam ho tam a po chvyli mi napise ze mam vlozit spravne cd a opakovat to nechapem to skusal som uz aj ine cd okrem mojho a stale to iste