3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
BlackFlash
Medium Expert
-
BlackFlash
Medium Expert
-
uplink
VIP
myslim ze by si v pohode mohol robit outsourcing pre vacsie firmy v oblasti premodelovavania a zjednodusovania, popripade domodelovavania prostredi, objektov pre konverzie hier z velkych konzol/pocitacov na handheldy...teda pokial su to cisto Tvoje prace a napady.Phoboss napísal:Jeden obchod so starozitnostami ma inspiroval k tvorbe takej gotickej motorky so suciastkami z pohrebneho koca...
Zatial WIP gothic-funeral bike
No ked vravisuplink napísal:myslim ze by si v pohode mohol robit outsourcing pre vacsie firmy v oblasti premodelovavania a zjednodusovania, popripade domodelovavania prostredi, objektov pre konverzie hier z velkych konzol/pocitacov na handheldy...teda pokial su to cisto Tvoje prace a napady.
-
BlackFlash
Medium Expert
-
BlackFlash
Medium Expert
-
danpark
Light Star
tu sú nejaké moje budovy , nájdete tam síce veľa chýb , ktoré už opravujem postupne , ale nechce sa mi to renderovať , lebo mám tam presne 1 361 528 polygonov a renderujem v HD rozlíšení 1920x1080 (resp. 1080p) , takže jeden frame mi trvá aj 3-4 minúty urobiť ... mám 3Ds MAx 9 (SP2) na to + FinalRender stage 1 R2 , len tak pre zaujímavosť ... a ešte , snažil som sa ich robiť podľa obrázkov
-
danpark
Light Star
no , kedže viac príloh mi do posledného príspevku nedá píšem nový , takže ... moja budova experimentálna (nevydarený spodok , lebo ako som už avizoval , nemám dostatočne materiálu , tak som robil z hlavy) , je to v podstate nefinálne finálny render , je tam dosť chýb , lebo som to dokončil len teraz , ale aspoň je tam počet polygonov presneeee : 437 042 , takže celkom pohoda
nemám síce vymodelované ani trochu časti interiéru budovy ani jednotlivé tehly ani nič , ale nevyzerá to extra najhoršie+ keď to pridám k tým trom čo už mám a ďalšej čo mám rozrobenú , tak z toho vznikneeee ... ultrapomalý perspektívny pohľad , megapomalý rendering a inak aj celkom pekný pohľad 
- Prílohy