zacinanie vztahov

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ludia nepoznam vela chalanov ktori by neboli "vedla" z peknej baby :) sak to je priroda :D to je normalne :D
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

midnight_man napísal:ludia nepoznam vela chalanov ktori by neboli "vedla" z peknej baby :) sak to je priroda :D to je normalne :D
Pokiaľ by toto bola pravda, tak by bolo tooľko strašných namotávok za deň až strach. je rozdieľ byť vedľa (myslené krátkodobo) a vedľa (namotávka jak delo) :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

jin napísal:Pokiaľ by toto bola pravda, tak by bolo tooľko strašných namotávok za deň až strach. je rozdieľ byť vedľa (myslené krátkodobo) a vedľa (namotávka jak delo) :wink:
No urcite nemyslel, ze sa do nej hned zalubi, to by som bol ja pernamentne tak asi najmenej do piatich :D.
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

no dobre... mozem vidiet hocijaku hrozne peknu kocenu, aj rit by mi mohla otrcat, ale pokial ju nepoznam je mi viac menej ukradnuta. len raz sa mi stalo, ze som sa namotal na dievcinu len z toho vyzoroveho pohladu... a to som sa snazil zabudnut na nu a vstrebat to snad mesiac... uz ani neviem ako vyzerala :D ale tie pocity si pamatam dobre
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

JumperAL napísal:to prave nedokazem, ja sa hned na zaciatku hrozne namotam pokial z toho nieco moze byt
To ťa prejde len čo ťa pár báp pošle dobre do p*.
Napísať odpoveď