LockPicking

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
masino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

LockPicking

Príspevok od používateľa masino »

nazdar viete dakto otvrat zamky?ja som minule prisiel domov a nemal som kluce od domu tak som sa v tom smatral az pokym osm dvere nedotrtkal... :D
SRneC
Addict
Addict

Re: Lockpicking

Príspevok od používateľa SRneC »

masino napísal:nazdar viete dakto otvrat zamky?ja som minule prisiel domov a nemal som kluce od domu tak som sa v tom smatral az pokym osm dvere nedotrtkal... :D
asi si hral vela Hitmana :lol: ovsem pri nejakych zamockoch sa mozno podari dake dvierka odomknut no neviem ci nieco vacsie(vchodove dvere etc.) :wink:
masino
Light Professional
Light Professional

dawo napísal:asi si hral vela Hitmana :lol: ovsem pri nejakych zamockoch sa mozno podari dake dvierka odomknut no neviem ci nieco vacsie(vchodove dvere etc.) :wink:
skor splintera ;-)
nasiel som super stranku kde je napisane ako sa da urobit sperhak a tak...celkom haluz to je
dokonca aj s tej kefky na zuby co je na baterky sa da urobit
Death 69
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Death 69 »

Co sa zo strankou nepodelis??? ja by som rad pozrel na taketo veci :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no otvoris tak mozno dvere na zachod :-D ale normalnu FABku by si musel mat iny skill heh mozno daky zamocnik ale aj ten by mal problemy to ked tak sa da zohnat taky kluc s ktorim to ide napr nas zamocnik ho ma :-D ale ked takto otvara byt vzdy musi volat policajtov a otvarat v ich pritomnosti to uz skor potom liezt cez okno ako moj sused a ty ktorim sa to nezda byva na 5 som sa skoro posral pozeram co sa trase hromozvod kuknem a tam sused lezie na 5 ze sa zabuchol :-D som cakal kedy padne no nepadol nastastie :-)
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Imho chce to cvik a FABka behom 30s opened. Videl som na to obrazky, brat ich ma dakde, su tam za sebou zubky v poradi, potrebujes na to dve ciciny, s jednou vzdy jeden zub zatlacis a s druhou pootocis ci tak nejak, porobis vsetky zubky a potom len otocis, FAB opened... Urcite si to aj vygooglis, imho nie je to nic tazke, len mam take blbe tusenie, ze su nove typy FAB zamkov a u tych to uz tak lahko nejde, ale to netusim. O klasicky zamkoch ani nebudem hovorit (zahnuty srobovak rulezzzz :D )

Ujo Google vyplul aj taky laicky manual ale s profi naradim :D Source. 8)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Raz som sa o tomto rozprával s jedným kamošom, ktorého starý otec sa venoval tomuto remeslu (myslím tým pick-locking :D ) a ten vraj hovorieval, že to kto sa chce učiť picklockingu, musí splniť tento predpoklad:
Jednou jedinou rukou musí zaviazať človeku dva vlasy o seba bez toho aby si to všimol.
Chce to teda veľkú citlivosť prstov a trpezlivosť. 8)
Ja osobne som to dokázal, najprv som trénoval na mojej sesternici, potom som to skúsil naostro v škole na spolužiačkach... Pár-krát ma odhalili, že čo sa im hrám s vlasmi, ale nakoniec som sa dočkal úspechu. :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. nikdy nezabudnem co sa podarilo D - Wandererovi ...

... boli sme v jednej klubovni a on sa ocividne nudil ... chvilku zmolil v paprči kancelarsku spinku, potom ho cosi napadlo, prisiel ku dveram, trochu ju poohybal, ze on sa tak nudi ze tie dvere otvori ... cosi posparal vo fabke ale nic sa nestalo .. tak to este absurnejsie ohol, a HELE ME SE vono to funguje, dvere boli behom 40s. otvorene a my sme len cumeli .... :shock: :mafia:
PaTrIcIuS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PaTrIcIuS »

http://video.google.com/videoplay?docid ... 9300140850
toto som sa snazil doma spravit ale este treba pilnickom trosku poskrabkat
SHNICKELL
Novice
Novice

LockPicking

Príspevok od používateľa SHNICKELL »

Viete niekto co to znamena??Ak nie tak si o tom precitajte..kto o tom nieco vie mohol by sem napisat niejake rady alebo niejake pomocky..ako otvorit zamok bez kluca..

Ak to sem nema byt tak to vymazte a sorry..
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Mlady pan nam chce kradnut, ze? :smt047
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Radsej chod robit normalne do prace !

ZLOCIN SA NEVYPLACA :!:
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

lepsia vec ako lock pick je otvorenie vsetkych dveri jednym klucom!

daj si hladat bump key

//btw. bump key kluc ktory ma zrezane vsetky medzierky na maximum urcene vyrobcom a potom vdaka principu fungovania takmer vsetkych zamkov a nejakej faziky otvara dvere hravou zadnou (vysvetlenie jak pre debila debilom, sa az hanbim :D )
masino
Light Professional
Light Professional

SHNICKELL
Novice
Novice

SRneC napísal:asi si hral vela Hitmana :lol: ovsem pri nejakych zamockoch sa mozno podari dake dvierka odomknut no neviem ci nieco vacsie(vchodove dvere etc.) :wink:
-ja nehram Hitmana ani Splintera ani ziadne take sracky..Len si myslim ze ked sa niekto nauci odomikat zamky(Nie pre zlocin) tak to je dost huste.. :roll:
zelovoc napísal:Mlady pan nam chce kradnut, ze? :smt047
-a uz vobec necchem kradnut..
DjYax
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjYax »

Ach chlapi, asi pred tyzdnom som si vyrobil nejake tie lockpicky a uz sa mi podarilo otvorit 4 z 5 FAB klátok a 3 z 5 klasickych FAB zamkov... postupne sa ucim, a nejde tu o kradnutie, jak tu ktosi napisal, to je skor zabava na volny cas... konicek... zabavka... 8) :D
SHNICKELL
Novice
Novice

DjYax napísal:Ach chlapi, asi pred tyzdnom som si vyrobil nejake tie lockpicky a uz sa mi podarilo otvorit 4 z 5 FAB klátok a 3 z 5 klasickych FAB zamkov... postupne sa ucim, a nejde tu o kradnutie, jak tu ktosi napisal, to je skor zabava na volny cas... konicek... zabavka... 8) :D
-presne tak uplne s tebou suhlasim..Nemusi to byt hned na trestnu cinnost..:(( A z kade si zohnat tie lockpicky?
Napísať odpoveď