Nachvilu prestane pisat text vo Viste
Nachvilu prestane pisat text vo Viste
Najskor som si mysle, ze mi sibe, ale v tomto nie. Otvorim IE, niečo pisem do adresneho riadka dám enter a... Not found... kukam do riadka a v adrese chyba 1 pismeno o ktorom som isto vedel, ze som ho tam dal.
Vo Worde pisem text, hlavne dlhsi, a ked dopisem tak mi v kazdom piatom slove chyba pismeno.
Pisem mail a.. detto.
Jednoducho sa to tvari tak, akoby pri pisani vo Viste /robi to aj moj comp a v robote aj sefovi aj susedovi/na milinku chvilku zatuhol a to co pocas toho zatuhnutia napisem sa jednoducho nenapise. Skusal som pisat vo vsetkom moznom, ale stale to iste.
Vypol som Indexaciu, secure center, ci jak sa to vola... stale to iste.
NEMATE S TYM NIEKTO SKUSENOST? Vygooglil by som si sam, ale anglicky neviem a slovensky a cesky som nenasiel.
Vo Worde pisem text, hlavne dlhsi, a ked dopisem tak mi v kazdom piatom slove chyba pismeno.
Pisem mail a.. detto.
Jednoducho sa to tvari tak, akoby pri pisani vo Viste /robi to aj moj comp a v robote aj sefovi aj susedovi/na milinku chvilku zatuhol a to co pocas toho zatuhnutia napisem sa jednoducho nenapise. Skusal som pisat vo vsetkom moznom, ale stale to iste.
Vypol som Indexaciu, secure center, ci jak sa to vola... stale to iste.
NEMATE S TYM NIEKTO SKUSENOST? Vygooglil by som si sam, ale anglicky neviem a slovensky a cesky som nenasiel.
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
nasiel som nieco o tom mozno to suvisi s tebou
Kód: Vybrať všetko
http://dsl.sk/article.php?article=4111no, robi mi to na 3 nb, HP, Toshiba a Prestigio
SVINA, ROBI TO DALEJ
ja ti nevim, teraz nic take nepisem, takze neviem jednoznacne, ale myslim, ze to nepomohlo.k-u-l-i napísal:nasiel som nieco o tom mozno to suvisi s tebou![]()
Kód: Vybrať všetko
http://dsl.sk/article.php?article=4111
SVINA, ROBI TO DALEJ