ten druhy ma lepsiu grafiku ale zas horsiu ram ale to dako zvladnes.... ja radsej lepsiu grafiku ako vacsiu ram ozaj preco chces asus?ber radsej daky acer, alebo ak chces lacne tak fijutsu -siemens
No medzi tými dvoma notebookmi by som sa priklonil skôr k tomu s väčšou RAM.. 2048MB. Na druhú stranu si ale zase pozri jednotlivé featuritky. Tento s väčšou RAM nemá firewaire, S-video a DVI výstup a tiež má čítačku kariet "iba" 4v1, ten druhý má 7v1. Ja by som na notebooku všetky tieto veci využil, preto by som si asi skôr zobral ten druhý s menšou RAM.. veď keď tam nebudú hry a žiadny profesionálny software typu Photoshop, tak v pohode..
Inak priateľka cez vianoce vyhrala nejaký ASUS F série ešte so starším Intelom (myslím centrino?).. a celkom sa mi páči.. aj po dizajnovej stránke.. oproti HP..
Byt tebou tak zoberem ten druhy asus-f3f-ap235
Ak nechces na tom hrat hry a pouzivat len ako office net a pod tak ti staci 1gb ram.A aj ostatne veci ma good
brm napísal:No medzi tými dvoma notebookmi by som sa priklonil skôr k tomu s väčšou RAM.. 2048MB. Na druhú stranu si ale zase pozri jednotlivé featuritky. Tento s väčšou RAM nemá firewaire, S-video a DVI výstup a tiež má čítačku kariet "iba" 4v1, ten druhý má 7v1. Ja by som na notebooku všetky tieto veci využil, preto by som si asi skôr zobral ten druhý s menšou RAM.. veď keď tam nebudú hry a žiadny profesionálny software typu Photoshop, tak v pohode..
Inak priateľka cez vianoce vyhrala nejaký ASUS F série ešte so starším Intelom (myslím centrino?).. a celkom sa mi páči.. aj po dizajnovej stránke.. oproti HP..
hh, neboj ja viem čo ktorý má a ktorý nemá problém je len ten že neviem ktorý chcem v podstate využijem len disk,wifi,bluetooth a cpu
ale teraz ked vidim ten HP tak už mám dilemu medzi 3-oma. dpč
bobormako napísal:hh, neboj ja viem čo ktorý má a ktorý nemá problém je len ten že neviem ktorý chcem v podstate využijem len disk,wifi,bluetooth a cpu
ale teraz ked vidim ten HP tak už mám dilemu medzi 3-oma. dpč
ten ASUS F5R-AP114 sa uz nepredava takze vypadava
a ASUS F3F-AP235 vs HP COMPAQ nx7300 ?
asus ma Intel Core Duo zatial co HP Core 2 Duo, takze novsi a aj ked na nizsej frekvencii pracujuci procesor -> bude vykonnejsi, z mojho pohladu nie je o com ber to HP
jedina vyhrada co som k nemu nasiel bola k displayu, ale to je dan lacnejsich notebookov