Asik mas pravdu ale stejne to jeste pokoumampinco napísal:presne tak piton má pravdu, ak chceš turnaje tak choď do sekcie hry. Jediné, čo sa tu dá reálne spraviť bez spamu je kvíz.
Sutaze
-
mastermind
VIP
prestan fetovat.okonenipica napísal:Ja navrhujem taku sutaz ktora sa roby aj na konkurencnich forach.
V sutazi pojde o to, ze ten kto sa do sutaze zapoji musi zakladat co najviac prispevkov a tem. Za prispevok a temu budu body, a kto na konci tyzdna ziska najviac bodov, stane sa novim administratorom / moderatorom.
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
mastermind
VIP
nie nedostanem za to basu.okonenipica napísal:som zvedavi ci za toto dostanes aj basuale niekto ma taku malu hlavicku ze nedokaze pochopit ironiu a srandu ze ?
lutujem teba aj tvoju rodinu
ok takze si podme domysliet velke mnozstvo irosnie do toho prispevku.
...
no sraaandy kopec. skoro som padol zo stolicky. (pochopil si tuto ironiu?)
omg to su ale vtipy toto. jak na zakladnej skole dpc.
ale zase napr take inteligentne (v ramci normy vekoveho priemeru fora
) sutaze mozu byt fajn ....
napr ja som raz davno na jednom fore robil taku sutaz ze som zverejnil kusok z nejakej pesnicky (1-2 sec) a ulohou bolo zistit/hadat co to je za pesnicka ...
alebo som to videl aj s obrazkami (konkretne plagaty filmov) apod ...
to len tak na margo
napr ja som raz davno na jednom fore robil taku sutaz ze som zverejnil kusok z nejakej pesnicky (1-2 sec) a ulohou bolo zistit/hadat co to je za pesnicka ...
alebo som to videl aj s obrazkami (konkretne plagaty filmov) apod ...
to len tak na margo
-
okonenipica
Zablokovaný
-
P3Bo
Guru wannabe
1 víťaz dostáva banzelovoc napísal: podme sutazit o rank spammer roka, aj v tejto teme je adeptov habadej. podme sutazit o to kto spravi najlepsie nove logo atd atd.
2 víťaz získava módstvo - kontumačne vyhra uplink kedže nebude mať konkurenciu
- táto téma potrebuje lock lebo nikoho nič nenapadá . Mne sa páčila téma o hádankách tam by sa možno aj súťažiť dalo (btw: čo vám bráni zakladať tie quizy , založte jeden topic tam všetky otázky sústredte a tam sa aj dohodnite na pravidlách )
//vsetko naj k meninam - aj ja mám
dobrý nápad , vytvoriť tému , dať úryvok z videa , piesne a lock ...gwixt napísal:napr ja som raz davno na jednom fore robil taku sutaz ze som zverejnil kusok z nejakej pesnicky (1-2 sec) a ulohou bolo zistit/hadat co to je za pesnicka ...
odpoveď posielať určenej osobe , vyhodnotenie o nejaké 3 dni
sio
-
okonenipica
Zablokovaný
si sa zblaznil??schw33k napísal:dobrý nápad , vytvoriť tému , dať úryvok z videa , piesne a lock ...
odpoveď posielať určenej osobe , vyhodnotenie o nejaké 3 dni
sio
idealne by bolo keby to robil clovek ktory by v tej sekcii/teme mohol aj rovno modovat/adminovat .. ze by si to tam sam strazil
Milujem, keď sa to roztaborí na spammerov a tích, čo vravia, aby to niekto lockol.
-Ja sa len vratim k tomu kvízu. Myslím, že okrem mňa tu oň má záujem dosť ľudí. Takže očakávam, že sa vedenie stretne v tej časti fóra, kam my smrtelnici nesmieme a a dospeje k nejakému rozhodnutiu (ževraj je tam aj tak mrtvo). Doteraz totiž sa tu premiesilo kopa moderátorov, tomase aj hojko a jediný sa k téme vyjadril kinjeril a to len hovoril niečo o pocitoch, nič konkrétne.
-Ja sa len vratim k tomu kvízu. Myslím, že okrem mňa tu oň má záujem dosť ľudí. Takže očakávam, že sa vedenie stretne v tej časti fóra, kam my smrtelnici nesmieme a a dospeje k nejakému rozhodnutiu (ževraj je tam aj tak mrtvo). Doteraz totiž sa tu premiesilo kopa moderátorov, tomase aj hojko a jediný sa k téme vyjadril kinjeril a to len hovoril niečo o pocitoch, nič konkrétne.