INFO

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Eleanor_GT
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eleanor_GT »

preco nie na kavu mozem prist .. ide hlavne oto ze ak ma ludia presvedcia ze si seriozny co sa tyka tohoto bazaru a ziskal si si u nich doveru tak neni co riesit .. ale ak sprepacenim zacnu vsetci hovorit ze si pomaly kazdeho okaslal co nehovorim ze musi byt pravda tak potom co si mam mysliet ... ano mozno je na vine ta nasa slovenska posta nehovorim ze nie .. zatial co ludia pisali prispevky tak to svedci o niecom inom ... na zaciatku som postol nech pisu akekolvek skusenosti s tebou ci zle ci dobre
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

7iro - musis mat neuveritelnu smolu pri svojich obchodoch (viz. graficka s pasivom, tento cpu ..atd) :)
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

Eleanor_GT napísal:preco nie na kavu mozem prist .. ide hlavne oto ze ak ma ludia presvedcia ze si seriozny co sa tyka tohoto bazaru a ziskal si si u nich doveru tak neni co riesit .. ale ak sprepacenim zacnu vsetci hovorit ze si pomaly kazdeho okaslal co nehovorim ze musi byt pravda tak potom co si mam mysliet ... ano mozno je na vine ta nasa slovenska posta nehovorim ze nie .. zatial co ludia pisali prispevky tak to svedci o niecom inom ... na zaciatku som postol nech pisu akekolvek skusenosti s tebou ci zle ci dobre
a zatial pisu len pi*ov***. Naris niektorym ktorych som vyssie uviedol.
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

len pre info ostatných - dnes mi došiel šek na peniaze, takže u mna je to čisté :wink:
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Johnyy »

Viem že je to trochu neskoro, ale napíšem aj ja svoje skusenosti s "obchodníkom" 7iro.
Je to oje*avac ako sa patri...mozno 1 z 10 obchodov u neho prebehne bez klamstva...
U nas si objednal navrch loga a¨banneru, ked sme ich spravili, tak odmietal zaplatit - resp. doslova klamal ze zaplati a rozne vyhovorky...tak nemal on banner, logo a my peniaze, pritom išlo asi o 2000sk dokopy...
Na jeho stranke www.7iro.sk ktorá mala ponúkat oblecenie je teraz toto
http://www.7iro.sk/
S týmto človekom by som nešiel už v zivote do ziadnych obchodov, tento chalanisko skonči raz v base, teda dufam... :roll:
Napísať odpoveď