takze .. cital som prvu stranu prispevkov .. .. po dalsej uz netuzim .. bud su to nejake predsudky alebo je to nevedomost .. dredy ako take robili uz stari egyptania

nema to nic spolocne z hulenim ani nic podobne .. zatoze ludia co ich maju si sem tam zahulia tak co .. myslite ze nejaky seriozny clovek v kravate nie? tak isto ako ked skaterovi povedia ze hiphoper .. dalsia vec ze dredy sa nedaju umyvat .. omfg .. dredy sa umyaju ako normalne vlasy nic viac nic menej .. maximalne co sa im este viac venujes to mas dalsie + .. potom co si ich nechali/museli nechat ostrihat .. no a? .. tak isto si strihas vlasy tak si odstrihnes aj dredy .. napokon nemozes ich mat viac ako tych 10-15 rokov .. budu uz moc dlhe a zacne to tahat dolu a bolet s toho cela hlava

.. dalsia vec ... "zoo" vo vlasoch zalezi od hygieny cloveka ktory dredy ma .. darmo bude vypravat ze sproste dredy sproste dredy ked nevie udrzovat aspom zakladnu hygienu

ja osobne som dredy mal ale stal sa mi uraz s hlavou a bohuzial museli ist dole no teraz cez zimu si davam nove a budem si davat aj vacsi pozor inak dredy robievam casto ludom .. spravil som za cely zivot nejak 20 hlav .. da to dost casu a namahy ale ked si dam zalezat co samozrejme hej tak su ozaj ozaj krasne .. inak dredy ako take .. mas viac moznosti ako ich ziskat .. ci uz backcomb, neglect alebo klasicke old school zatahovanie .. to je vsetko co by som chcel o dredoch asi povedat .. je smutne ze malo ludi ma o nich dostatocne informacie aby malo kladny nazor .. no ak ich ozaj chces a nie len ze "vyskusam" tak od prveho dna si ich zamilujes a budes ich milovat ako svoje vlastne deti
edit: tak som presiel setky stranky precital som si vase nazory .. naco sa vyjadrujete k teme ked o nej nic neviete? .. mimochodom ano nici to vlasy .. ale o tom to je ze casom sa ti dredy dobre ucelia .. cim castejsie ich budes umyvat tym lepsie ich budes mat .. aa ked uz teda dostanes nejake tije zvjeratka .. samozrejme ze to nieje preto ze ano mas dredy tak automaticky ich budes mat .. poznam sefa jednej firmy ktory ma dredy .. nehuli, nepije, nefajci, nefetuje .. nic .. a ma dredy tak tiez nie kazdy kto ich ma je nejakym sposobom pod vplyvom ze si ich dal .. ako som cital OMFG ... no ale toto som chcel ked uz teda dostanes nejake tije sprostosti .. je to zapricinene tym ze sa pohybujes v prostredi kde je hygiena napc .. bratranec co ma dredy ma doma zverinec doslova ... a nic v hlave nema .. cim je to asi mozne? ze ich umyva tak prosim vy co o tom viete kulove sa uz nevyjadrujte ze fuj fuj .. nieje to slusne rozoberat niekoho ako vyzera co ma na hlave a tak a nepoznat ho .. to akoze co uvidis nejakeho tipa co ma dredy a hned ano ten fetuje denne nakureny hento toto? .. uvedom sa