Aktivita siete vplyva na TV Kartu
Aktivita siete vplyva na TV Kartu
Chcem sa opytat, mam TV kartu a sietovu kartu v PCI Slotoch, avsak ked mam pustenu TV kartu a sledujem televiziu, a popri tom vyuzivam sietovu kartu (stahujem alebo odosielam data) tak obraz v TV karte zacne znacne sekat. Neviete mi povedat preco sa taketo nieco deje?
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
fuha, tak to je dost divne.. ja by so to ale asi netypoval na to, ze vplyvaju na seba navzajom, ale...
nemoze to byt sposobene antivirom alebo inym softom, ktory nieco kontroluje (firewall, antispyware). skusal si ich vypnut
moze to sposobovat aj dardisk, alebo procesor...
napis, ze ake parametre ma tvoj pocitac??
nemoze to byt sposobene antivirom alebo inym softom, ktory nieco kontroluje (firewall, antispyware). skusal si ich vypnut
moze to sposobovat aj dardisk, alebo procesor...
napis, ze ake parametre ma tvoj pocitac??
-
Enduro3333
Medium Professional
-
caesar1987
Addict
-
caesar1987
Addict
Ano skusal som, vypnut vsetko (firewall ani nemam) ale antivir a vsetok ostatny software to urcite nerobi. Vravim zacalo to robit odkedy som presiel na novu konfiguraciu, a neviem ci to nemoze mat nejaky súvis s tym ze aj TV karta, aj sietovka su v PCI slote. Predtym som mal sietovku integrovanu a islo to.caesar1987 napísal:tak na hardware to nevyzera.. skusal si vypnut antivir a vsetok iny soft???
-
caesar1987
Addict
mozne je vsetko
ja osobne som mal problem pri tv karte a zakladnej doske, teda ze spolu im to neklapalo a rozisli sa vzdy po nejakej chvilke spolocneho chodenia (dufam, ze sa chapeme =) )
skus si pozicat nejaku inu sietovu kartu, naj od ineho vyrobcu ze ci to pojde..
a asi blba otazka, ale nemas v spravcovi zariadeni pri tychto zariadeniach nejake upozornenie?? a mas nainstalovane najnovsie ovladace?? ja viem, ze asi bla otazka, ale za par rokov, co som tu tak aj taketo blbosticky po dnoch riesenia pomohli.. =)
//edit.. este mi prosimta hod presne nazvy a oznacenia tvkarty a sietovej.
ja osobne som mal problem pri tv karte a zakladnej doske, teda ze spolu im to neklapalo a rozisli sa vzdy po nejakej chvilke spolocneho chodenia (dufam, ze sa chapeme =) )
skus si pozicat nejaku inu sietovu kartu, naj od ineho vyrobcu ze ci to pojde..
a asi blba otazka, ale nemas v spravcovi zariadeni pri tychto zariadeniach nejake upozornenie?? a mas nainstalovane najnovsie ovladace?? ja viem, ze asi bla otazka, ale za par rokov, co som tu tak aj taketo blbosticky po dnoch riesenia pomohli.. =)
//edit.. este mi prosimta hod presne nazvy a oznacenia tvkarty a sietovej.
-
Enduro3333
Medium Professional
Este taka blbost no možno pomože skus posunut sietovku a TV kartu o par PCI slotov odseba alebo daj ich na ine PCI sloty .... za pokus to stoji
lebo mne sa stala taka prkotina ze proste mal som sietovku a k tomu (na staršom pc ) PCI radič na rozšírenie USB... a ked som to mal v jednom PCI slote tak to nešlo ale ked som to dal na miesto tej sietovky tak to zazračne šlo neviem prečo ale bol som rad ze to funguje lebo som mal už nervy v kybli že prečo to system nevidi....
-
zachariasko
Star