uz som cez e-shop kupil :boty, siltovku, kratasy a aj dres.. a vsetko uplne pohoda...
a cenovo vyhodnejsie
Aký máte názor na internetový obchod???
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
objednaval uz niekto odtialto? www.adir.sk , je to doveryhodny e-shop? (nasiel som tam jeden v pohode notebook http://www.adir.sk/index.php?ID=5112&mnu=507)
Okrem net reklamy pozrem aj fóra, čo najviac info o danom produkte/službe a už len treba veriť, že objednaný tovar mi doručia taký, aký ho opisujú v nájdených info - nie len propagovaných výrobcom/predajcom (pri propagácii samozrejme treba dbať na reklamný estetický zákon - tzv.OBAL -vyfintený look spracovaný vo photoshope
) ale aj diskusných rád od ľudí čo sa vyjadria k produktu. Stále trošku risk, ale takto by som nakupoval len čo sa týka "menejrozpočtových" položiek. A keď chcem bezpodmienečne pozrieť "naživo", vygooglujem najbližšie predajne ponúkajúce danú značku, zavolám či majú ten tovar skladom a ak sa rozodnem cestovať koli "čeknutiu", prídem v otv.dobu a je to.
Pripomeniem ale že aj tak nemá nik záruku keď vec ohmatá, vypozerá zo všetkých uhlov..proste manipuluje a pod. (dakde v kamennom shope), že je v "suchu". Kvalita sa prejaví PO ČASE, preto skôr dbám na značku keď mi ide o kvalitu.
Zatial som využil nákup cez internet 3x (3x rozdielny dodávateľ/e-shop) a vždy to bolo super - lacno, rýchlo a pohodlne
Keby som objednával niečo za, pre mňa - veľkú investíciu, chcel by som aspoň vyskúšať, takže v tedy určite nakupovať osobne.
Pripomeniem ale že aj tak nemá nik záruku keď vec ohmatá, vypozerá zo všetkých uhlov..proste manipuluje a pod. (dakde v kamennom shope), že je v "suchu". Kvalita sa prejaví PO ČASE, preto skôr dbám na značku keď mi ide o kvalitu.
Zatial som využil nákup cez internet 3x (3x rozdielny dodávateľ/e-shop) a vždy to bolo super - lacno, rýchlo a pohodlne
Keby som objednával niečo za, pre mňa - veľkú investíciu, chcel by som aspoň vyskúšať, takže v tedy určite nakupovať osobne.