informatika a neuci v kvinte ale v tercii a kvarte na osemrocnom alebo na prvaku ak si v stvorrocnomAmbroid napísal:Ja mam dve trojky, [informatika WTF??? [je to za to, lebo nemienim robit v poondianom zastaranom Borland TURBO Pascali!!! VRRR - aspon osm sa naucil lepsie hrat DotU (ci ako to sklonovat {mam rad zatvorky})], chemia], tri jednotky [anj, bio, sjl], zvysok dvojky.
Chodim na gympel, som v kvinte [nieco ako hovadsky tazky prvak].
Koniec roka, vysvedcenie
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
asi pred mesiacom sa ma kamaratka v buse pytala: "ake bude vysvedcko? budu aj stvorky?". moja odpoved bola: "dufam, ze ano
"
no ale vazne
bohuzial 4 stvorky (cakal som 2-3 kedze znamky z jedneho predmetu mam take iste ako spoluziak a ma 3 a pisomky mali rovnaku hodnotu) a zvysok celkom v poho. nejake dve trojecky a potom len 2 a 1
ja viem, nepouzitelny jedinec
ale komu nieco hovori adlerka, tak vie o co ide a preco su ludia z tejto skoly radi, ked maju vysvedcko v juny a nie v auguste 
no ale vazne
ja viem, nepouzitelny jedinec
-
pishta
Light Professional
AKO DOPADLY OSLAVY???
Tak co ako dopadly oslavy?U nas padly na 19 ludi 4 velke flase vodky,vlasa Absolutu,a vlasa KBcka,boli sme v Dobrej cajovni a stiahli sme 3 vodne fajky,potom sme sa zakecali s takymi t-pkami v 202
Proste haluz aj ked sme neslavili do rana
Ale ved mame este 2 mesiace tak hor sa na alkohol

Tak co ako dopadly oslavy?U nas padly na 19 ludi 4 velke flase vodky,vlasa Absolutu,a vlasa KBcka,boli sme v Dobrej cajovni a stiahli sme 3 vodne fajky,potom sme sa zakecali s takymi t-pkami v 202
-
mirak2
Hardcore addict
v Dobrej cajovni (ibaze v inom mestepishta napísal:AKO DOPADLY OSLAVY???
Tak co ako dopadly oslavy?U nas padly na 19 ludi 4 velke flase vodky,vlasa Absolutu,a vlasa KBcka,boli sme v Dobrej cajovni a stiahli sme 3 vodne fajky,potom sme sa zakecali s takymi t-pkami v 202Proste haluz aj ked sme neslavili do rana
![]()
-
nejakymarko
Addict
Známky polrok/koniec roka
pritrafila sa premierová trojka a to hned dve a z najdôležitejších predmetov
Správanie: 1/1
Slovenský jazyk: 1/3
Anglický jazyk: 2/2
Občianska náuka: 1/2
Dejepis: 1/2
Matematika: 1/3
v živote som nemal ani 2 z matiky. a teraz toto..hanbim sa
Fyzika: 2/2
Telesná vývhova: 2/2 nebehal som 12 minút
Deskriptívna geometria: 2/2
Odborné kreslenie: 2/2
Grafické informačné systémy: 1/1
Staviteľstvo: 2/2
Stavebné stroje: 2/2
Stavebná mechanika: 1/1
na toto som hrdy. Len 2 z triedy sa podarilo
Prax: 1/1
LAST RESULT: prospel veľmi dobre
Ale najviac ma stve ta 3 z matiky. Chlapi a damy mate za ulohu dozriet aby sa to uz neopakovalo
pritrafila sa premierová trojka a to hned dve a z najdôležitejších predmetov
Správanie: 1/1
Slovenský jazyk: 1/3
Anglický jazyk: 2/2
Občianska náuka: 1/2
Dejepis: 1/2
Matematika: 1/3
Fyzika: 2/2
Telesná vývhova: 2/2 nebehal som 12 minút
Deskriptívna geometria: 2/2
Odborné kreslenie: 2/2
Grafické informačné systémy: 1/1
Staviteľstvo: 2/2
Stavebné stroje: 2/2
Stavebná mechanika: 1/1
Prax: 1/1
LAST RESULT: prospel veľmi dobre
Ale najviac ma stve ta 3 z matiky. Chlapi a damy mate za ulohu dozriet aby sa to uz neopakovalo
-
DonLuca
Medium Star
No to hej, zas budúnejaké pikošky, že si nejaký študent , hodil slučku alebo zdrhol z domu.. No a tých čo odvezie záchranka ver, že bude veľahojko napísal:Uz sa tesim na sobotne spravy, kolko ludi si siahlo na zivot, kolko ludi musela odviest zachranka a ako to cele dopadlo... Zase sa bude na co pozerat.
Ja to mam takto :
mechanika 3
strojnictvo 4
matematika 3
slovensky jazyk a literatura 3
fyzika 3
telesna 1
prax 1
vypoctova technika 1
dejepis 3
anglicky jazyk 2
nemecky jazyk 3
elektrotechnika 3
mechatronika 3
..........no moje najhorsie vysvedcko za dva roky na strednej ale nevadi na rok bude lepsie ... mozno
... hlavne z matiky chcem 2 a strojnictvo aspon 3
mechanika 3
strojnictvo 4
matematika 3
slovensky jazyk a literatura 3
fyzika 3
telesna 1
prax 1
vypoctova technika 1
dejepis 3
anglicky jazyk 2
nemecky jazyk 3
elektrotechnika 3
mechatronika 3
..........no moje najhorsie vysvedcko za dva roky na strednej ale nevadi na rok bude lepsie ... mozno
-
braino.swk
Light Professional
-
Digital
Guru
To 19 ludí pilo 6 fláš ? ...Sorry ale to ste len chutnali na jazyk ?pishta napísal:AKO DOPADLY OSLAVY???
Tak co ako dopadly oslavy?U nas padly na 19 ludi 4 velke flase vodky,vlasa Absolutu,a vlasa KBcka,boli sme v Dobrej cajovni a stiahli sme 3 vodne fajky,potom sme sa zakecali s takymi t-pkami v 202Proste haluz aj ked sme neslavili do rana
![]()
-
Old Dirty Bastard
Guru
hlavne je že nakoniec nebudeš mať take štastie a dostaneš 5 na konci roka alebo budeš robiť komisionalky a podla toho čo tu pišeš len typujem že tie by si asi ťažko spravil.. tak ako reparaty.. takže by si opakoval ročnik.. som zvedavy ako s takym pristupom chceš dojsť až k maturite... a som zvedavy ako tam obstojiš ked tam nahodou dojdeš..klasika napísal:tak ja mam 5 stvoriek, 6 trojek a 3 dvojky
spravanie samozrejme 1
ale kaslem na znamky hlavne ze bolo co vcera pit![]()
ved som sa vykupal v PP na namesti vo fontane
edit: odkaz pre toho debilka degenorovaneho čo mi za toto dal K- NESPOMENUL SOM NIKDE ZE SOM DOKONALY! nedomyšlaj si lebo si zachvilu domysliš aj mozgove bunky..