Vyznamy mien

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

LubosZ napísal:Vie niekto od akeho mena je odvodene meno Dado ???
neviem ale mne sa zda ze dado je aj krstne meno , jeden chorvatsky futbalista sa vola dado pršo
Fall
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fall »

matko888 napísal:neviem ale mne sa zda ze dado je aj krstne meno , jeden chorvatsky futbalista sa vola dado pršo
Dado je domacky povedane Dávid, teda aspon na slovensku, v inych krajinach moze byt aj Dado samostatne meno, neviem, no na Slovensku je to domacky Dávid
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Ich heise Filip
v prklade z grctiny-milovnik koni
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

Fall napísal:Dado je domacky povedane Dávid, teda aspon na slovensku, v inych krajinach moze byt aj Dado samostatne meno, neviem, no na Slovensku je to domacky Dávid
nj len dole na balkane si davaju vselijake mena :D sa neriadime len 365 menami co su v kalendari :lol: Tym chcem naznacit len tolko ze to meno mozno nic neznamena len sa proste pacilo jeho rodicom. A Dado Prso je rodeny Miladin Prso
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Dušan
Mužské meno Dušan je južnoslovanskou skrátenou podobou mien Duchoslav a Dušislav, a v preklade znamená "slávny duchom".
Dušanovia, ktorí oslavujú meniny 26. mája, sú ovplyvniteľní a subjektívni. Na všetko nazerajú svojským spôsobom. Sú to aj muži, ktorí vedia vziať kormidlo do rúk a dokážu sa vyhnúť nebezpečným útesom. V citovom živote sú nežní a sentimentálni. :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Veronika - ujo Googel vravi, ze to znamena z gr. Phereniké "prinasajuca vitazstvo" alebo z gr. - lat. Veraiconica "pravy obraz".
Osobným číslom tohto mena je 5 - Riziko. Pre ženu je to dosť neobvyklá kombinácia, ale Veroniky dokážu využiť všetko vo svoj prospech. Ako máloktorí ľudia, vedia sa poučiť na chybách iných, nie na vlastných, preto je ich život ľahký a pôsobia ako celkom bezproblémové. No majú veľa plánov a mnohé z nich sú ťažko realizovateľné, teda sa na nudu nemôžu sťažovať. Stále nad niečím uvažujú, kombinujú, snažia sa nájsť cestu a nakoniec sa aj dostanú tam, kam chceli. Nie sú však intrigánky, alebo "podrazáčky", ony bojujú vždy otvorene a všetko, čo dosiahnu, získajú postupnou prácou a vlastnými silami, nie ľahko, no zato čestne. Toto meno je vhodné pre znamenie Lev, Baran, Blíženci a Strelec. Vhodnou farbou je červená.
Inak, dobre charakteristiky su na http://www.smiechoty.sk/horoskop-podla-mena/V/
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

prosim ja by som strasne chcela vediet vyznam mojho mena ale newem to nikde najst.....prosim pomozte mi s tym najdite mi to neikto...volam sa Ria...dikyy mocccc :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Riuška:-) napísal:prosim ja by som strasne chcela vediet vyznam mojho mena ale newem to nikde najst.....prosim pomozte mi s tym najdite mi to neikto...volam sa Ria...dikyy mocccc :wink:
skus valeria ..ale inak je to aj tak len pre zabavu dufam ze sa takymi vecami neriadis :D
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

SRneC napísal:skus valeria ..ale inak je to aj tak len pre zabavu dufam ze sa takymi vecami neriadis :D
nie neriadim:) ale cela by som to wedet ze co to znamena:) ale nee valeeria nee..to tam rovno mozem hodit maria adriana a tak...ale ja som RIA:) len nwm z akeho jazyka alebo odkial to meno pochadza
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Riuška:-) napísal:nie neriadim:) ale cela by som to wedet ze co to znamena:) ale nee valeeria nee..to tam rovno mozem hodit maria adriana a tak...ale ja som RIA:) len nwm z akeho jazyka alebo odkial to meno pochadza
http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Ria :)
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

ta to si jej pomohol :lol:
Prílohy
ria.PNG
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

a co znamena david ? :roll:
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Tomáš
7. marec

"Mužské meno Tomáš má hebrejský pôvod a v preklade znamená "dvojča". Nositeľov tohto obľúbeného mena oslovujeme Tom, Tomi, Tomino, Tomáško a svoje meniny oslavujú 7. marca.
Ich osobnosť sa stále rozvíja. Samozrejme, že aj Tomášovia sa môžu mýliť, tak ako každý, ale vždy s dobrým úmyslom. Z hľadiska povahy sú dosť podobní svojmu zvieraciemu totemu pytónovi. Aj oni sa pokúšajú zoradiť ľudí a udalosti. Ich inteligencia sa opiera o hlbokú vecnosť.
Tomášovia sú materialisti so zložitou povahou. V citovom živote sú nekompromisní. Ak už nemilujú, zo vzťahu radšej odchádzajú, ako by sa mali pretvarovať. Sú úprimní a zradu väčšinou neodpustia.
Ovplyvňujú ich planéty Saturn a Urán. Ich šťastná farba je modrá, ochranné rastliny medovka a ružový klinček, ochranný kameň jaspis.
Mali by sa venovať vodným športom a jesť veľa mliečnych výrobkov."
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Indigo: "Význam tohoto mena znamená z ugaritského jazyka Dávid Kráľ. Z hebrejského miláčik."
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Ja som Filip -milovník koní :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »