poradte please ake sluchatka by som si mal kupit v hocijakej cenovej hodnote........presne typ aj stranku PL......milujem basy.....nejaku kvalitku poprosim
Viem ze ti to tu napise este milion ludi ale ja by som poradil Koss porta pro. Ak nechces prilis investovat (1400Sk) a mas rad basy, myslim ze idealna volba. Ja som ich kupil asi pred mesiacom a neviem si ich vynachvalit. Este link odkial som kupoval ja:
Videl si ich uz nazivo? Zrejme nie. Ak chces poriadne basy, bez velkych menicov sa nezaobides. Ak chces spunty do usi, kup si akekolvek, pretoze za rozumnu cenu ziadne s dobrymi basmi nezozenies. Ak nepocitam napr. Shure za 15tisic.
no nazivo som ich vydel ma ich sused o bassy ani moc nejde a spunty moc nechem lebo mam zle skusenosti chem nieco podobnej kvlaity znacka koss alebo Sennheiser hlavne ale nech niesu tkae velke
prosim vas, aj ja by som potreboval pomoc. tiez si chcem kupit sluchadla a budem ich pouzivat len doma. chcem nanich pocuvat aj hudbu, ale hlavne pozeram velmi vela filmov, serialov. no a tie sluchdla by mali byt take aby som bol uplne izolovany, aby som vobec nepocul okolie(alebo co najmenej). a cena by mala byt do tych 2000 sk. tak co by ste mi poradili?
Dieg0 napísal:Spunty ktore hraju rovnako kvalitne ako Porty Pro sa predavaju u cinanov na trhu za 50Sk.Odporucam Sennheiser OMX52.Paradne sluchatka a su aj male
A pan bude asi odbornik Staci sa mi pozriet na technicke parametre a viem, o com asi tie Senny budu. Viz spodna hranica 10Hz vs 18Hz v prospech Porta Pro.
Okej tomase ... zaplatim ti kolko len chces ak mi akymkolvek sposobom dokazes rozlisit tony 10Hz a 18Hz na obycajnych reprakoch.Takze neviem kto z nas je tu ten "mudry".A aj tak kossy maju nadsadene specifikacie
Aha Kossy maju nadsadene specifikacie A Sennheisrry ich maju zase podsadene, ze? Sluchatka s nizsou dolnou hranicou rozsahu rozozna kazdy clovek. Teda okrem teba zrejme.
kua, ale ste odbocili
pocutelne pasmo (rezonancne pasmo) je od 20 Hz do 20 kHz. pod 20 Hz je infrazvuk. nad 20 kHz je ultrazvuk. iba minimum populacie je schopne zachytit zvuky v hladine infrazvuku. pravdou je, ze meditaciou a cvicenim (niekolko hodin denne) je mozne sa "naucit" pocut aj zvuky pod hladinou 20 Hz. kto z vas je ochotny meditovat, aby potom mohol vyuzit porta pro aj na nieco ine, ako len na meditaciu?
krija, nejde o to ci pocujes konkretny ton na urcitej frekvencii, ale ako dane tony ovplyvnuju tvoj "pocit" z hudby. Cim nizsie frekvencie sluchatka zvladnu, tym su basy "krajsie". Nebudem sa tu vobec bavit o tom ci tie sennheisery hraju lepsie (krajsie) ako Kossy, tomu moze verit iba hlupak.
Tomase : nad sebou mas konecne rozumny prispevok .Poviem ti taky priklad : rozoznas na PC 32 a 16 bitov farieb?Odpoviem za teba : NIE.A teraz druha otazka : Rozoznas 16 a 10 Hz ktore mimochodom ani nepocujes? Odpoved : Nie.Nechcem provokovat lebo moderator ked si zmysli tak mi moze dat kludne basu ale kto si myslis ze je teraz blby?
Ja sa ta spytam inak: Rozoznas sluchatka, ktore maju spodnu hranicu 16Hz a sluchatka ktore maju 18Hz? Ak nie tak si kup sluchatka za 200korun z tesca a budes nadmieru spokojny.