Pristup k zakaznikom
Pristup k zakaznikom
Ste spokojni, ako k vam pristupuju zamestnaci ORANGE/T-MOBILE/O2 ?
lebo ja nie, v Orangi u nas su podaktori pekne vytreti... ani nevedia, co dakedy povedat ... nevedia presne co ponukaju a podobne... a trepu kraviny
ake mate s tym skusenosti?
lebo ja nie, v Orangi u nas su podaktori pekne vytreti... ani nevedia, co dakedy povedat ... nevedia presne co ponukaju a podobne... a trepu kraviny
-
qwerty-xyz
Re: Pristup k zakaznikom
Asi take ako ty,napisal by som tu aj jednu konkretnu situaciu za ktoru by kazdy normalny clovek jednu poriadnu vrazil jednej predavacke v orange,ale forum je anonymne a nechcem to zverejnit.masino napísal:Ste spokojni, ako k vam pristupuju zamestnaci ORANGE/T-MOBILE/O2 ?
V podstate ide o to. V nasom meste su v orange totalne blbi a neplnia si to co maju,dokonca ZATAJUJU(rsp klamu aby ziskali zakaznika) niektore udaje,nechcu vyhoviet poziadavkam KTORE SU V ZMLUVE a len dookola opakuju tu svoju naucenu basnicku o tom co ktory pausal zahrna.
Je to strasne a ORANGE poradca ktory ma vediet vsetko o mobiloch je u nas zena ktora dostala SE P900i a sama na nom nevie robit a ked sa jej niekto nieco spyta ona jednoducho nevie a zacne hovorit o inych funkciach a v druhej predajni to robi chlap ktory na mna posobi ako teply pretoze je tam aj s dalsim takym jemu podobnym a ti dvaja tiez nevedia nic dokial na nich poriadne nezvriesknete alebo im nevynadate...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pristup k zakaznikom
asi je to kvoli tomu ze samotny orange ma len velmi malo vlastnych predajni. vacsina su obycajni sukromnici ktori maju s orangeom spolocne akurat to ze posobia pod ich znackou.tusim ze je nato jeden anglicky vyraz - franchisemasino napísal:Ste spokojni, ako k vam pristupuju zamestnaci ORANGE/T-MOBILE/O2 ?
Vcera som bol v T-mobile zistit nejake info a bol som velmi spokojny. Pacilo sa mi ako ku mne otocila monitor a hladali sme info o ich sluzbe na stranke mobilmanie
lebo sme sa akosi nevedeli pochopit (bola tam nova), ale nakoniec sme sa pochopili a poskytla mi info, ktore som potreboval. Maximalna spokojnost...
blbol mi fon, proste zamrzal, tak som ho zaniesol na reklamaciu a kedze tam uz bol 3x s tym istym problemom (ved siemens) tak aby mi nemuseli vymenit telefon, tak mi do zarucneho listu napisali ze: TELEFON BOL ZATECENY a proste ze tym sa straca zaruka... Foter kupil mobil v t-mobile, pred koncom zaruky mu odisiel, takze mu po dvoch rokoch dali naspat plnu sumu (a to dal 2000 a dostal telefon+ kartu s 300SK kreditom. Vratili mu 2000). Takze to je porovnanie pristupu oboch operatorov... a este O2- kupil som si P910i a nevedel som na nom nastavit GPRS tak som ho zaniesol do O2, dvaja typci sa s nim hrali hodinu, ale nic nenastavili... no snaha bola, aj to sa ceni...
uz som to tu pisal, ale mozno ste si to necitali takze :
moja sestra je v Londine a bola v dakom obchode O2...
chcela si kupit phone.. vybrala si ho ale v tej predajni o2 ho nemali...
ten predavac jej povedal ze stoji 80 libier.. a jej to stale neslo do hlavy... ked si zratavala tu cenu telefonu, stale jej to vychadzalo okolo 100 libier... a ete sa ho aj pytala ci si to dobre prepocital a on ze jasne... a pritom to bolo zle...
tak teda isla do inej predajne O2, kde jej ho nauctovali uz normalne...
lenze tam sa ona ohradila, ze v inej predajni jej ho davali o 20 libier lacnejsie ... chvilku sa hadala... a po chvilke prisla majitelka toho obchodu a povedala, ze nechcu stratit zakaznika a telefon jej ze tych 80 libier dali
tomuto sa hovori pristup k zakaznikovi... toto by sa tu nikdy nemohlo stat... toto je sajgon na Slovensku
moja sestra je v Londine a bola v dakom obchode O2...
chcela si kupit phone.. vybrala si ho ale v tej predajni o2 ho nemali...
ten predavac jej povedal ze stoji 80 libier.. a jej to stale neslo do hlavy... ked si zratavala tu cenu telefonu, stale jej to vychadzalo okolo 100 libier... a ete sa ho aj pytala ci si to dobre prepocital a on ze jasne... a pritom to bolo zle...
tak teda isla do inej predajne O2, kde jej ho nauctovali uz normalne...
lenze tam sa ona ohradila, ze v inej predajni jej ho davali o 20 libier lacnejsie ... chvilku sa hadala... a po chvilke prisla majitelka toho obchodu a povedala, ze nechcu stratit zakaznika a telefon jej ze tych 80 libier dali
boli ste niekedy v znackovej, ale skutocne znackovej, predajni orange?....vacsina asi len u sukromnikov s logom. v znacke by sa vam nikdy nestalo, ze by nieco nevedeli a ak by nevedeli, tak to vedia zistit.....asi ani netusite z coho vsetkeho su ti ludia hodnoteni...este aj ci vam ponuknu stolicku....tak asi tolko..
))
ja som bol v znackovej predajni Orange, a tam sa spravali ako sa ma. pekne mi povedali co je na zmluve, co to stoji, ake mozu dat akcie (pre vernych zakaznikov), preniesli mi zadarmo kontakty zo starej SIM-ky na novu, predstavili telefon, zadakovali... takze spokojnost
// jasne, ze sme sedeli na stolickach
,alebo skor to boli take kresla
// jasne, ze sme sedeli na stolickach
Teda. Neviem ako je to v orange, no v našom T-mobile je to super. čo sa týka služieb na jednotku, vybavia všetko. dokonca jeden chalan čo tam robí, mimochodom kamoš vie zariadiť aj to, čo mi v značkovej povedali že sa to už/ešte/vôbec nedá. Okrem toho sa tam dá často len tak pokecať, Presne ako tu už niekto písal, bola tam raz nová baba, zaúčala sa a spolu sme na nete hladali a jednej službe...asi tak

-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
masino ... ja sice robim v PC predajni ale milujem takych ludi co dojdu 1.x v zivote do nasho shopu
A hovoria ze minuly raz ked u nas boli tak si dohodli ceny na 2.5" Ext Disk WD za 3200Sk si dohodli cenu zo sefom 2500Sk ... pozrem do kasy ... -20% z nakupnej ceny ... no neeeee pal do ... vies kam
Takychto spekulantov milujem ...
Masino nic proti tvojej segre ale moze dakovat bohu ze tam bola taka majitelka ...
5x denne za mnou dojdu ludia ze v Ageme to maju lacnejsie ... a co??? tak chod do agemu ... aj tak ti to tam nepredaju
Nemoze sa velkoobchod porovnavat z maloobchodom ... a ze napr ... ci sa to neda bez DPH alebo tak

A to ze ti to nieje ochotny dat lacnejsie to neznamena ... ze teraz ma O2 Orange alebo TMobile zly pristup z zakaznikom ... Aj ten predajca musi platit za energiu a najom
A ja som sa este z vytretym personalom na Orange Help desk linke nestretol ... som u nich 10rokov ... Kazdy rok mi vola Bettreuer (z nem. jazyka ... chlovek co sa o teba stara) ze ci som spokojny zo sluzbami ... ze co by som vylepsil ... atd
A hovoria ze minuly raz ked u nas boli tak si dohodli ceny na 2.5" Ext Disk WD za 3200Sk si dohodli cenu zo sefom 2500Sk ... pozrem do kasy ... -20% z nakupnej ceny ... no neeeee pal do ... vies kam
Takychto spekulantov milujem ...
Masino nic proti tvojej segre ale moze dakovat bohu ze tam bola taka majitelka ...
5x denne za mnou dojdu ludia ze v Ageme to maju lacnejsie ... a co??? tak chod do agemu ... aj tak ti to tam nepredaju
Nemoze sa velkoobchod porovnavat z maloobchodom ... a ze napr ... ci sa to neda bez DPH alebo tak
A to ze ti to nieje ochotny dat lacnejsie to neznamena ... ze teraz ma O2 Orange alebo TMobile zly pristup z zakaznikom ... Aj ten predajca musi platit za energiu a najom
A ja som sa este z vytretym personalom na Orange Help desk linke nestretol ... som u nich 10rokov ... Kazdy rok mi vola Bettreuer (z nem. jazyka ... chlovek co sa o teba stara) ze ci som spokojny zo sluzbami ... ze co by som vylepsil ... atd