a ani v nudzovom rezime nejde spravi toto iste okrem toho bootscreenu ten nejde
Problem s notebookom
Problem s notebookom
Ked zapinam notebook tak mi nabehne normelne bootscreen a potom skoci na 1s take modre je tam neco napisae(nestihnem precitat) a potom sa resetne co sty je musim preinstalovat win

-
vladino001
Light Professional
-
kepo
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Chyba je asi v tom ze sa ti niak pokazila particia kde mas nainstalovany windows. Mne sa nedovo tiez nieco take stalo. Ja som rovno preinstaloval windows a vsimol som si ze ked sa ma to pytalo kde chcem nainstalovat windows tak na particii D (tam som mal win) nebolo NTFS ale unknow, dalej som to neriesil a dal rovno naformatovat na NTFS. Ak nechces formatovat skus program TEST DISK da sa niak spravit bootovacia diskata s tym programom a skor ako sa spusti windows ti to opravi.
Mozno ti to pomoze ak je tvoj problem v hore uvedenom, predtym si to over najlepsie tak ze das insalovat win a ked sa ta bude pytat kde chces nainstalovat windows tak si to tam pozri ci mas na C/D NTFS alebo unknow, ak unknow tak restartni notebook a skus ten program Test disk (asi verziu pre Dos).
Mozno ti to pomoze ak je tvoj problem v hore uvedenom, predtym si to over najlepsie tak ze das insalovat win a ked sa ta bude pytat kde chces nainstalovat windows tak si to tam pozri ci mas na C/D NTFS alebo unknow, ak unknow tak restartni notebook a skus ten program Test disk (asi verziu pre Dos).