Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

no ou by si mohol podpoisovat novinky, predpokladam ze uz je doma
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

:) Ahojte :)

No tak tie dva tyzdne presli a dievca sa vratilo .

Hned nazaciatlu som jej pisal ze som tu spravu tak nemyslel . A ona sa zacala vypytovat aka sprava zevraj jej nijaka nedosla a este sa mi ospravedlnila za ten onen vecer , lebo jej nezvonil budik .

Tak sme kecali jeden vecer druhy vecer . Ona bola po cely cas absolutne bez akehokolvek zaujmu . Som sa jej pytal ci nepojde na zmrzku a o a ze n ie , potom ci nepojde von ze musi upratovat .

Dnes sa jej opet pytam ci nepojde a ona ze nemoze tak som stale rypal a dosiasohol som to ze zajtra o siedmej ideme niekam spolu von !
Dohodli sme sa a islel som s dvoma kamosmi oslavit zaciatok prazdnin . No a sam zrejme sme to troska prehnali ( troska dost ) :? .

Potom vecer o nejakej desiatej mi prisla sms , no nejak som to nevedel precitat , tak to musel kamarat bola to ona a ze aby som siel na icq . Samozrjemne trapas , kedze som nevedl ani precitat , tak odpisat vonkoncom , cize to musel spravit on .

A najhorsie natom bolo ze som jej neviem preco zavolal ani neviem co som hovoril , a po 10 minutach som si nebol isty ci som volal jej alebo svojej mame :o m tak som sa zlakol a este raz jej zavolal . Ale bolo to v poho , akurat si asi mysli ze som nejaky mantak .

Pozite cela pointa tohno prispevku je v tom , ze zajtra s nou idem von , dneska javila zaujem o konverzaciu avsak dnes som si to troska zazehlil tym spravanim . TAk sa vas teda pytam :

Kam ju mam zajtra zobrat :?: ( do mesta nemozem )
A ako co najlepsie zaposobit :?: ( mam ten pocit ze ak zajtra nezajujmem tak som odpisany :?

Dakujem

EDIT : prispevok cislo 300 :smt025
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Idem si urobiť pukance, naša telenovela pokračuje ďalej... :)
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Pekny pribeh (opat) :)

Mam svojsky nazor na tvorenie vztahu "nasilu", sorry, vyznie to tak, aspon mne.

Kam by som ju zobral ? hm.

Miesto by muselo mat :

- otvorene priestranstvo
- stredne vela ludi az do stratena
- spojenie zabavy a mini-romantickych scien z USA wannabe-filmov

Neviem u mna bodovali AMFITEATRE. Urcite skus pozriet, nehovorim, ze zajtra hned.

Ako zaposobit ?

Daj jej sancu zabodovat, vies co ju zaujima ? vies v com je dobra ? pytaj sa jej na to, dostane pocit ze si rozumiete, pytaj sa mudro, premyslene.
--> vela sa rozpravajte.
Skus jej dat ten pocit, ze ona bola ta, co "zaposobila". Proste daj jej najavo, ze ma vsetko co potrebuje a co chces ty.
--> zeny (aj ked u Teba no :/) to maju rady.

Dalej, to uz uvidis.

ups, sorry, nejak mi usla klavesnica.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Zober ju na zmrzlinu, prejdite sa po parku...
Ako ju zaujať? Len nevymýšľaj kadejaké sprostosti, buď normálny, správaj sa ako človek, nie ako vyumelkovaný debil. Takto by si ju odradil.
Máš pocit, že ak to zajtra nevyjde, nevyjde to vôbec? Taký pocit som mal už mnoho krát, vždy bol neopodstatnený, takže hlavu hore, ideš na to :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pokial nebudes sam sebou a budes sa na nieco hrat aby si zaposobil, je len otazka casu kedy vas "vztah" skonci.
emyl
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa emyl »

t0m4s3 napísal:Pokial nebudes sam sebou a budes sa na nieco hrat aby si zaposobil, je len otazka casu kedy vas "vztah" skonci.
presne:D ja som sa hral na nevem akeho slusaka najprv..
ked som zacal byt sam sebou(neznamena ze k*rva), lebo sa mi uz nechcelo byt iny ako som tak som sa jej zapacil :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Baby. -Ďalšia z tvojich chýb je, že všetko chceš až prehnane plánovať, no väčšinou Ti nie všetko vychádza tak, ako si si to predstavoval, znervóznieš a si v prdeli. Skús raz niečo neplánovať a neskúšať si to zľahčovať tým, že nás poprosíš takpovediac o plán a my Ti to všetko napíšeme a ešte aj odvezieme na rande...Skús do toho aspoň raz ísť SÁM!. Pochop, lebo takto sa nenaučíš byť (ako Ti mnohí radíme) sám sebou, ale furt budeš niekým manipulovaný :idea:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ako bolo povedane v Eurotripe ... You are so Predictible :)
Uz som ti to 100x pisal ale vidim ze to musim napisat zas ... ser v tomto veku na baby ... racej chod na Bike alebo neviem proste ser na ne ... lebo mas slabost na Nerozvinute zeny ... od 12r baby nemozes nic cakat ...
Kym to nema minimalne 16 tak maju hlavu uplne niekde inde ... a slovo vztah nepozna , jedine co to ma v hlave je Tokio Hotel Nsync A Backstreet Boys ... a Mitcha Bjukenena z Baywatch :wink: :P
Fakt tie baby nedavno vysli z 1. Stupna zakladky ... a ty si tu lames hlavu ... a robis si starosti co ak sa neozve ...
feringo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa feringo »

preco by mal srat na to,je sice pravda ze od tej 12 rocnej nemoze ocakavat "normalny" vztah a je jasne,ze ma hlavu plnu inych veci a nevie sama co chce, ale ide tu o to,ze zo slov sa on nenauci,on si to musi zazit,sam sa naucit a poucit z veci,on si tym musi prejst aby vedel a pochopil o com to je a o com tu pisete a radite mu
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

lenze mi mu to tu piseme aby to nemusel zistovat sam ;)...jasne, je na nom ci si tie rady vezme, alebo nie...ale hadam kazdy sa zhodne ze vztah s 12 rocnou ma takmer nulovu nadej na normalny vztah...
Ked ti dakto povie ze samovrazda nema zmysel tak mu uveris alebo ju vyskusas? ;)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Zbal si tu kocku a potom jej ukaz toto forum... :?: :smt006 :idea:
// nic v zlom..
feringo
Novice
Novice

Aiden napísal:lenze mi mu to tu piseme aby to nemusel zistovat sam ;)...jasne, je na nom ci si tie rady vezme, alebo nie...ale hadam kazdy sa zhodne ze vztah s 12 rocnou ma takmer nulovu nadej na normalny vztah...
Ked ti dakto povie ze samovrazda nema zmysel tak mu uveris alebo ju vyskusas? ;)
to viem aj ja ze s 12 rocnou bude mat nulovu nadej na normalny vztah,len vravim ze tazko je to urcit pre neho co je lepsie zo slov ked mu to niekto napise,ty vzdycky posluchas co ti ostatny radia alebo sa riadis podla seba? a s tou sebevrazdou je trosku od veci,niekto ti povie ze nema rad zmrzlinu tak ju skusis alebo nie(blbe prirovnanie ale co uz),proste jedna sa o to ze je milion takych situaci,kazdy to bere inac,to rozhodnutie je na nom a nech si robi co chce,sam zisti ako to je neskor ci uz to si zoberie vase rady k srdcu alebo z vlastnych skusenosti
Aiden
Darca
Darca

lenze ked sem chalan pise, tak zrejme chce pocut nazory...a tie bohuzial su take, ze nech sa na to vykasle alebo sa zmieri s tym ze to bude onicom...
je jasne ze aj ked mu tu tisic ludi povie ze to nema zmysel, aj tak to vyskusa...a takto zisti, ze pokusat sa o vztah s 12tkou nema zmysel (pokial neni dostatocne psychicky vyvinuta)...a potom si moze povedat, ze ti ludia na hojku mali pravdu...
ale keby to len vyskusal, tak by mohol prist k zaveru, ze nie vztah s 12tkou nema zmysel, ale len tato 12tka bola taka lama ;)...
akoze je to dost teoretizovanie...ale ked si uz zacal :)

PS: ked som tak precital temu o babe z kostola...uff...jednak to trvalo dlho, ale vidim, ze chalanovi sa zrejme taketo mlade pacia...takze taketo problemy bude zazivat dost casto :?

to BabySHAQ: ja som za park alebo nejake podobne miesto...predym si daco dajte v cukrarni a uzite si to...a hlavne bud sam sebou...navyse myslim ze u takej mladej ani nevies na co sa mas hrat aby si zaposobil :)
feringo
Novice
Novice

tak to je pravda ze moc teoretizujeme, kazdy ma scasti pravdu a kazdy ma iny nazor, lebo kazdy nato pozera trosku z ineho uhla,no ale aj tak vsetko je to na BabySHAQ ako si to zoberie,mmi mozme len radit a snazit sa ho trosku usmernit...no a inac suhlasim s tym parkom a tou zmrzlinou,pekne v klude sa poprechadzat a porozpravat,hlavne si z toho nerob tazku hlavu a nepripravuj si to do detailov aj tak to tak nevyjde
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Osprchovany , oholeny , navonany , nahodeny 8) Vyrazam :!:
Drzte palce , vecer napisem jak bolo :twisted:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Jedine co na to mozem povedat :smt046
Jak z romanu
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Toto raz dám sfilmovať :D
Baby, držím palce :wink:
Aiden
Darca
Darca

GL :)...
jak z telenovely :D

Hojko.com uvadza....
v hlavnych ulohach....Osprchovany , oholeny , navonany a nahodeny BabySHAQ a BABA :)

v slovenskej 11 548 dielnej telenovele...

"VZTAH....Reloaded"
:D
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Prisiel som , videl som , dokafral som !

Tak najskor bolo v plane ze sa stretneme o 19,00 . Samozrejme ona bola este u babky o 19.00 tak som ju cakal za jej bytovkou do 19,45 . Porom si volame ze sa stretneme tam a tam . Ona samozrjem zle pocula a isla taku dobru kilometrovu obchadzku . Ja medzitym nevedel kde tak som sa vytrepal pred jej panelak a jej foter s mamou isli akurat okolo :( , najhorsie = vedeli kto som . ( ale este horsie doteraz ma videli iba z dialky , tak si mysleli ze som siedmak , teraz ma videli zblizka , a ja vypadam odost starsie jak 15 ) . Tak ale dobre nakoniec sme sa skontaktovali a aj stretli , rozpravali sme ked v tom jej zavolal foter ze o 20.20 ma byt doma ( povodne mala byt do pol desiate :? ) tak sme este chvilku kecali isli pri taky potom , ked ju zacali spoluziacky otravovat ( spoluziacky dievcata z kostola , ktore ma velmo dobre z pocutia poznaju ).
Ked ma zbadali normalne sa zlakli a usli , este aj do telefonu jej potom povedali ze mi sa ho bojime .
Ja som sa s nou natom iba smial . No vsak potom sme museli ist pomaly naspat . tak a po ceste jak sme sli som chcel nejak nadviazat kontakt :P , tak jej sa nieco nepodarilo , ja som to vyuzil pribehol k nej a pochrbte som ju tak 2 krat pohladkal a povedal ze : to nevadi to sa stava a treti krat jak som jej mal prest rukou po chrbte tak surovo uskocila na stranu :? blbe ze ?
Ja som sa vsak tvaril ze nic isli sme kusok dalej a tam sa ona odpajala sme povedali ze cau , spytala sa kedy budem na icq a isla dom . Tak aj ja.

No co ako to hodnotite :?: Ja velmi negativne .
Ako som sa spraval :?:
A je to moc zle ze odskocila pri tom pohladeni chrbta :?: :cry:

Dakujem za vyjadrenie
Zamknuté