Paci sa mi jedna caja
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Paci sa mi jedna caja
Možno je tu plno podobných tém ale pls poradte. Paci sa mi jedna caja je to spolužiačka. Je veľmi pekná zábavná a dá sa s ňou rozprávať o všetkom.Problém je však taký že neviem či chce mat so mnou niečo viac.
A viem že keď jej to poviem tak mi bude trosku blbo s ňou potom ďalej byt len kamarát. Proste to ďalej nedokážem byt len kamarát. a ako jej to mam povedať ako na to ? prosím poradte. ďakujem
A viem že keď jej to poviem tak mi bude trosku blbo s ňou potom ďalej byt len kamarát. Proste to ďalej nedokážem byt len kamarát. a ako jej to mam povedať ako na to ? prosím poradte. ďakujem
re
ked som este chodil do skoly tak tiez som mal tento isty problem ,ked som to spoluziacke povedal ona ze chce byt dalej moja dobra kamaratka ale ja som chcel viac... a uz nikdy sme neboli taky kamarati ako predtym a uz ani nebudeme... 
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
-
bizzy
Medium Star
Podla mojho skromneho nazoru, to bude len lepsie ked to zo seba dostanes, i ked odpoved moze byt hocijaka.
Urcite sa spravas inak, od kedy si to pripustas, to nezapries a dievca to urcite zbadala, ale neha to tak.
Urcite to skus.
Radim sa heslom, ked som si to uz pripustil, nieco na tom musi byt.
Ked ta odmietne a bude ta ignorovat a odstrkovat od seba, tak aspon budes vediet ze to proste nie je ono, samozrejme az po case. Moze sa zlaknut etc.
Ale to je uz o inom.
Urcite sa spravas inak, od kedy si to pripustas, to nezapries a dievca to urcite zbadala, ale neha to tak.
Urcite to skus.
Ked ta odmietne a bude ta ignorovat a odstrkovat od seba, tak aspon budes vediet ze to proste nie je ono, samozrejme az po case. Moze sa zlaknut etc.
Ale to je uz o inom.
-
Sagittarius
Guru
Asi tak, lebo ked neskusit budes si este dlho vraviet, ze si mohol aspon skusit...K+bizzy napísal:Podla mojho skromneho nazoru, to bude len lepsie ked to zo seba dostanes, i ked odpoved moze byt hocijaka.
Urcite to skus.
Ale to je uz o inom.
a ked si to nahodou po case rozmysli, budes mat obrovsku vyhodu vyberu miesta, casu, obrazne povedanebizzy napísal:Ked ta odmietne a bude ta ignorovat a odstrkovat od seba, tak aspon budes vediet ze to proste nie je ono, samozrejme az po case. Moze sa zlaknut etc. Ale to je uz o inom.
-
Smoake
Star
tak to mas blbe, zazil som nieco podobne ale v 95% baba musi mat starsieho chalana cize ak ona ma 15 chalan musi mat 17 a viac....>sucasna moda, dufaj teda ze ta baba je tych 5% ! inac v tomto sa neda velmi poradit tam len musis vycitit ci ta miluje ako ty ju alebo jej skus dako naznacit...mozno to zabere
tak isto mam podobny "problem". velmi mam rad jednu spoluziacku. chodime spolu von partia, vzdy sa rozpravame, piseme cez net, jednoducho sme fakt velmi dobri kamarati. podobny humor, mame svoje "tajomstva", ktore vieme len my dvaja... naozaj ju mam velmi rad, ma najkrajsie oci ake som videl a tu je ta dilemma. prerusit toto krasne priatelstvo a pokusit sa o intenzivny vztah alebo stratit velmi dobru kamaratku? oplati sa to? mozno o 20 rokov sa stretneme na pomaturitnom stretnuti a povieme si, ze sme sa mali dat dokopy. toto ma drvi.
taketo problemy maju mnohi ludia, ale vseobecna rada nejestvuje. je to v akterovi: opytat sa, alebo nie? ak sa (ne)opytame mozeme ziskat vsetko, ale aj stratit vsetko.
porozmyslaj a konaj podla seba, tu ti nikto nepomoze. maximalne ti dodame sebavedomie a to je na figu
tu nie je otazka ako jej to povedat, myslim, ze spravny chlap dokaze spontanne zareagovat. tu je otazka: opytat sa?
taketo problemy maju mnohi ludia, ale vseobecna rada nejestvuje. je to v akterovi: opytat sa, alebo nie? ak sa (ne)opytame mozeme ziskat vsetko, ale aj stratit vsetko.
porozmyslaj a konaj podla seba, tu ti nikto nepomoze. maximalne ti dodame sebavedomie a to je na figu
tu nie je otazka ako jej to povedat, myslim, ze spravny chlap dokaze spontanne zareagovat. tu je otazka: opytat sa?
-
bizzy
Medium Star
Pozri sa,jimino napísal:...
ja som bol na tom rovnako, proste to je taka kamaratka, ako keby som si ju z lega postaval. Proste idealna kamaratka, sedime si ako rit na serbel.
Kazdy nam to hovori, dokonca ucitelka si myslela ze nieco spolu mame, lebo sa casto tak spravame, vazne nic tomu nechyba.
Prisiel skolsky vylet, bol som na chate s nou + 5 bab. trosku hardcore.
Trocha som sa opil a povedal som jej, to co ma vazne nikdy nenapadlo, ze ci sa nedame vazne dokopy etc. Zevraj som to krasne povedal, neviem.
Ano, povedala mi nie. Lenze ja som nad tym pred tym ani neuvazoval.
Nakoniec si myslim, ze to iba spestrilo nas vztah a plavame dalej. Presne tak akoby sa nic nestalo.
Neviem, mozno mam stastie.
Lenze, ona brala do uvahy aj to ze som jej to potom vysvetlil, ze neviem kde sa to vo mne naslo etc. Kamuflaz troska
Ja neviem, je to tazsie na to mysliet ako to spravit.
Ja som ju nestratil, a co ty ?
Skusis to ? nie ?
Ak ta to priliz nenici, kasli na to.
Ak uz sledujes na sebe, ze ta to pri jej pritomnosti menis, tak chod do toho.
správa
Flinstone:
Tak ako to tu tuším niekto písal mal by si ju niekde pozvať a tam sa jej opýtať či máš u nej šancu
Lepšie je skúsiť ako si to potom dlhe týždne, mesiace vyčítať - ako sa hovorí - Za opýtanie nič nedáš a keby náhodou to nevyšlo bude ťa tešiť myšlienka, že si urobil maximum a nakoniec na svete je veľa pekných dievčat len sa zahľadieť do tej pravej.
Reli.c: risk je zisk
PS: prílišna istota sa niekedy ukáže ako omyl.
Tak ako to tu tuším niekto písal mal by si ju niekde pozvať a tam sa jej opýtať či máš u nej šancu
Lepšie je skúsiť ako si to potom dlhe týždne, mesiace vyčítať - ako sa hovorí - Za opýtanie nič nedáš a keby náhodou to nevyšlo bude ťa tešiť myšlienka, že si urobil maximum a nakoniec na svete je veľa pekných dievčat len sa zahľadieť do tej pravej.
Reli.c: risk je zisk
PS: prílišna istota sa niekedy ukáže ako omyl.