terminatori a roboti buducnosti
-
El Bastardo
Light Star
podla mna su jeho predpovede dost konkretne...........sak napr : "...príde čas, keď sa začne nové tisícročie. Na domy siahajúce až k oblakom zaútočia ohnivé vtáky. Bude veľa mŕtvych a nezvestných. Svet sa zmení. Klamstvo bude pravdou. Už nič nebude také, ako pred tragédiou..."Frco napísal:Ano, co predpovedal nostradamus sa splnilo, ale to su tak vseobecne predpovede, ze sa daju stiahnut na vsetko.
(Nostradamus, 1551)
toto je dost trefne nie??
Nostrodama som čítal ešte pred útokom na WTC a nespomínam si, že by tam niečo také bolo (možno v nejakom vydaní jeho "predpovedí" až po samotnom útoku). Hľadal som tú knižku, ale zatiaľ sa mi ju nepodarilo nájsť.El Bastardo napísal:sak napr : "...príde čas, keď sa začne nové tisícročie. Na domy siahajúce až k oblakom zaútočia ohnivé vtáky. Bude veľa mŕtvych a nezvestných. Svet sa zmení. Klamstvo bude pravdou. Už nič nebude také, ako pred tragédiou..."
(Nostradamus, 1551)
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
presne tak.ved aku armadu moze mat iran a s tym maximalne milionom svet neohrozi.to skor maju araby smolu ze sa dostali do konfliktu s izraelomkali520 napísal:No ani by som nepovedal, od arabov nehrozi skoro ziadne nebezpecenstvo, s vinimkou teroristov ale ich odpalovanie urcite nesposobi vojnu. Viac by som si to myslel o statoch ako je Izrael a USA.
-
pinacolada
Guru wannabe
no zatial su roboty take drahe ze tak skoro si nebude moct ziadny stat dovolit armadu zlozenu iba z nichMek napísal:Zda sa, ze v 3. svetovej uz nebudu bojovat ludia, ale roboty budu bojovat pre ludi...
Nechcem zazit tu zdevastovanu planetu...
olddirtybastard:no ale tiez predpoveal kopu inych veci ktore sa nestali a preto sa o nich nehovoril.
-
El Bastardo
Light Star
podla mna sa bude volat AmerikaSovietovic napísal:tu sa viac kecá o 3sv. vojne ako o tých robotoch terminátoroch![]()
Ale ak začne 3sv. tak to vyvolá Rusko![]()
a ktym arabom... pani viete si predstavit co sa zacne diat ked im zacne dochadzat ropa a ine nerast. suroviny? cele staty nebudu mat dat co do ust a potom bude srandy kopec ked sa zacnu burit...
a k tym robotom, po financnej stranke, neviem neviem ci by si povedzme ze aj americania mohli dovolit postavit z nich armadu...
a druha vec je ze mi nepotrebujeme robotov aby nam znicili planetu, zatial sa nam to uspesne dari aj bez ich pomoci
-
pinacolada
Guru wannabe
ano presne ams pravdu,ale vselijake sarapaticky samohybne uz existuju.pozeral som o tom dokument,ale pouzivaju sa iba malo,lebo su velmi drahe a nikto nechce prist pri nejakej dedinskej prestrelke hovadinku za 5 milionov dolarov a tak ci tak na obsluhu takej veci treba jedneho kvalifikovaneho cloveka takze su roboty maximalne nevyhodneEl Bastardo napísal:tu nejde o cenu..............ale myslim si ze vytvorit inteligentny armadny stroj resp. robota este cvilku potrva....................ale vyvoj neni zadara mas pravdu
-
qwerty-xyz
heh,no a ty si myslis ze ked niekto urobi vrazedneho robota schopneho samostatne rozmyslat a zabijat ludi tak sa s tym amerika bude chvalit? nie,bude to schovane dakde pod zemou a bude sa pracovat na novych a lepsich modeloch a praskne to az pri nejakej nehode alebo pri vojne nejakej. Inac by sa okamzite ludia zacali burit a tie videjka co behaju po nete alebo na discovery su vsetko stare komercne hracky mimo ineho kto ma viac penazi na vyskum ako armada?pinacolada napísal:ano presne ams pravdu,ale vselijake sarapaticky samohybne uz existuju.pozeral som o tom dokument,ale pouzivaju sa iba malo,lebo su velmi drahe a nikto nechce prist pri nejakej dedinskej prestrelke hovadinku za 5 milionov dolarov a tak ci tak na obsluhu takej veci treba jedneho kvalifikovaneho cloveka takze su roboty maximalne nevyhodne
-
axxis
Addict
Jo, jo...nostradamove "predpovede" su podla mna kopa sraciek. Tie texty nemaju zmysel a daju sa napasovat na co len chces. Staci mala podobnost a uz sa vsetky predpovede plnia. My ass...bullshitOld Dirty Bastard napísal:tak tak.. už ideme poriadne OT.. ale pričinou budu araby.. ako predpovedal nostradamus "bude aj tretia svetova vojna a zlo v nej pride z vychodu"
Co sa AI tyka pochybujem, ze ju niekedy vyrobia
P.S. Dufam, ze ked uz niekedy budu robofizli tak do nich nebude robit software microsoft
-
axxis
Addict
Ano, ano. To je urcite riesenie. Ale ako si to predstavujes? Ked pred robotom povies slovo "Skap!" tak sa zlozi? Tak pani zlocinci budu po robofizloch bliakat skap a bude to. Akykolvek lahky sposob znicenia tychto robotov by sa dal zneuzit aj na ich nicenie s ucelom odstranenia ak by skutocne fungovali ako policajne zlozky.B3rET napísal:ak bude niekedy doba ked sa vyrobi umelo inteligentny robot ktory by mal za nas bojovat tak urcite niake mozgy vymyslia aj nieco na ich jednoduche zastavenie/znicenie
Ty nestihnes ani lehatko vybrat a uz bude vsetko zrovnane so zemou.El Bastardo napísal:podla mna je 3. svetova vojna este v nedohladnu.......a ak to prijde tak si nastrechu vynesem lehatko a budem sledovat jak litaju rakety
Jedna raketa tam druha tam. a hotovo , tu uz ani netreba vivijat zbrane sak tie rakety znicia vsetko dodna!
-
Šu-Do
Redeemer
jojo.. tretia svetova by uz nebola ako tie predosle.. v dnesnej dobre su ovela znicujucejsie zbrane ako volakedySeXy napísal:Ty nestihnes ani lehatko vybrat a uz bude vsetko zrovnane so zemou.
Jedna raketa tam druha tam. a hotovo , tu uz ani netreba vivijat zbrane sak tie rakety znicia vsetko dodna!
-
ledenaster
Medium Professional
jj Nostradamus to bol chlapikOld Dirty Bastard napísal:tak tak.. už ideme poriadne OT.. ale pričinou budu araby.. ako predpovedal nostradamus "bude aj tretia svetova vojna a zlo v nej pride z vychodu"
Podla mna to aj tak bude..... a Arabi prehraju......Hmmm..... a teraz ma napdlo ze spojencami by kludne mohli byt RUSI....ved ked Americanom rusili signal raketz ktora bola namierena na Irak
A to co predvadzaju Bush s Putinom je smiesne..... nenavidia sa
3.SVETOVA
Amerika + spojenci zo zapadneho sveta vratane SK vs Arabsky svet + spojenci vychodneho sveta vratane Ruska