Travian
-
RainbowSix
Light Professional
No takto, ked si spocitas 16x1250 (bez oaz produkcia s plus uctom) to cele das x4 (styri ronze suroviny) a x24 (24 hodin) tak ti vyjde nieco okolo 1,9M.t0m4s3 napísal:Samozrejme ze ide o speed
Cize az tak extra vela a ze to je nerealne, nieje uplne pravda. Len to ma zopar ludi na s1.cz, preto som sa na to pytal blizsie.
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ja som hral za rimanov ale myslim ze aj napriek tej vyhode su na tom asi najhorsie,maju drahe jednotky,a ich jednotky spotrebuvaju vela obilia,hlavne jazdecke,obchodnici unesu iba 500 surovin,a vycvik jednotiek je tiez aj dlhy...
Za to galovia maju velku kapacitu ukrytu,maju rychle a oproti rimanom celkom lacne jazdecke jednotky,a tiez silne,ich obchodnici unesu viac ako rimsky,maju pasti a ludia sa na galov boja utocit hlavne kvoli pastiam
Proste nieje to nahoda ze najlepsi hraci su galovia a germani
Za to galovia maju velku kapacitu ukrytu,maju rychle a oproti rimanom celkom lacne jazdecke jednotky,a tiez silne,ich obchodnici unesu viac ako rimsky,maju pasti a ludia sa na galov boja utocit hlavne kvoli pastiam
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pishta naco ti budu ukryty ked budes za hodinu tazit 4x jeho kapacity na desiatej urovni? Chces si postavit dedinu plnu ukrytov, aj to by bolo malo. Toto je vyhoda na prvych par dni. Obchodnici - ano urcita vyhoda to je. A pasti? To iste co ukryty. Chcem ta vidiet ako ti pomozu pasti ked ti prileti 5000jednotiek, ktore sa navzajom oslobodia lusknutim prstu. Galov som hral, Rimania sa mi pacia viac. Proste budovateliapishta napísal:No ja som hral za rimanov ale myslim ze aj napriek tej vyhode su na tom asi najhorsie,maju drahe jednotky,a ich jednotky spotrebuvaju vela obilia,hlavne jazdecke,obchodnici unesu iba 500 surovin,a vycvik jednotiek je tiez aj dlhy...
Za to galovia maju velku kapacitu ukrytu,maju rychle a oproti rimanom celkom lacne jazdecke jednotky,a tiez silne,ich obchodnici unesu viac ako rimsky,maju pasti a ludia sa na galov boja utocit hlavne kvoli pastiam![]()