Vista&XP-problem

Informácie o software, ankety...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Vista&XP-problem

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ahojte.Mam taky problem.Kupil som notebok a nainstaloval Vistu na oddiel C-fungovala.Potom som na oddiel E nainstaloval XP a pri starte mi ukazuje sice oba a XP sa da spustit ,ale ak chcem spustit Vistu tak mi pise,ze mam vlozit bootdvd na opravu.No a ak nespustim XP,ale opravim Vistu tak pri starte uz nemam na vyber a automaticky spusta Vistu.Neviete mi niekto poradit?Ak ano tak vopred vdaka :) .
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

dudo02
King
King

Tak som si nainstaloval Vistaboot a tam aj vidim oba OS a vidim ich aj pri starte-viem si zvolit ktory chcem spustit...Ale ak spustim XP vypise mi -
"Vlozte cd na opravu a restartnite pocitac"a dalej-"FILE:\WINDOWS\SYSTEM32\WINLOAD.exe - STATUS:0XC 000000f - INFO:the selected entry could by not loaded becuse the application is missing or corrupt" .Ak dam XP preinstalovat tak sice XP funguje,ale pri starte sa spusti automaticky a VISTU uz nevidim...A ak dam nasledovne opravit VISTU(bootdvd),pri starte vidi oba,ale sa pokazi XP a vypisuje vyssieuvedeny text :cry: :?:
//moze to byt tym,ze XP je ilegal?(na inom PC ide ok)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

dudo02 napísal:moze to byt tym,ze XP je ilegal?(na inom PC ide ok)
ee tym to urcite nieje
dudo02
King
King

Rozbeham Vistu na compe s velkostou RAM 448?By som skusil tie iste OS nainstalovat na PC...Mozno to bude notebokom-HDD :?:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

dudo02 napísal:Rozbeham Vistu na compe s velkostou RAM 448?By som skusil tie iste OS nainstalovat na PC...Mozno to bude notebokom-HDD :?:
hehe... jasnacka.. ale vsetko pojde cez SWAP :wink:
Napísať odpoveď