Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
El Bastardo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa El Bastardo »

neviete niekto ze ci sa nahodov v najblizsej dobe nechysta na slovensko Afu-Ra??
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

teraz som stiahol ten T.I. a v pohodicke album to je :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

El Bastardo, ja som ho tu videl pred 2 alebo 3 rokmi na Pohoda Festivale. Bol genialny, ale ze by prichadzal v najblizsej dobe na Slovensko sa na hip-hop.sk nepise.

Btw. stiahnite si full album od DJ Unk. Dobra muzicka, nenechajte sa odradit menom.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Afura tu mal turné začiatkom tohto roka takže si myslim že v tomto roku nás už nenavštívi..Naštastie som na jeho koncerte v Nitre bol.

2Para:diky za tip... A ked uz sme pri tych tipoch tak ti odporučam /aj vsetkym samozrejme/ :
Scratch Perverts - Fabriclive 22
Je to zoskupenie troch DJs ktorý vydavaju mixtejpy.. Najdes tam aj iné žánre ako DNB alebo skupina RadioHead samozrejme s produkciou scratch perverts.Oplati sa stiahnut :)

1. Come Get It - Scratch Perverts & Dynamite MC
2. Ha Ha - Ty
3. Born To Roll - Masta Ace Incorporated
4. I’ll Be Surprised - Skinnyman
5. Witness (Walworth Road Rocker’s Dub) - Roots Manuva
6. Guns Are Drawn - The Roots
7. Ug Beats - Mr. Scruff
8. Go In - Die & Skitz
9. Party Hard - The Perceptionists
10. This Way - Dilated Peoples (Featuring - Kanye West)
11. Hold On - Foreign Beggars
12. Fame and Money - The Booty Bouncers
13. Face Smacker - Scratch Perverts
14. Hip Hop - Dead Prez
15. Stand By - Scratch Perverts
16. G.D.M.F.S.O.B. (UNKLE Uncensored Mix) - DJ Shadow (Featuring - Roots Manuva)
17. Rocker - Alter Ego
18. Time Is My Everything (Scratch Perverts Vocal Mix) - Ian Brown
19. The National Anthem - Radiohead
20. Pack Of Wolves (Pendulum Remix) - Nightbreed
21. Get Ill - Ed Rush & Optical
22. Slippery Slope - Clipz
23. Gimme Da Gal - DJ Phantasy , Shodan & UK Apache
24. Another Planet - Pendulum
25. A Modern Way V.I.P.- Baron
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

El Bastardo napísal:jaky pozeri.........o com vypravas??.........rytmus je tvar slovenskej hip hopovej sceny. Ked sa pove Sk hip hop tak sa ti vybavy Rytmus. A vobec co ho urazas........de si ty a de je on. Co si dokazal. Sak mu ani po clenky nesahas. Sak co si zazil?? Maz za sebov zapal pluc a ukoncil si zakladku.Tot vse. Ked Rytmusa brali fyzli ty si si staval bunker za barakom. tak donho nepindaj. PEACE
Tvar slovenskej sceny ? možno pre teba...
Ked sa povie Sk hip hop mne sa vybavia mena ako cierna era, sp, ujo marky, enes a predovšetkým david zo senca.
de si ty a de je on. >> ako vidím, začína ti z neho je*ať
[Co si dokazal. Sak mu ani po clenky nesahas.] Mas pravdu, zatial som nemal možnosť nič dosiahnut, ale ak mám dosiahnut to co on, radsej sa zastrelim (videl si ten záznam z music-one ci ako sa tá hovadina volá ? dokonalý príklad ako ludom zacne z neho je*at).
El Bastardo
Light Star
Light Star

nErD. ' z napísal:Tvar slovenskej sceny ? možno pre teba...
Ked sa povie Sk hip hop mne sa vybavia mena ako cierna era, sp, ujo marky, enes a predovšetkým david zo senca.
de si ty a de je on. >> ako vidím, začína ti z neho je*ať
[Co si dokazal. Sak mu ani po clenky nesahas.] Mas pravdu, zatial som nemal možnosť nič dosiahnut, ale ak mám dosiahnut to co on, radsej sa zastrelim (videl si ten záznam z music-one ci ako sa tá hovadina volá ? dokonalý príklad ako ludom zacne z neho je*at).
Ja Rytmusa nejako strasne nemusim a jeho album som si vypocul mozno 2 krat.............ale za tym co som napisal si stojim bo neni som na tej istej urovni jak on a KF aby som ich sudil. Nepatrim k tym co seda za pc a pi*uju. KF toho dosiahli podla mna za ten kratky cas vela. Turne zo zivou kapelou, DVD, teraz sa caka na ich dalsi album...........povedz kto dalsi to dokazal za taky kratky cas?? Cierna era a dalsi to je underground. Tak oprava : RYTMUS (nech je aky je, nech sa nam to lubi alebo nie) JE tvar komercnej slovenskej hip-hopovej sceny.
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Hej, ale toto všetko spravili dobre len pre seba nie pre kulturu, oni sa na tych CD, DVD tour nabalili ale myslim, že kulturu skôr dokurvili [vid deti, predtym to nebolo, ale možno že to nieje ich chyba]. Nevravel by som, keby sa vypracovali aspon na normalnych textoch, ale vela dobrych skladieb na ich albumoch nenajdes.
El Bastardo
Light Star
Light Star

nErD. ' z napísal:Hej, ale toto všetko spravili dobre len pre seba nie pre kulturu, oni sa na tych CD, DVD tour nabalili ale myslim, že kulturu skôr dokurvili [vid deti, predtym to nebolo, ale možno že to nieje ich chyba]. Nevravel by som, keby sa vypracovali aspon na normalnych textoch, ale vela dobrych skladieb na ich albumoch nenajdes.
ale ludia su sprosty.............a decka te beza za vulgarizmami a jediny kto v texte za kazdym 3 slovom zahresi je prije*** Ego a Rytmus. Fanusikov KF nezaujimaju texty ktore hovora o naozajsnych problemoch, o zivote........chcu len kazdonenu davku vulgarizmov............................a preto je KF tak vysoko
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Este ak mate radi dancehall s reggae, tak si stiahnite najnovsi album od:

Collie Buddz - Collie Buddz

Pecka. :)
pingus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pingus »

El Bastardo napísal:Ja Rytmusa nejako strasne nemusim a jeho album som si vypocul mozno 2 krat.............ale za tym co som napisal si stojim bo neni som na tej istej urovni jak on a KF aby som ich sudil. Nepatrim k tym co seda za pc a pi*uju. KF toho dosiahli podla mna za ten kratky cas vela. Turne zo zivou kapelou, DVD, teraz sa caka na ich dalsi album...........povedz kto dalsi to dokazal za taky kratky cas?? Cierna era a dalsi to je underground. Tak oprava : RYTMUS (nech je aky je, nech sa nam to lubi alebo nie) JE tvar komercnej slovenskej hip-hopovej sceny.
Ako by som pocul rytmusa, niesom na jeho urovni, tak ho nemozem hodnotit. Takze ked niesom reziser, nemozem hodnotit filmy. Niesom pretekar F1, takze nemozem hodnotit auta. Zobud sa.
A vies kto dosiahol este viac, za este kratsi cas? eMeR. Takze tak.
A mam otazku. Nevie niekto nahodou, ci skupinka C2C ma nejaky album?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

heh asi tak co kf trvalo 10 rokov trvalo eMeR asi tak 3 roky.. tak preto rytmus ide dissovat lebo nekdo ma komplex ze nekdo je lepsi..
El Bastardo
Light Star
Light Star

pingus napísal:Ako by som pocul rytmusa, niesom na jeho urovni, tak ho nemozem hodnotit. Takze ked niesom reziser, nemozem hodnotit filmy. Niesom pretekar F1, takze nemozem hodnotit auta. Zobud sa.
A vies kto dosiahol este viac, za este kratsi cas? eMeR. Takze tak.
A mam otazku. Nevie niekto nahodou, ci skupinka C2C ma nejaky album?
to je pravda
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nova elita z Oravy:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

boha a tie rymy.. a predstavte si ze to davali na markize v musicone.. dievcatko sa trosku strapnilo..
diagnoza : rytmusoijada /typicke syndrom pre 14 rocne deti co pocuvaju rytmusa vo vysokych davkach../
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pre rytmusa to musi byt poriadna hamba ;)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

:smt043 :smt044 :hehe: to video ste mali dat do vtipov .. boze to i ja som väcsi raper nez ona :D
Najlepsie jak povedala ze hip-hop je viac ako rock metal :D .. ze trosku som sa preorientovala ... tak podla mna to je od metalu k hip-hopu riadna troska
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

slavo120 napísal::smt043 :smt044 :hehe: to video ste mali dat do vtipov .. boze to i ja som väcsi raper nez ona :D
Najlepsie jak povedala ze hip-hop je viac ako rock metal :D .. ze trosku som sa preorientovala ... tak podla mna to je od metalu k hip-hopu riadna troska
mna najviac dostalo to ze nevedela poriadne vypravat chcela mat griffy ako tupac a skoncila ako tupec ... "tu je daja z trstenej jau jau" ...ale aj ta jej mama mala dost nasrane v hlave co som pocul a videl ...ide to ruka v ruke ..

pocuvajte nebola to parodia fakt existuje taka husa? ...kapely sa idu zaje*at aby boli kusok v tv a tato pi*a dostala 5minut v hitparade ..kur*a
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

SRneC napísal:mna najviac dostalo to ze nevedela poriadne vypravat chcela mat griffy ako tupac a skoncila ako tupec ... "tu je daja z trstenej jau jau" ...ale aj ta jej mama mala dost nasrane v hlave co som pocul a videl ...ide to ruka v ruke ..

pocuvajte nebola to parodia fakt existuje taka husa? ...kapely sa idu zaje*at aby boli kusok v tv a tato pi*a dostala 5minut v hitparade ..kur*a
Smutne je, ze na slovensku nie je zdaleka jedina... :roll:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

slavo120 napísal::smt043 :smt044 :hehe: to video ste mali dat do vtipov .. boze to i ja som väcsi raper nez ona :D
vo vtipoch to uz je 2. krat :D

a toto je tiez dobre:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

čo ti šibééééééé ? .. to je ina hiphaphop truba ... ja sa budem snažiť byť Ľepšia ako on :-D :-D .. loool dievca ma inaaaaak nasrane ... ma peknu sestru, ale to jej nepomoze :-) ... kokos vidite tu mate to co som vravel ze hip hap hop vypatlava ... ved to dievca ma v tom veku este sedet doma na riti, cucat na vcielku maju a pocuvat mandarinku darinku ... nie sa tvarit ako najvacsia k...va v meste ... ale ide jej to dobre ... ten styl .. az na to ako rozprava :-D :-D ... loool no ina hlasova pozerina :-P ...

musim dopisat, lebo idem padnut pod stolik .. prave som si to pustil druhy raz :-D :-D :-D ...
Napísať odpoveď