VOIP zadarma?
VOIP zadarma?
dostal som sa k routeru ktory podporuje voip a chcel by som to niaku zdarma vyuzit..da sa to? aspon aby som mohol primat hovory alebo volat max. 1min...
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No lenze aby ti toto zariadenie fungovalo potrebuje nejaky(server) na ktory sa bude napajatA ten server bude dalej distribovat/smerovat data s touto požiadavkou a kedže internet ti poskytuje T-com a ten buhužial to neposkytuje zdarma ...a pochybujem ze najdes niekde na internete nejaky server(Ipcku servera) ktory to podporuje .A vobec nemam predstavu ako by sa to nastavilo v takom telefone VoIP .......Jedine zadarmo aby si to mohol mat by si musel mat doma server ....a asi aj ustrednu ... každa sranda niečo stoji bohužial ... Použivaj VoIP zadarmo ale programi ako Skypegulko200 napísal:provider (t-com) ma nejaky programi na voip lenze za ne treba platit a ja to chcem free....
no vsak prave ja potrebujem niaky server
v telefone to nastavim normalne...nastavim to v routrri kde aj su prislusne nastavenia na server voip a pod. a do routera pripojim klasicky telefon na pevnu...skype mi nepomoze lebo na naom musim mat stale zapnuty pc ale hento by islo stale lebo router nevypinam...