format disku

Informácie o software, ankety...
drdi21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

format disku

Príspevok od používateľa drdi21 »

pri instalaci windowsu som omylom odstranil jednu particiu kde som zalohovane veci.a teraz mi ju pyty naformatovat.pleae velmi prosim daju sa tieto subory este zachranit?particiu som ihned pridal. :new04: :new04: :new04: :new04: :new04: :new04: :new04: :new04: nazad pridal.
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

nedaju uz mas po nich aj mne sa to stalo uz ho mozes kludne naformatovat :lol:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Mohol by ti pomoct Partition Table Doctor, ale neskusal som, tak ti nepoviem ako na to a ci to dokaze.

Kód: Vybrať všetko

Pomôcka, alebo lepšie povedané posledná záchrana pre tých, ktorí majú pevný disk poškodený stratou Master Boot Record, tabuľky partícií alebo majú poškodený boot sector. Partition Table Doctor dokáže obnoviť poškodené FAT16/FAT32/NTFS/NTFS5/EXT2/EXT3/SWAP partície na IDE/ATA/SATA/SCSI pevných diskoch. Program vytvára pohotovostnú boot disketu so softvérom na obnovu partícií. Partition Table Doctor podporuje MS-DOS, Freedos, Windows 95/98/Me, Windows NT 4.0, Windows 2000,Windows XP and Windows 2003.
Je to vsak platený program, takze bud kupit alebo hladat :) Pokym si to vsak nenaformatoval, tak tie data su tam, no v partition table sa vymazal zaznam o tej particii, teda aspon si myslim, mozno ma niekto opravi.
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Toto sa aj mne stalo nechtiac som ju zmazal... je na to program GetDataBack for NTFS 3.03 ja som ho pouzil a zachranil som skoro vsetko co som potreboval :) takze to bolo v pohode odporucam vyskusat ... ale ak si dal "Hard Format" nie Quick format tak to uz nezachranis :roll:
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

pomozemy ak spojim titeo dve particie?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Teraz to mas ako? Mas nahodený win, to je jedna particia a dalsia cast disk je nenaformatovaná, to je ta odstránená particia. Takto to mas? Nenaformatovanu cast disku ti nikdy bez fomatu nepripoji, t.j. tie data takymto sposobom nedostanes spat. Je problem pouzit bud ten program, co som ti sem postol a mozno ti to pekne obnovi a budes to mat spat a ked nie tak pouzit program, ktorý ti tu postol Lukkas?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ako pozeram mas v tom absolutny chaos takze ti odporucim zabudni na to a zhanaj si data znova vidim ze o foramtovani nemas ani paru takze to radsej nechaj tak vazne nic v zlom :?
D4rTh
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4rTh »

jop,,tak nejak
Napísať odpoveď