Z tvojej strany by som povedal to bolo relativne v poriadku aj ked si tak skoro nemusel na pilu pritlacit, ale co uz, aspon vies, s cim mas docinenia.
Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ
Netreba byť hneď pesimista, veď si nič neposral. To, že meškala sa stane každému a pri žene to platí stonásobne. Odporúčal by som stretávať sa skôr, aby si mal viac času na podobné kúsky ako je škrabkanie po chrbte. K tomu pohladkaniu len toľko, možno sa bála, že jej chceš rozopnúť podprsenku. U mňa tiež baby odskakujú lebo už vedia, čo chcem spraviť. Každopádne si s tým hlavu nelám, je to ako keď krotíš koňa, zo začiatku ti tiež nedovolí ho hladkať, ale časom sa to zlepší.
Skúšal si ju chytiť za ruku?
Skúšal si ju chytiť za ruku?
-
midnight_man
Guru
all
Mno nedami aby som sa k tomuto nevyjadril... Jezisi maria
(s tym filmom mate chlapi normalne dobry napad) a k tebe baby: pocuj ma poprve ma to 12 co chces od nej?
necakaj zazraky..podruhe no ...neviem ci si to bude ony vycitat...ale urcite este predtym nic take nezazila lol tak radsej uteka....fakt je mlada s tymto nema "skusenosti" cize viac zatial necakaj...a mas problem na krku..jej rodicov..ako sa na to kukam..tak sa kukam..moja rada znie..Najdi si inu holku ako ciel
s tymto budu len problemi...a nevyzera to ruzovo...sak tam mate urcite vela peknych holek 
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Pozri. Že uskočila neznamená, že je všetkým dňom koniec
. 12ky reagujú dosť blbo na dotyk, to sme Ti zabudli napísať. Ak by si to spravil jedenkrát, bolo by to super, ale zrejme si sa troška nechal uniesť a ona to akosi nazvládla - nebolo jej to príjemné. Ale celkovo to bolo snáď pozitívne - kecali ste a tak. To že jej fotrovci, bla bla bla je úplne nepodstatné, to Ťa trápiť nemusí.
Čiže IMHO pokračuj (aj keď je to s 12kou
) nedokašlal si to úplne. Alebo urob to, čo Ti radí celé hojko.com - prestaň ju riešiť a užívaj si prázdniny. Na toto máš dosť času na strednej 
Čiže IMHO pokračuj (aj keď je to s 12kou
nuz takto ti poviem...12tka pivo je lepsia ako 12tka baba
...
kazdopadne nemyslim, ze by si nieco pokazil....je mlada a mozno prvy krat sa jej niekto dotykal trochu viac a trochu inak ako doteraz...je normalne, ze jej to prislo divne
...jej rodicia...no co ja viem...kasli na nich...dohodnite sa poobede a moze ti byt jedno ze ma byt o pol 9 doma...
Ale jedno mi vysvetli...preco nebalis nejake starsie, ked uz silou mocou chces mat babu...ved pises, ze vyzeras starsie, tak v tom nevidim problem...
Skus sa zamysliet..lebo s 12tkou budes mat vzdy viac problemov ako by si chcel mat
kazdopadne nemyslim, ze by si nieco pokazil....je mlada a mozno prvy krat sa jej niekto dotykal trochu viac a trochu inak ako doteraz...je normalne, ze jej to prislo divne
Ale jedno mi vysvetli...preco nebalis nejake starsie, ked uz silou mocou chces mat babu...ved pises, ze vyzeras starsie, tak v tom nevidim problem...
Skus sa zamysliet..lebo s 12tkou budes mat vzdy viac problemov ako by si chcel mat
-
Shark NX
Addict
BabyShaq ... moj ty boze ... 12 ROKOV TO MAAA
Je medzi vami 3 roky rozdiel mozno sa zlakla ze ju chces niekam zatiahnut
Ale nie ... Co ti poviem ... konal si primerane ... akurat tu tuzbu po kontakte a ten kontakt si si mohol odpustit ... Nic to neprilepsi ... Este to moze byt aj zle pochopene ...
A jeden navrh k vyzsiej moci ... jediny sposob ako Babyho osamostatnit je BAN
Lebo tu bude pri kazdom stretnuti pisat co posral co spravil dobre atd ...
Je medzi vami 3 roky rozdiel mozno sa zlakla ze ju chces niekam zatiahnut
Ale nie ... Co ti poviem ... konal si primerane ... akurat tu tuzbu po kontakte a ten kontakt si si mohol odpustit ... Nic to neprilepsi ... Este to moze byt aj zle pochopene ...
A jeden navrh k vyzsiej moci ... jediny sposob ako Babyho osamostatnit je BAN
-
erytrocyt
VIP
Dobre páni. Vy ste starší, ale skúste sa vžiť do situácie, alebo preniesť sa do jeho veku, aký ste boli vy, keď ste sa zaľúbili...
Nezáleží na tom koľko má rokov, záleží na tom, že tento človek, mimochodom slušný užívateľ fóra, preto mu tieto témy tolerujem, sa zaľúbil, nevie sa pohnúť, preto sa obrátil na nás, starších. Láska kvitne v každom veku, dievčina má 12 rokov, no a čo, je jasné, že toto pre ňu nebude láska na celý život, ale všetci sme niekedy a nejako začínali.
Možno mu nikto z nás nepomôže priamo, ale je tu niečo, čomu vravím podpora. A to mu môže dosť pomôcť.
Skúste prestať narážať na ich vek, dobre?
A teraz ty polepetko: Neurobil si nič zlé. Uskočila bokom? Normálne. Šiel si na jej vkus asi dosť rýchlo. Ty musíš vycítiť, že prišla správna chvíľa dať jej ruku okolo ramien. Ona ti to dá najavo, si chlapec, a náš šiesty zmysel ti to musí napovedať. Len ho musíš vedieť počúvať, ako na to, časom prídeš sám
Nevadí, stáva sa. Nič ti ale nebráni znova jej napísať, znova sa skúsiť stretnúť.
A jej kamarátky, či kto to bol... Môžeš sa nad nimi len zhovievavo pousmiať
Nezáleží na tom koľko má rokov, záleží na tom, že tento človek, mimochodom slušný užívateľ fóra, preto mu tieto témy tolerujem, sa zaľúbil, nevie sa pohnúť, preto sa obrátil na nás, starších. Láska kvitne v každom veku, dievčina má 12 rokov, no a čo, je jasné, že toto pre ňu nebude láska na celý život, ale všetci sme niekedy a nejako začínali.
Možno mu nikto z nás nepomôže priamo, ale je tu niečo, čomu vravím podpora. A to mu môže dosť pomôcť.
A teraz ty polepetko: Neurobil si nič zlé. Uskočila bokom? Normálne. Šiel si na jej vkus asi dosť rýchlo. Ty musíš vycítiť, že prišla správna chvíľa dať jej ruku okolo ramien. Ona ti to dá najavo, si chlapec, a náš šiesty zmysel ti to musí napovedať. Len ho musíš vedieť počúvať, ako na to, časom prídeš sám
Nevadí, stáva sa. Nič ti ale nebráni znova jej napísať, znova sa skúsiť stretnúť.
A jej kamarátky, či kto to bol... Môžeš sa nad nimi len zhovievavo pousmiať
Teoreticky si predstav, že sa my dvaja osobne poznáme. Si v situácii BabySHAQa, zaľúbil si sa ako pes, a ja ti odporúčim to čo ty tomu chlapcovi. Povedz, ale úprimne, poslúchol by si ma? Nie...ikeacik napísal:no suhlasim s tym nazorom nadomnou a mal by si sa poobhliadnut hlavne po babe,ktora by ta mala tak rada ako ty ju,taketo mlade baby ti akurat budu uberat nadej a znizovat sebavedomiemoj nazor
Kľudne nech píše. To môže každý z vás. Na to tu toto fórum je. Nemám absolútne žiadny dôvod dať mu BAN.Shark NX napísal: A jeden navrh k vyzsiej moci ... jediny sposob ako Babyho osamostatnit je BAN![]()
V podstate mas pravdu v tom co pises...ale s tym, ze narazame na vek, tak celkom nesuhlasim...my skor narazame na problemy vyplyvajuce z toho veku...myslim, ze nikomu by nevadilo keby baba mala aj 10 a on 12 a obaja by sa spravali dost vyspelo, aby sa tu neriesili take veci ze meska...(co mimochodom na babach do krvi stve aj mna
)
Navyse myslim, ze kazdy mu tu drzi palce nech sa mu to konecne podari...ale bojim sa, aby sa to nezvrhlo do stadia, ked sa tu bude pytat na farbu ponoziek, ktora sa mu hodi k modremu tricku
...ako vobec mi nevadi pisat mu, ci daco posral alebo nie...ale nech toho zas neni moc...
Aby som teda nezovseobecnoval...tak myslim, ze konktetne toto dievca este nieje pripravene na vztah aky od neho BabySHAQ ocakava...sudim podla jej reakcii...Je mozne, ze casom sa mu ovori trosku viac, ked sa lepsie spoznaju a tak...tazko povedat...ale na to, aby sa tu nezblaznil by sa musel naucit brat tie jej vykyvy trozku menej osobne...podla mna totiz dievca zaziva nieco uplne nove a nieje zvyknuta na taketo situacie...tak take ze "odskoci"...nech odskoci...nabuduce uz mozno ostane...
BabySHAQ a ty necakaj a pozvi ju zase kamsi
Navyse myslim, ze kazdy mu tu drzi palce nech sa mu to konecne podari...ale bojim sa, aby sa to nezvrhlo do stadia, ked sa tu bude pytat na farbu ponoziek, ktora sa mu hodi k modremu tricku
Aby som teda nezovseobecnoval...tak myslim, ze konktetne toto dievca este nieje pripravene na vztah aky od neho BabySHAQ ocakava...sudim podla jej reakcii...Je mozne, ze casom sa mu ovori trosku viac, ked sa lepsie spoznaju a tak...tazko povedat...ale na to, aby sa tu nezblaznil by sa musel naucit brat tie jej vykyvy trozku menej osobne...podla mna totiz dievca zaziva nieco uplne nove a nieje zvyknuta na taketo situacie...tak take ze "odskoci"...nech odskoci...nabuduce uz mozno ostane...
BabySHAQ a ty necakaj a pozvi ju zase kamsi
hej presne takmidnight_man napísal:Jezisi maria(s tym filmom mate chlapi normalne dobry napad)
tak k teme : noo ako uz vsetci napisali blbo sa citit nemusis ved si nic zle neurobil podla mna to dopadlo celkom fajn noo a co chces cakat od 12 rocnej napisal to tu uz kazdy tak sa pridam : NORMALNY VZTAH Z TOHO BUDE ASI LEN TAZKO ... ved ju nechaj zit ma len 12 aaa ty skus hladat inde a aspon o take dva tri rocky starsie
//edit toto som si vsimol az ked som napisal spravu
tak si nam tu vsetkym teda dalerytrocyt napísal:Dobre páni. Vy ste starší, ale skúste sa vžiť do situácie, alebo preniesť sa do jeho veku, aký ste boli vy, keď ste sa zaľúbili...
-
Soviet
Darca
No dnešná mládež začína skôr dospievať tak možno aj preto si chce babyshaq lámať hlavut0m4s3 napísal:erytrocyt > mas pravdu, ale naco si v 15tich rokoch lamat hlavu nad tym, ze na nejaka nechce?
A ked sa to tak vezme tak je lepsie aby si teraz lamal hlavu skusal to pri nich (ci uz maju 12alebo viac ) a potom v starsom veku mu to uz slo lepsie ... jedine co nechapem je ako sa moze tolko natrapit kvoli 12rocnej babe ... ale chalan ma rad asi mladsie (dufam ze to nevyznelo prilis uchylne
) ... ja som presny opak vzdy ked sa mi baba paci tak je minimalne tak stara ako ja a väcsinou ma o niejaky rok dva i viac ... si trufam
a i tak zväcsa neuspech ... ale ta co uz skusat treba noo a srdcu neprikaze nik mne sa pacia strasie jemu mladsie a trapime sa vzdy vsetci rovnako 
Bo vtedy ani za boha ta netrápi nič iné. Aspoň ja som bol do 14 veľmi kľúdny a nič som neriešil. Akosi prišlo 17 a ja by som aj chcel dačo riešiť ale nieje čo. (možno je tá 15-tka na to aby si sa vybil v tých debilinách a mal jasno, neviem namiesto naháňania báb som vtedy sedel pri hojku a ujebával sa v sekcii vtipy a do školy som hodil spať na nemčinu, takže som si nevšimol nejak nevšímal tie nádherné spolužiačkyt0m4s3 napísal:erytrocyt > mas pravdu, ale naco si v 15tich rokoch lamat hlavu nad tym, ze na nejaka nechce?
Je koniec !!! Prebral som sa !!! Aj ja mam svoju hrdost !!!
Mile slecinky ( ona a dievca z kostola dnes prisli za icq ) tak som sa pytal jak sa maju a tak . A dievca from da kostol zacala vyrivat ze boli na kupku s chalanmi a ta baba ma frajera !!!
Tak ja som sa jej spytal ze ci je to pravda a ona ze hej . Hned som aj zistil kto to je . Taky maly hadam 40 kilovy smrad 13 rocny , ,, strasny bikerisko ,,
proste na smiech .
Tak mne to bolo jedno a dost som sa do nich pustil na icq , lebo oni si doteraz mysleli ze ake vedie davat odfajky , ale ja som im to troska ukazal
.
A tomu dievcatu som este aj napisal ze no tak ty asi nepojdes som mnou do mesta zajtra ked mas toho strasneho cava . ona ze nie idem s nim .
A ja ze vsak chod , ale nech si nezabudne zavazat ruzove snurky .
Akoze nic by nebolo natom ze frajera , ale doslova si vychutnali jak mi to hovorili . TOTO NIE !!! Vy mne obe nesiahate ani po clenky , sa uz nebudem zhovadovat , mam svoju cest , som chlap . Hrajte sa tam na schovavacky deti !!!
AMEN !!!!
Mile slecinky ( ona a dievca z kostola dnes prisli za icq ) tak som sa pytal jak sa maju a tak . A dievca from da kostol zacala vyrivat ze boli na kupku s chalanmi a ta baba ma frajera !!!
Tak ja som sa jej spytal ze ci je to pravda a ona ze hej . Hned som aj zistil kto to je . Taky maly hadam 40 kilovy smrad 13 rocny , ,, strasny bikerisko ,,
Tak mne to bolo jedno a dost som sa do nich pustil na icq , lebo oni si doteraz mysleli ze ake vedie davat odfajky , ale ja som im to troska ukazal
A tomu dievcatu som este aj napisal ze no tak ty asi nepojdes som mnou do mesta zajtra ked mas toho strasneho cava . ona ze nie idem s nim .
A ja ze vsak chod , ale nech si nezabudne zavazat ruzove snurky .
Akoze nic by nebolo natom ze frajera , ale doslova si vychutnali jak mi to hovorili . TOTO NIE !!! Vy mne obe nesiahate ani po clenky , sa uz nebudem zhovadovat , mam svoju cest , som chlap . Hrajte sa tam na schovavacky deti !!!
AMEN !!!!