fantomazzz napísal:mam ORANGE ale EUROTEL je lepsi..cize odporucal by som EUROTEL ale to tiez ziadna slava nie je..cakam na noveho tretieho operatora :p
Tak sa obávam že tretí operá tor pre mobilné sieťe nebude avšak sa počíta s tím že Slovak Telecom odkúpilo Eurotel na 100% z bívalích 51% a tak sa pravdepodobne rozlúčime s názvom Eurotel a privítame jeho nové meno T-Mobile.
kyle napísal:
Tak sa obávam že tretí operá tor pre mobilné sieťe nebude avšak sa počíta s tím že Slovak Telecom odkúpilo Eurotel na 100% z bívalích 51% a tak sa pravdepodobne rozlúčime s názvom Eurotel a privítame jeho nové meno T-Mobile.
keby si nepovedal tak nevieme
Inac ja mam EuroTel a je to podla mna velmi dobre aspon ked som sa rozhodoval OR u mna uplne prepadol pausalom Jednotkar. a teraz sledujem ze ET je pre mna najlepsi.
kyle napísal:
A to vsetko sa zacne od 1.5.2005! Mam informaciu z centrali Eurotunelu (Polus City Center), ze teraz sa tam nic take nedeje akoby sa nechystali ani zmenit meno
ťažko predpovedať, osobne čakám prísun väčšieho množstva telefónov pre náročnejšieho zákazníka (nie Nokie!!!) a samozrejme mierny pokles cien v paušáloch Relax 100...
Tak to som zvedavý ale podla mňa pôjde na to takticky najprv pôju ceny dolú nahrnú sa zákaznici a potom po čase pôjdu pomali ale iste hore...
Ale dúfam že sa mílim..
kyle napísal:Tak to som zvedavý ale podla mňa pôjde na to takticky najprv pôju ceny dolú nahrnú sa zákaznici a potom po čase pôjdu pomali ale iste hore...
Ale dúfam že sa mílim..
ak si zoberú príklad z pomaranča tak hej, ten to tak s radosťou robí odjakživa.....ešte aj ten starý Globtel to robil..
najlepsi bol este Globtel, ked existoval a nech odpociva v pokoji. orange je tiez dobry ale niekedy ma vedia pekne nahnevat, ze by som radsej presiel do eurotelu.
zabudnite na to...UMTS na slovensko nedojde dovtedy, pokiaľ nebude trh túto službu chcieť... a to že ho chce pár desiatok ľudí, nič neznamená...operátor potrebuje návratnosť investície.... myslíte si, že by obaja súčasný operátori nestavali sieť, keby trh očakával spustenie UMTS? Určite by makali, trh takúto službu na slovensku nepotrebuje a preto sa nič nedeje...uvvidéme, ako to bude v čase, keď im bude končiť licencia na vybudovanie siete 3G
cena obrovská, a cena telefónov bude ešte väčšia.....nie pre bežného našinca, tomu ver...130 EUR za telefón je dostatočne na to, aby to slováci odmietli