nastavenie internetu po reinstalaci windowsu
nastavenie internetu po reinstalaci windowsu
Cafte
Mam problem lebo po reinstalaci windowsu mi nefunguje pripojenie do internetu.
Nevjem kde to nastavit?Skusal som aj instalaciu,network conecions,...
A nejde mi ani vytvorit novu siet.V sietach mam stale iba siet hamachi
Mam problem lebo po reinstalaci windowsu mi nefunguje pripojenie do internetu.
Nevjem kde to nastavit?Skusal som aj instalaciu,network conecions,...
A nejde mi ani vytvorit novu siet.V sietach mam stale iba siet hamachi
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
problem je ze ked chcem nainstalovat router tak ho pc nevje najstandrejpnacek napísal:ovladaci panel->sietove pripojenia->kliknes na sietovku->vlastnosti->internet protokol TCP/IP->vlastnosti a tam to je
musis tam prepisat parametre co si dostal od providera
a v network conections mam akurat siet hamachi ktora je offline a nejde mi vytvorit nove pripojenie
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
No mas skontrolovat, ci je vsetko dobre zapojene. Aky je to router? USB? kur*a, ako ti mam pomoct, ked poriadne neviem, co mas doma, co je to za zariadenie. Nevies sa vyjadrovat.
Vyber von z elektriny, odpoj od PC. Vypni PC, zapoj do USB alebo kam, potom do elektriny, zapni PC. Ked ti nenajde automaticky, tak chod od Device Manager v My Computer a tam daj search Plug & Play devices.
Vyber von z elektriny, odpoj od PC. Vypni PC, zapoj do USB alebo kam, potom do elektriny, zapni PC. Ked ti nenajde automaticky, tak chod od Device Manager v My Computer a tam daj search Plug & Play devices.
Len aby nebolo v manualy nieco v tom zmysle, aby sa zariadenie pripojilo az ked ta pocas samotnej instalacie vyzve na pripojenie k pc. Lebo v tom pripade to inak nerozchodis. Takze sa poriadne pozri do manualu. Takto je to pri niektorych typoch tlaciarni a kamier a nevidim dovod preco by to tak nemohlo byt aj pri tebe v pripade, ze je to usb positive.