Sutaze

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

gwixt napísal:si sa zblaznil?? :lol: nechcel by som vidiet svoju schranku potom ....
idealne by bolo keby to robil clovek ktory by v tej sekcii/teme mohol aj rovno modovat/adminovat .. ze by si to tam sam strazil
si si istý , že je tu taká návštevnosť ?
inak neviem ako si predstavuješ moderovanie témy v ktorej ide o to, že sa tam vlastne ani nesmie nič napísať , pokiaľ ma chápeš
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

gwixt napísal:ale zase napr take inteligentne (v ramci normy vekoveho priemeru fora :D ) sutaze mozu byt fajn ....
napr ja som raz davno na jednom fore robil taku sutaz ze som zverejnil kusok z nejakej pesnicky (1-2 sec) a ulohou bolo zistit/hadat co to je za pesnicka ...
uz sa mozes angazovat v tejto teme :) (ja viem, ze vacsina ludi do Hladam ani nechodi)...
K tomu kvizu - nie je to zly napad... ale chodim na jedno forum, kde je sekcia Hlavolamy a tie tam dava moderator a useri maju moznost posielat riesenia. Konkretna odmena sice nie je ziadna, ale tu by to mohli byt uz spominane karmabody, podaktori by sa isli roztrhat :)
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa petogeforce »

hej chalani vy ma nechapete vy tu rozoberate vzdy jednu sutaz, ja som ma lna mysli celkom upne nieco ine, vytvorit sekciu SUTAZE a do tej sa budu davat akekolvek sutaze, kto co vymysli napr kdo bude mat najviac prispevkov za tyzden ziska cenu ako ste uz spominali alebo tak chapete? tu ide o to spravit sekciu a sutaze sa mozu organizovat :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

petogeforce: Ten kto bude mat najviac prispevkov za tyzden moze dostat tyzden basu alebo ban. Toto je diskusne forum a nejde o kvantitu prispevku, ale o ich kvalitu, vecnu hodnotu a prinos pre komunitu. Taketo sutaze sa mozu robit na warez forach alebo inak zameranych forach, nie na diskusnych. Nie je umenim do kazdej temy napisat nazor jednou vetou, no vzikne tu z toho len bordel, spam a nic ine!!!
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa petogeforce »

tak ja ti teraz dačo poviem, na lamkach som napisal preco tam niesu sutaze a ony mi vsetci napisali ze ci som blby ze mam ist sutazit na hojko.com tak teraz nechapem :?
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

petogeforce napísal:tak ja ti teraz dačo poviem, na lamkach som napisal preco tam niesu sutaze a ony mi vsetci napisali ze ci som blby ze mam ist sutazit na hojko.com tak teraz nechapem :?
Na lamkach je IBA warez, ziadna diskusia okolo neho...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ked tak tolko chces sutazit, chod si podat sportku, alebo si kup zreb.
Myslim, ze hojko to ti jasne vysvetlil. Tak o com este vlastne?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

niektore sutaze by mohli byt zaujimave, ale uz teraz si viem predstavit ako by sa to zvrhlo na spam.
a to co hovoria na lamkach neber vazne... staci ak si to vysvetlis nejak takto => bla bla, blablablabla bla...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Mne sa pozdáva aj ten Mekov nápad s hlavolammi. Je tu už téma hádanky, pamätám, že kedysi sa to tam hemžilo hádankami a hádajúcimi, spamu tam bolo životne minimum a, myslím, dobre sme sa pobavili.
-Vravim, keby sa tu konal kvíz alebo nejaká hádanková/hlavolamova súťaž 2-3 krát do týždna, tak by sa to dalo ustrážiť.
-Predpokladám, že keď moderátori počujú "by sa dalo ustrážiť" im naskakuje husia koža z premazávania a neustáleho upozorňovania.
-Pre danú tému by mohlo platiť, že kto by postol spam (teda neodpovedal by na kvizovu otazku, hlavolam -> proste spamoval, dostal by "basu" na povedzme hodinku, dve. (v sekcii vtipy sa tiež píšu len vtipy, na iné tam nikto nie je zvedavý a funguje to). Toto by hádam userov odradilo písať blbosti a moderátori by nemuseli červeným písať, že premazali OT.
-Čo vy na to?
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

A co nejaka graficka sutaz?
Na zaciatku by sa dala nejaka tema a uzavierka by bola napr. v piatok 23:59 a potom by s sptravilo hlasovanie napr. do nedele 23:59 a potom by sa vyhodnotilo.
A ked mi k tomu chcete powedat ze Uplink by to bezkonkurencne vyhral tak myslim ze ma aj ine veci na robote jak robit grafiku do pre neho podla mna bezvyznamnej sutaze.

skuste o tom pouvazovat
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ako urobit kviz a zabranit spamu? No predsa urobit ten kviz na IRC-ecku. :wink:
Ved si zoberte napr. #zabava . Pomali stale tam bezi nejaky. Bola by to sranda a forum by sa zaobislu bez spamu. Porozmyslajte nad tym.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

K tomu kvizu -> existuje na to MOD na phpBB, relativne schopny, ale ide o to, ci by sa vyuzival a ci by bolo vedenie ochotne podstupit mozne nasledky.

K spamu -> neverim, ze by sa nenasiel jeden, ci viac uzivatelov, ktori by nezalozili temu o tom, ake mali najvyssie percenta v tom a tom kvize a chceli by aj od ostatnych, aby to ukazali. Ten MOD ma vlastne statistiky, takze by sa do pravidiel dalo, ze zakladanie tem o tom, ze kto dalej docika v ktorom kvize by bolo zakazane, pretoze by si to kazdy mohol pozriet v statistikach.

Takze ide o to, ci tu bude niekto schopny, kto vymysli nejake schopne kvizi a tak. Navyse je to dalsia praca pre moderatorov, ale ak sa vytvaranie kvizu povoli len kvizovym moderatorom, co sa da nastavit, tak moderatori budu kvizi len vytvarat na zaklade nejakeho podkladu. Daju sa tam spravit tri typy kvizov (True/False, Multiple Choice, Input answer), ale darmo budem nieco hovorit, nech si to hojko najprv otestuje ak tak este neurobil a povie svoje stanovisko.

S oceneniami za kviz... Je tam kompatibilita s Cash modom, ale kedze ten tu nikdy nebude, tak si sposob oceneni budete musiet vymysliet sami.

Dufam, ze som niecim do diskusie prispel :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Neprispel.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

r4wMUnt34q: Ten mod je chybny, uz som ho asi pred rokom testoval a bol zly.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

fizz napísal:preco niekto chodi na diskusne forum, ked chce sutazit? Sutazi je na internete nechutne vela tak naco by mali byt aj tu?
fizz, mas pravdu, ved ten petogeforce ma 15 prispevkov a ako som to cele cital, tak vsetky boli asi iba v tejto teme...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

dajte petogeforce rank vyherca, alebo nieco podobne a povedzte mu ze to vyhral a bude spokojny a mozeme to tu zavriet :-D
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

cena moze byt...........karma na maximum :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

dexter7007 napísal:cena moze byt...........karma na maximum :lol:
To by bola cena rovnajúca sa hovnu. Lebo karma vyhraná v súťaži ani neni karma.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Digital napísal:To by bola cena rovnajúca sa hovnu. Lebo karma vyhraná v súťaži ani neni karma.
presne tak... som rad ze tu je este par ludi ktori chapu co a na co ta karma vobec je :-)
a tak ti ju zvysim :-P
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

dexter7007 napísal:cena moze byt...........karma na maximum :lol:
tebe by ani to nepomohlo :D
Zamknuté