Paci sa mi jedna caja

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Flinstone, choď do toho. Pozri, možno máš u nej šancu, ale pokiaľ to nevyskúšaš, tak nevieš. Je leto, máte kopec času, takže sa môžte stretnúť kedykoľvek. Vezmi ju na kofolu, do mesta, na bike.... Za vyskúšanie nič nedáš. Držím palce. :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

Príspevok od používateľa Te-wei »

J.O.S.E napísal:Flinstone:
Tak ako to tu tuším niekto písal mal by si ju niekde pozvať a tam sa jej opýtať či máš u nej šancu
Lepšie je skúsiť ako si to potom dlhe týždne, mesiace vyčítať - ako sa hovorí - Za opýtanie nič nedáš a keby náhodou to nevyšlo bude ťa tešiť myšlienka, že si urobil maximum a nakoniec na svete je veľa pekných dievčat len sa zahľadieť do tej pravej.

Reli.c: risk je zisk

PS: prílišna istota sa niekedy ukáže ako omyl.
a správne načasovanie je tiež dôležité. Vyblafnúť hneď na babu s tým či mám u nej šancu tiež nie je zrovná správne riešenie, povedal by som,že je to pekná blbosť a blbáotázka a druhá vec. opýtať sa baby či mám u nej šancu neznamená, že si urobil maximum preto aby si ju získal. Asi tak.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

mam take kamaratky ze koniec, nedal by som za ne ruku do ohna ale zalud do ohna... a tak by som chcell nieco s nimi mat.... su to dvojick, jedna ma chlapa... a co? nechcem nic, len pusu na licko ked sme opiti, to mi staci, kamaratstvo ako pi*a, mnam, nedam za nic,,,
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

krupica_dnb napísal:mam take kamaratky ze koniec, nedal by som za ne ruku do ohna ale zalud do ohna... a tak by som chcell nieco s nimi mat.... su to dvojick, jedna ma chlapa... a co? nechcem nic, len pusu na licko ked sme opiti, to mi staci, kamaratstvo ako pi*a, mnam, nedam za nic,,,
nezoznámiš ma s nimi? :P
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja by som ti dal dve rady...
1)nevrav jej nič kým si nebudeš istý že aj ona niečo ce.... ono je veľmi ľahké zabdať na dievčati no len treba trocha praxe....

2) chod do toho .... nemáš čo stratiť.. len získať... ak bude cieť len byť kamarátka tak nou ostane aj napriek tomu,,, ak ni tak za to nestojí..

ale ja som vždy niečo takéto riskol nikdy som nečakal.. aspon som vedel na čom som a nemusel som si doma hlavu plieskať o stenu .. že čo by bolo keby....?
Napísať odpoveď