omg kto teraz hovori o hip hope ? nemas co trepnut uz ti dosla slovna zasoba tak sa ides hip hop obhanat.. mojko troska trapnucke nemyslis ? hip hopery si aspon nerezu zily , neplacu a co ja vim co nenosia homosexualne svetriky.. no teda ako ktory..mirak2 napísal:ako keby hiphaphop bol ina pozerina
EMO-emocionalne slabi ludia
dobre.. ale tu sa rozobera emo.. nie hip hop ja tak isto neje*e do hip hop temy emo a nebudem sa s tym obhanat.. proste ked uz nevies co dat tak das uplnu blbost..to je proste iba o tom jednom o mode.. co leti a co ne.. a ono sa to deli na dve skupiny ako emo aj hip hop na : pozerov a skutocnych.. proste vzdy to tak bude..
Naco sa tu vsetko skatulkuje ... ten je emo , ten je puncker ,, ten zas hip-hop ... hip-hop je hento emo zas tamto bla bla ... ja pocuvam System of a Down som za to metalista ?? nemyslim si pretoze pocuvam aj LP som rocker ?? tiez nie rad si vypocujem aj H16 som raper ?? ani z daleka ... tamta sa oblieka ako EMO musi si hned rezat zili ?? no neviem podla mna nie a niekomu sa proste len ten styl paci ... kazdi mame niejake vzory ci nieco co sa nam paci kazdi mame vlastny styl kazedemu sa paci nieco ine ale to neznamena ze som zato v niecom horsi ci lepsi ako ostatny ... zato ze niekto frci na EMO nemusi byt hned chory nemusi si rezat zili nemusi sa tvarit ze mu cely svet ublizil zato ze niekto ide na hip-hope a ma siroke gate neznamena to ze sa na nieco hra mozno sa mu to len paci mozno sa v tom co ma na sebe citi dobre ?? .... tak preco hovorime vzdy ze ten je taky a ten zas onaky ......... jasne ze uz ked som nahnevany na cely svet rezem si zili tak to uz je chore
ale nie vsetci EMO su taki niekomu sa len paci ta hudba alebo ten styl oblecenia
ja si myslim ze ten styl oblecenia pristane iba babam ... niektore su hrozne sexiDigital napísal:Treba mat brutalnu odvahu výst takto na ulicu. Mám rád ružovú ale keby som sa mal hentak oblect , namalovat tak radsej by som sa stal nejakym zoofilom alebo pedofilom.
pocul som ze dake EMO existuje, ale nikdy som sa tym neinteresoval...
vcera som sa dako k tomu dostal a len som sa smial
ved to us total kraviny... psycho ludia...
mam kamosa ktory ma daco spolocne s EMO, ale nedrzi sa vsetkych tych zasad..vytvoril si akusy vetvu a je v pohode...
ale ked sa pozrem na tie mumie ako vypadaju..no strach a hroza..
odvcera som si z toho zacal robit prcu a hladal som rozne obrazky a podobne tak sa zabavte (viete ze aj Hitler bol EMO? )
vcera som sa dako k tomu dostal a len som sa smial
ved to us total kraviny... psycho ludia...
mam kamosa ktory ma daco spolocne s EMO, ale nedrzi sa vsetkych tych zasad..vytvoril si akusy vetvu a je v pohode...
ale ked sa pozrem na tie mumie ako vypadaju..no strach a hroza..
odvcera som si z toho zacal robit prcu a hladal som rozne obrazky a podobne tak sa zabavte (viete ze aj Hitler bol EMO? )
LOL...niektore obrazky nemaju chybu
...
kamaratka je EMO...nie nejaky radikal
...ale skor len styl obliekania a muzika...co je podla mna v poriadku...keby si ale mala zacat rezat zily, tak to by uz bolo trochu moc...
Uprimne nepaci sa mi moc EMO styl...akoze muziku si pustim niekedy...taky Death Cab sa da pocuvat
...ale sam by som EMO so vsetkym co k tomu patri byt nemohol
...ale ti co su, nech su... pokial nikomu neublizuju je to jedno
kamaratka je EMO...nie nejaky radikal
Uprimne nepaci sa mi moc EMO styl...akoze muziku si pustim niekedy...taky Death Cab sa da pocuvat
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
.. btw: cim mozes oslovit EMO holku ? to by ma zaujimalo .. lebo teoreticky by nemali letiet na normalnych chalanov nie ? ... a vlastne by vobec nemali letet na chalanov, sak EMO = HOMO ... ale ak niekto vi, nech da ... teda teraz nemyslim tie pozerky ale tie ordinary EMO chicks
...
... a dajte sem aj nejake tie fotky perknych EMO holiek, lebo ja som zatim videl mozno dve
.. z coho nemozem usudzovat ze su pekne
...
... a dajte sem aj nejake tie fotky perknych EMO holiek, lebo ja som zatim videl mozno dve
-
Digital
Guru
Daj si google,obrázky , napiš tam Emo Girl a na vela stranach máš vycapené teto premalovano-namalované opicenordkapp_pb napísal:.. btw: cim mozes oslovit EMO holku ? to by ma zaujimalo .. lebo teoreticky by nemali letiet na normalnych chalanov nie ? ... a vlastne by vobec nemali letet na chalanov, sak EMO = HOMO ... ale ak niekto vi, nech da ... teda teraz nemyslim tie pozerky ale tie ordinary EMO chicks...
... a dajte sem aj nejake tie fotky perknych EMO holiek, lebo ja som zatim videl mozno dve.. z coho nemozem usudzovat ze su pekne
...
2slavo120:Treba rozlisovat EMO a Ghotic... A Amy si myslim ze urcite nepreferuje emo styl.
to som nevedel, ze ked nie je niekto obleceny podla mojich predstav, tak ma automaticky povazuje za rasistuawtt napísal:9odsudzovat niekoho podla toho ako sa oblieka je obycajny rasizmus
sa zobud co si napisal ... ked nevies co je rasizmus, tak to ani nepouzivaj radsej
fakt si ma pobavil
-
pinacolada
Guru wannabe
joj boze zle sa vyjadril ale chapes co mysli.masino napísal:to som nevedel, ze ked nie je niekto obleceny podla mojich predstav, tak ma automaticky povazuje za rasistu:D hahaha
sa zobud co si napisal ... ked nevies co je rasizmus, tak to ani nepouzivaj radsej
fakt si ma pobavila spon sa podpis ked stahujes karmu
ludi treba sudit na zaklade skutkov a nie na zaklade toho aku hudbu pocuvaju,alebo ako sa obliekaju