Travian
No na farmenie okolia su isteze vhodne ine jednotky.t0m4s3 napísal:crop je anglicky obilie, ale indigo tym myslel urodu celkovo, cize vsetky suroviny dohromady.
Indigo > ano pesie jednotky su idealne co sa tyka pomeru cena/vykon, ale zase su o dost pomalsie
Ale velka armada ti je neskor na prerazenie obrany dediny aby si ju mohol prebrat a neskor teda na Ww a tiez prerazanie obrany.
Tieto utoky avsak snad vzdy obsahuju beranidla a urcite katy, takze ti ta rychlost ani omylom nevadi
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
surne potrebujem zastupcu na sk2 od stvrtka alebo stredy(zajtra/pozajtra)
idem na dovolenku na tyzden ak mozte niekdo ozvite sa mi na 285-048-963 (icq)
nebude to zadarmo ked pridem a nebude moja dedina v dezolatnom stave tak vam poslem za kazdy den spravovania hodinovu produkciu ktoru budem vtedy mat. Cize ja budem prec 7 dni pridem bude produkcia 150-150-150-150 tak vam poslem 1050-1050-1050-1050.
Kto sa prvy ozve ten prvy melie
idem na dovolenku na tyzden ak mozte niekdo ozvite sa mi na 285-048-963 (icq)
nebude to zadarmo ked pridem a nebude moja dedina v dezolatnom stave tak vam poslem za kazdy den spravovania hodinovu produkciu ktoru budem vtedy mat. Cize ja budem prec 7 dni pridem bude produkcia 150-150-150-150 tak vam poslem 1050-1050-1050-1050.
Kto sa prvy ozve ten prvy melie
-
zvonenie33
Light Professional
-
MP4-27
Guru wannabe
mam take tuchy ze aj CZspeed ochvilu skonci...tipujem tak po prazdninach uz sa chystaju tazke boje.....
P.S.:poradte mi mam 8 dedin:Minas Tirith@1,LothLórien@2,Hellms Deep@3
,Minas Ithil@4,Osgiliath@5,Eodoras@6,Gondor@7,[email protected] davat 9 dedinu a neviem vymysliet dalsi nazov z LOTRa tak pomozte

,Minas Ithil@4,Osgiliath@5,Eodoras@6,Gondor@7,[email protected] davat 9 dedinu a neviem vymysliet dalsi nazov z LOTRa tak pomozte
-
zvonenie33
Light Professional
Minas Morgul, OrthankMP4-20 napísal:mam take tuchy ze aj CZspeed ochvilu skonci...tipujem tak po prazdninach uz sa chystaju tazke boje.....
,Minas Ithil@4,Osgiliath@5,Eodoras@6,Gondor@7,[email protected] davat 9 dedinu a neviem vymysliet dalsi nazov z LOTRa tak pomozte![]()
MP4-20 napísal:a neviem vymysliet dalsi nazov z LOTRa tak pomozte![]()
http://www.tuckborough.net/towns.html
-
dair
Guru wannabe
tak to by ma urcite nanapadlo. to co je vo FAQ si vie precitat kazdy ale mna zaujimaju taktiky boja za ich pomoci, efektivita atd...pishta napísal:Spehovia zistuju kolko ma dedina surovin,ake ma vojsko,na akej urovni ma palac alebo rezidenciu a na akej urovni ma palisadu/hradzu/rimsky mur ci co to je
omg ake uz len taktiky chces so spehmi vymyslat ked oni maju jediny ucel - vyspehovat ....dair napísal:tak to by ma urcite nanapadlo. to co je vo FAQ si vie precitat kazdy ale mna zaujimaju taktiky boja za ich pomoci, efektivita atd...
jednoducho spehuj a utoky posielaj len tam kde vidis ze to ma zmysel ... aby sa ti nestalo ze donesies 0 surovin